maanantai 5. elokuuta 2013

Mies testaa: ACO for Men - Uusi sarja miehilleSain ACO:lta uuden miehille suunnatun sarjan kolme tuotetta testattavakseni:
* Kosteusvoide (Men face lotion)
* Parranajo-geeli (Men shave gel)
* Suihkusaippua-shampoo-yhdistelmä (Men hair & body wash).

Nämä edellä mainitut tuotteet tulivat myyntiin heinäkuun lopulla. Olen ehtinyt kaikkia tuotteita kokeilemaan jo viikon päivät eikä moittimista juuri ole, muuta kuin se, etten tykkää kovinkaan paljon vihreästä (ainoastaan joissain harvoissa tapauksissa) ja nämä tuubit ovat sanalla sanoen vihreitä. Katso kuva jos epäilet.


Suihkugeeli on ihan mukavan hillityn miehisen tuoksuinen, eikä edes kuivata hiuspohjaa, kuten jotkin markettimerkkien 2in1-suihkugeelit saattavat tehdä. Hiukset puhdistuvat siinä missä ennenkin ja olo jää melko raikkaaksi. Tuote vaahtoaa hieman ja toimii niin ikää myös muualla kehossa. Tuoksua on myös melko miedosti, joten suihkun jälkeen ei lemua esansseilta, mikä on jokseenkin positiivista.


Shave Gel tuoksuu edellisen tuotteen tavoin raikkaan miehiselle kuitenkaan liikaa yrittämättä ja toimii myös
ihan oikeana parranajo-geelinä. Terä luistaa hyvin eikä ainakaan minulla ärsyttänyt kasvoja ajamisen yhteydessä. Tosin ihoni ei taida olla ihan herkimmästä päästä.


Ja vihdoin pääsen siihen tuotteeseen, joka ihan oikeasti kannattaa käydä sieltä farmaseutin hoteista hakemassa! Nimittäin tuo hajustamaton Face Lotion. Tähän tuotteeseen on myös Neiti Panda tykästynyt; "voide imeytyy hetkessä jättäen kasvoille mattapinnan eli meikkivoiteen pystyy levittämään todella nopeasti rasvaamisen jälkeen eikä iho kiiltele vaikka menisin pelkällä kosteusvoiteella".

Yritän yleensä käyttää jotain kosteuttavaa tuotetta suihkun jälkeen, sillä kuiva naama tuntuu niin inhottavan kireältä. Suihkun raikkaan tunteen kuitenkin helposti pilaa liian rasvamainen kosteusvoide, joka jättää kasvot "limaisiksi" jopa kymmenien minuuttien (tai jotain sinne päin..) ajaksi. Tällöin varsinkin jos on urheilun jälkeen tullut suihkusta ja kehon lämpö on vielä turhan korkealla, niin alkaa jälkihiki puskea pintaan ja tulee tukala olo kasvoihin.

Tämä kyseinen voide imeyttyy todella nopeasti ja jättää todella mukavan tunteen kasvoille. Ja koska se on näistä tuotteista hajustamaton, voitte te meidän paremmatkin puoliskot tuota voidetta kasvoille laittaa!

Tuotteiden hintahaarukka on n. 5-9€.

Mr. Panda over and out!

4 kommenttia:

 1. No nyt ei ole kyllä kieltämättä purkkien design kovin houkutteleva.. :/

  Mutta hei, onko vähän järkevämmät tuotenimet kuin naisille suunnatuissa puteleissa?? Noin ne pitäisi kaikkialla ollakin - ihan vaan että Face Lotion eikä mitään sellasta kammottavaa litaniaa mitä yleensä on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuei :/.

   No niinpä! Tajua itsekkään välillä mitä noissa omissa purkeissa oikein on.

   Poista
 2. Olisivat voineet pistää vaikka siniset tuubit, jos miehiä kosiskellaan, vihreä on suht outo väri... Ainakaan täällä mies ei hirveästi värille lämpene. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset :D. Etenkin kun vihreästi ei tule ainakaan minulle mielikuvana mitään raikasta ja puhtoista.

   Poista