torstai 12. syyskuuta 2013

Löytö: Elovena Pikapuuro


Lapsena söin aamupalaksi aina äidin laittamaa puuroa. Ehdottomasti paras puuro ikinä oli tyttöpuuro eli paketti mikä oli väriltään oranssi ja siinä oli tytön kasvot. Herääkö muistoja :)?

Kyseessä on mannapuuro ja se oli ja on niiiiiiin hyvää. Riisipuuro kuuluu pelkästään jouluun. Vanhetessa puurojen syöminen jäi (oli silti aina ihana yllätys jos äiti oli sitä tehnyt aamulla pyynnöstä) ja karppailuaikaan puuroista ei ollut enää tietoakaan. Nykyisin rennommalla suhtautumisella ruokaan olen jälleen löytänyt puurot ja kiitos Elovena pikapuurojen ei niiden syöminen ja evääksi ottaminen voisi enää helpommaksi tulla. Jauheet kuppiin ja 1,5dl kiehuvaa vettä päälle, sekoitus ja puuro on valmista!

Makuja on erilaisia ja omat suosikkini ovat vadelma ja valkosuklaa & mansikka. Aijai kun perään heittää vielä pakastimesta mansikoita tai mustikoita niin kyllä on hyvää.Olo on ollut pari päivää kutakuinkin tällainen. Peitto korvissa, kaktus kurkussa, nokka vuotaa ja ajatus ei ole ihan skarpimmillaan. Tämmöisinä hetkinä lämmin ja helposti nieltävä puuro ovat mitä mainioimpia ruokia täyttää vatsa.


Mainiota on myös Netflix ja sarjat joiden seuraaminen silloin kauan aikaa sitten jäi kesken.

Asuuko muiden kurkussa kaktusviljelmä tai vuotaako nokka?

6 kommenttia:

 1. Mannapuuro ♡ Sitä ei olekaan tullut syötyä muutamaan vuoteen vaikka välillä tekeekin mieli ihan älyttömästi. Ehkä vois ostaa mannaryynejä ja tehdä sitä joku päivä.. Ja mullehan puuro on ollut aina, myös karppausaikaan, yksi aamupalavaihtoehto. Teen sen mieluiten myös ihan kunnolla kattilassa keittäen ja keittäessä laitan sekaan myös seesaminsiemeniä ja sitten lautasella kaveriksi tulee myös iso voisilmä :D

  Ja sinä! Parane pian! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee tuli nyt syötyä puuroinnostuksen myötä myös riisipuuroa pitkästä aikaan kera kanelin.

   Kiitos <3

   Poista
 2. Ahh, Elovenan puurot ovat munkin lemppareita! Mä teen ne yleensä rasvattomaan maitoon, ja vadelma tällä hetkellä on mauista paras :)

  Nammm en oo vielä kuullutkaan tosta valkosuklaa-mansikasta, pakko testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maidosta tulee kyllä täyteläisempi maku ja voinikare on ehdoton :)! Nyt olen laiskana keittänyt pelkän veden kahvinkeittimessä ja heittänyt puurokulhoon sekaan :D.

   Testaa, on namia!

   Poista