perjantai 20. syyskuuta 2013

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet - huulikiiltokynät


Kesä on kääntynyt syksyksi mutta miksi jättää kesällä hyväksi havaittujen tuotteiden käyttö pelkästään kesään?

Kosmetiikkabloggaajien miitissä @ Turku oli meillä sponsorinamme muun muassa Lumene. Lumene lahjoitti meille kaksi marjaisaa kynsilakkasävyä sekä kaksi menneen kesän uutuustuotetta Raspberry Miracle Lip Sobet -huulikiiltokynää. Lumenen huulikiiltokyniä löytyy minulta tällä hetkellä kolmen kappaleen verran.


16 Villivadelmia on kaunis ja todella raikas vadelmainen sävy jota käytin kesällä lähes päivittäin. Tekee meikittömästäkin naamasta heti eloisamman mutta look pysyy silti luonnonlapsena.

11 Rantahiekalla on kolmikon vaalein ja "värittömin" ja omilla kasvoillani sävy on jopa turhankin väritön. Kolmikon vähiten käytetty.

14 Aamun raikkaus on porukan raikas persikkaoranssi ja tätä käytin varmaankin niinä päivinä kun en käyttänyt Villivadelmia-sävyä. Kynäkärkeä ei tarvitse teroitella ja lisää kynää näkyviin saa tuubin häntäpäästä pyöräyttämällä.

Rantahiekalla, Aamun raikkaus, VillivadelmiaHuulikynät ovat hyvä kompromissi mikäli haluan jotain huulikiiltoa kestävämpää sekä kuivempaa mutta helpompaa ja huomaamattomampaa kuin huulipuna.

Lumenen kynät eivät jätä huulille märkälookia tai kiiltele naapuriin asti erilaisin shimmerein kuorrutettuna. Kynät ovat koostumukseltaan sopivan kuivakoita pysymään huulilla yhden pusun pidempään mutta silti ihanan kosteuttavia ja kevyitä jokapäiväiseen käyttöön. Yllätyin todella positiivisesti!

Sävy 17 Tuoksuvat Puut olisi vielä ihana päästä kokeilemaan miten se mätsäisi uuden syyshiusvärin kanssa. Kesällä koin sen olevan punaisen hiusvärini kanssa aivan liian tummaksi.


Maxfactor, NARS, IsaDora, Clinique, Dior, Stila, Dior.. Heiltä kaikilta löytyvät valikoimistaan viime kesänä huulibuumikynät. Löysin ulkomaanmatkalta myös H&M:n hyllystä huulipunakynän (kolmella eurolla) ja sävyvaihtoehtoja oli huikeat kolme kappaletta :D. Lumenen kynät taitavat olla 13-14€/kpl?

Löytyykö sinulta huulikynää ja jos löytyy niin miltä merkiltä?

4 kommenttia:

 1. Tuoksuvat puut löytyy myös multa! Sairaan nätti sävy. Sattui olemaan huulilla juuri mun edellisessä postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskalla mennä katsomaan, tulee liian paha ostohimo :D! Mietin että jääköhän se omilla huulillani enemmän violetiksi vai tummanpunaiseksi.

   Poista
 2. Aamun raikkaus näyttää ihanalta!

  VastaaPoista