tiistai 24. syyskuuta 2013

Epätodennäköinen ja yllättävä kosmetiikkaostos: Bik Bok Colour Reval Lipbalm

Kävin viime viikolla pyörähtämässä Bik Bokissa mikä oli jo itsessään hyvin epätavallista. Rättöset eivät minua kiinnostaneet mutta myymälän nurkkauksesta löytynyt pieni kosmetiikkavälikkö piti käydä kurkkaamassa ennen myymälästä poistumista. Tuotevalikoimasta löytyi mm. kynsitussia, kuivashampoota, voidetta mikä toimii samalla poskipunana sekä huulikiiltona, ripsiväriä, helmikoristeita kynsille, kynsilakkaa... 

Mikäli vaatekauppa(ketju) tekee oman nimensä alle kosmetiikkatuotteita, en voi välttyä ennakkoluuloilta. Eihän vaatekauppa voi myydä kunnollisia kosmetiikkatuotteita. Hintojen ollessa parin euron paikkeilla eivät mielikuvat laadukkaasta tuotteesta ole myöskään kovin korkealla.

Poistuin Bik Bokin kosmetiikkanurkkauksesta lompakko noin viiden euron verran keventyneenä. Mitä ihmettä?


Bik Bok Colour Reval Lipbalm on huulivoide ja muuttuu huulilla eriväriseksi riippuen käyttäjän pH-arvosta. Yhä skeptisenä ihmisenä pyysin kavereitani kokeilemaan tätä omilla huulillaan, ja joka kerta huulet muuttuivat eri ihmisellä erilaisiksi.

Lipbalmin koostumus tuntuu huulilla miellyttävän pehmeältä, kevyeltä, raikkaalta ja huulille jää luonnollinen ja meikitön tunne. Plussapisteitä satelee myös tuotteen todella olemattomasta tuoksusta - kutsuisin sitä melkein jo hajuttomaksi.Omilla huulillani sävy muuttuu sopivan vadelmaiseksi, ei liian pinkki mutta ei myöskään liian punertava. Lämmin vadelma? Lopputulos on kauniin värikylläinen mutta silti hillitty sopien esimerkiksi myös töihin tai koulussa käytettäväksi.

Kavereillani sävy on vaihdellut kylmästä pinkistä reippaasti punertavampaan mansikkasävyyn.


Levittäessäni huulivoidetta käsivarteen oli ensijälki todella hailakka ja lähes silmänräpäyksessä sävy muuttui kylmäksi ja reilusti pinkimmäksi. Oikealla puolella sävy on kaksi kertaa kerrostettuna.Kävin lauantaina ystävieni kanssa ulkona juhlimassa ja päätin laittaa Lipbalmin kestävyystestiin. Lisäsin kahdeksan tunnin aikana sävyä huulille kerran ja aamulla herätessäni (en jaksanut pestä meikkiä yöllä pois hyi minua) huulet näyttivät tältä. Vau mikä kestävyys! Tykkään huulimeikeistä jotka kuluvat ja haihtuvat huulilta nätisti pikkuhiljaa eivätkä vain katoa *puff* jättäen huulet hetkessä ihan nakuiksi.

2 kommenttia:

  1. Ihana sävy! Tekisi mieli kokeilla.. Uskaltaako tommoseen liikkeeseen edes mennä? ;)

    VastaaPoista