maanantai 9. syyskuuta 2013

Holy Grail kynsilakkaputsari: Sephora Express nail polish remover


Kerron teille tänään Holy Grail -listallani olevasta kynsilakkaputsarista - se on ihan huippu ja tällaisen pitäisi lähteä jokaisen Sephorassa käyvän ostoskassissa mukaan kotimatkalle :)!

Manikyyri kotona -postauksessa kerroin miten kynsilakkojen putsaaminen ei ole lempipuuhaani. Vanulappuja kuluu enkä pidä siitä hankaamisesta. Hankaamisen sijaan käytänkin mielummin haudutustekniikkaa eli kastelen vanulapun putsausaineella märäksi ja painan vanulapun kynttä vasten niin kauan kunnes lakka on irronnut kynnestä kokonaan irti. Foliohauduttaminen auttaa irroittamaan itsepäiset glitterilakat.


Sephora Express nail polish removerin kanssa ei tarvitse koko vanulappuja enkä glitterilakkoja varten tarvita edes foliota, jeee!

Purkin sisällä on musta esikostutettu sieni jonka ansiosta vanulappuja ei tarvita ollenkaan. Sieni on muutoin suht kiinteä, mutta keskellä on sormenmentävä reikä johon sormi työnnetään eli dipataan kynsi. Alapuolella olevasta kuvasta tämä X-mallinen reikä näkyykin. Näkyy myös kynsistä sieneen jääneet glitterihiukkaset :).

Putsari on kehitetty ilman parabeeneja, sulfaatteja, ftalaatteja, geenimuunneltuja organismeja sekä triklosaania. Tuote on myös dermatologisesti testattu.

Minulla on ollut kynsissä kissanviikset ja iho muutenkin rikki monet kerrat tätä putsaria käyttäessä ja kertaakaan ei ole omia näppejäni kirvellyt.


Ensimmäisen pullon loputtua (olen hamstrannut näitä pari kappaletta) kokeilen toimiiko sieni yhtä hyvin mikäli sinne lorottaa uudet nesteet loppuneiden/kuivuneiden tilalle.

Voi kunpa kynnet voisi aina putsata raikkaassa vuoristoilmassa ja lakata uudelleen uima-altaan reunalla loppukropan pulikoidessa altaassa...

Käyttö:1. Sormenpää aka kynsi työnnetään sienen keskikohdasta löytyvästä reiästä sisälle


2. Pidä sormenpäätä purkissa ja pyörittele purkkia myötäpäivään (tai vastapäivään tai vuorotellen) noin minuutin ajan

Tavallisen kynsilakat putsaamiseen riittää helposti alle minuutti (lue muutama sekunti), jämäkämpien kynsilakkojen (esimerkiksi glitterilakat) kanssa menee noin minuutti ja ehkä vähän yli. Mikäli purkkia ei pyöritä, on vaikutusaika pidempi.


Tadaa! Käyttö ei voisi tästä helpommaksi enää mennä :).

Maksoin tästä muistaakseni noin 5-6€? Hinta on naurettavan edullinen tehoonsa nähden ja pullon 75ml:n koko tekee siitä helpon kaverin ottaa myös reissuun mukaan.


Minulta löytyy myös Sephoran "tavisputsari" jossa on ihan tavallinen kaatonokka. Kynnet putsaantuvat ihan ok eli perushyväksi arvioisin sen.

13 kommenttia:

 1. Sulle on haaste, http://www.tyttoilmanhelmikorvakorua.com/2013/09/haaste-nain-kasittelen-kuviani.html

  VastaaPoista
 2. Tota pitää kyllä kokeilla jossain vaiheessa, vaikuttaa aika tehokkaalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :)! Maybellineltä ja Gina Tricotilta ainakin löytyvät myös vastaavat tuotteet, Maybellinen purkista olen kuullut kehuja mutta GT:n laadusta en tiedä.

   Poista
 3. Tuollainen purkkiputsari on kyllä NIIN kätevä! Mulla on se Maybellinen versio enkä kyllä halua enää ikinä palata siihen vanulappuhärdelliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyi sille vanulappusirkukselle. Tuleepahan vähemmän myös sotkua ja siivottavaa :). Maybellinestä olen kuullut kehuja myös, onko se muuten missä hintaluokassa?

   Poista
 4. Näin pinterestissä ohjeen miten voi ite tehä tällaisen, vois kokeilla tehä. Mutta myös ois kiva testata sitä maybellinen putelia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu! Varmasti onnistuu omatekoinenkin kun on oikeat materiaalit käsissä :). Näin näitä vastaavia myös Gina Tricotin valikoimassa eli taitavat olla yleistymässä myös täällä Suomn puolella, jee!

   Poista
 5. Kuinkas nopeesti toi kuivahtaa tms, kauanko sitä pystyy käyttämään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omakohtaista kokemusta ei ole eli omat purkit eivät ole vielä kuivahtaneet :).

   Poista
 6. Noi kynsilakanpoistoaineet on kyllä todella mielenkiintoisia. En oo itse päässyt vielä kokeilemaan.

  VastaaPoista
 7. Siis mitä? Yksi kynsi per minuutti - kätevääkö muka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heitän suoran kopsun tekstistä:
   "Tavallisen kynsilakat putsaamiseen riittää alle minuutti, jämäkämpien kynsilakkojen (esimerkiksi glitterilakat) kanssa menee noin minuutti ja vähän yli. "

   Elikkä mikäli kyseessä paksu kerros -tai todella todella jämäkkää- glitterlakkaa niin minuutissa lähtee pois. Tavallisen lakan kanssa riittää lyhyempi aika. Mikäli kynsissä on vaikkapa ei-niin-hyvälaatuinen-kynsilakka ja yksi kerros lähtee kynnet puhtaaksi ihan muutaman pyöräytyksen jälkeen :)! Eli on kätsämpää kuin vanulapuilla tuhraaminen ^__^

   Poista