perjantai 13. syyskuuta 2013

Elegantti Benecos Wild Orchid


Sain valita Ekovistalta Benecosin tuotteita testattavakseni ja yksi valitsemistani tuotteista oli Wild Orchid -niminen kynsilakka. Sain tuotteet jo ennen kesää, mutta tummat ja vahvat kynsilakat kuuluvat mielestäni enemmän syksy-ja talvikäyttöön kuin lämpöisiin ja kepoisiin kesäkeleihin.

Putoavat lehdet, sadepäivät ja lämpömittarin lukemat kertoivat että nyt on aika kaivaa tummat lakkasävyt kynsipakistä esille :).


Wild Orchid on sävyltään viileä ja aavistuksen punertava violetti joka mätsimätsää mukavasti uuden hiusvärini kanssa :). Sävy on hyvin elegantti ja voisin kuvitella käyttäväni tätä ehkä jopa enemmän hienoissa iltapukujuhlissa kuin arkena johon koen tämän olevan omaan makuuni ehkä jopa liian klassinen.


Myös kestävyytensä vuoksi tämä sopii oman käyttökokemukseni pohjalta paremmin iltapukujuhliin, arkikäytössä tämä ei nimittäin kestä minun kynsilläni vaan lakkaus lähtee pienenkin kolauksen* jälkeen kulumaan kynsien kärjistä.

* käytän aina päällyslakkaa mutta tässä tapauksessa edes se ei tunnu jelppivän

Muista Benecosin kynsilakkasävyistä minulla ei ole kokemusta eli en tiedä onko kulumisherkkyys pelkästään tässä sävyssä.

Joko on syksylakat kaivettu esille vai onko vuodenajoilla merkitystä kynsilakkasävyjen valitsemisessa :)?

2 kommenttia:

  1. Nätin syksyinen väri! Mulla Benecosin lakat ovat kestäneet ihan hyvin, en ole pitänyt päiviä kuten en muutakaan lakkaa mutta eivät nyt ihan eka kolauksesta lähteneet kävelemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että tämä sävy ei ehkä ole sitten se kaikista kestävin, hyvä kuulla että muut sävyt ovat toimineet :)!

      Poista