torstai 26. syyskuuta 2013

Syksystä syksymmäksi

Syksy on lempivuodenaikani mutta oi miksi se ihanan lämmin alkusyksy menee joka vuosi niin nopeasti ohi?

Pari viikkoa sitten ulkona tarkeni tämmöisissä vermeissä, ja silloin itse asiassa nuo paksut sukkahousut olivat vielä turhan lämpöiset.


Kevyt syyspiknik
Päiväunet löllöpaidan helmassa
Syksyn ensimmäisiä
Muruset ^^

Kiitokset yläpuolella olevista kuvista (paitsi päiväuni- ja murukuva) Nikolle. Hämmentävää miten ihminen voi olla "poissa" ja yhteyksien ulottumattomissa mutta silti samaan aikaan minun omassa olohuoneessani televisioruudun toisella puolella.


Nyt kaksi viikkoa myöhemmin ulkoiluasu näyttää tältä.

Kylmyys on pelkkä pukeutumiskysymys ja itse asiassa luulin villapipon ja Parka-takin olevan vielä liikaa mutta ehei. Kylmyys iski pimeyden laskettua (yhyy jo ennen klo 20) ja esimerkiksi lapaset, nenänlämmitin (mikä?) ja tuplasukkahousut olisivat olleet kova sana.
Perheen junioria eivät viilenevät syysilmat haittaa. Päinvastoin ulkoilman viilentyessä ja ahkeran ulkona käymisen seurauksena fretti luo itselleen paksumman talviturkin eli ulkoilua voi näätylin kanssa harrastaa talvella jopa 10-15 pakkasasteessa. 

10 kommenttia:

 1. Siis fretti, tarkoitan. Heh. :D

  VastaaPoista
 2. Jännää. Mä olin ihan varma, että Niko ei olisi uskaltanut ottaa frettiä syliin. Noin se on vain rohkea. :)
  Tuntuu varmaan hämmentävältä katsoa toista televisiosta. Tiedät kaiken, mitä toinen teki, mutta toinen ei tiedä sun elämästä sillä aikaa mitään. Spooky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ei olisi kyllä paikka johon itse olisi ensimmäisenä menossa :)

   Poista
 3. Voi, Nestori on älyttömän sulonen otus. :o Tahtoo tollasen... ++ oon sulle kateellinen, haluisin kans tuntee Nikon... :/ Oon hänet nähny vasta kaks kertaa "livenä", kun oon ollut Forumin Glitterissä. Mutta sutkin olis kiva tuntee, vaikutat älyttömän mukavalta. :3

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanan näköinen kuva toi kuudes :). Ihanan syksyinen ja muutenkin :D.

  VastaaPoista