keskiviikko 21. elokuuta 2013

Näädän videoterveiset^ video sisältää ääntä

Täällä Atlantin rannalla on jo ikävä karvapötkylää, buhuuu! Hän on kuitenkin hyvässä hoitopaikassa eli huolta ei onneksi ole tyypin hyvinvoinnista. Hoitopaikalla on myös muutama muu fretti leikkikaverina eli jätkällä on oikein lokoisat oltavat :).

Tämä kesällä kuvattu lyhyt -ja kökkö kiitos puhelimen videokuvalaadun- video helpottaa pikkuisen ikävää ja tulipahan taas naurettua, vitsit mikä tyyppi! Olimme katsomassa kesällä kanavaan menevää laivaa mutta poitsua eivät laivat voineet vähempääkään kiinnostaa :D.

Epäilen vahvasti ettei tuolla eläimellä ole selkärankaa laisinkaan...

Ja kyllä, nuo ovat takajalat.

6 kommenttia:

 1. Eikä ihana :D mutta pakko kysyy että onko totta että fretit haisee kamalalle? ku kuulin joskus jostain että näätäeläimissä on joku kamala ominaishaju?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullut keneltäkään vielä kommenttia että se haisee pahalle :). Oma ominaistuoksu näädissä kyllä on ja no en usko että kukaan haluaa kotiinsa eläintä mikä haisee omaan nenään pahalta eli toki se riippuu ihan nenän omistajasta :). Varmasti on ihmisiä ketkä eivät tykkää yhtään, mutta sellaisiin en ole itse törmännyt. Kyllä kaikenmaailman kuivat viemärit ja ulosteet ovat kamalimmat hajut mitä tiedän :'D.

   Frettien tuoksua on kyllä hankala kuvailla, se pitää itse haistella. Myskimäinen!

   Poista
 2. Voi vitsit kuinka ihuna olento! Lapsena halusin aina fretin mutta innostus lopahti kun kuulin niiden äänen, se kjeh kjeh ääni oli jotenkin karmiva silloin lapsena mutta nyt taas haluaisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjeh kjeh on kyllä aika osuvasti kuvaileva sana :D. Kaikki fretithän eivät pidä sit putputusääntä laisinkaan, jotkut sitten taas juttelevat muidenkin edestä :).

   Poista
 3. Haha sama asento ku meijän Arskalla!

  VastaaPoista