torstai 4. heinäkuuta 2013

Zoya PixieDust: Solange ja Destiny

Olen tottunut tilamaan kynsilakkani lähes poikkeuksetta ebaysta alle kymmenen euron hintaan. Viimeksi ostin Suomesta kynsilakkoja Kauneusmessuilta Zoyan kynsilakkapisteeltä ja niitä kotiutuikin sieltä "muutama" kappale "koska niitä sai messuhinnalla". Laatuun ei tarvinnut pettyä :).


Bongatessani kuvia Zoya Summer 2013 PixieDust -kokoelman tekstuurikynsilakoista en kuitenkaan voinut olla tykästymättä koska ensinnäkin ah mitä kesäsävyjä ja toiseksi oih mitä säihkettä ja kimallusta ^___^.


Metsästäminen ja odottelut eivät ole koskaan vaihtoehto mikäli joku asia täytyy saada nytjustheti ja käännyinkin suoraan NailCityn puoleen (maahantuo Zoyaa Suomeen) ja tilasin suoraan heiltä kokoelman lakkasävyt Destiny ja Solange. Muutama muukin sävy (mm. Miranda) olisi houkutellut, mutta en 15,50€:n kappalehinnalla raaskinut tilata tällä kertaa enempää. 


Solange on kuin puhdasta keltakultaa ja kimaltelee kynsillä upeasti ja onkin varsinainen bling-a-bling! Vaikka pidän koruissa ja vaatteissa enemmän hopeasta kuin kullasta, niin en voi kieltää ettenkö pitäisi sen sijaan kultaisista kynsistä. Ne vaan sopivat tiettyihin asuihin ja tiettyyn mielentilaan paremmin kuin hopea :).


Btw. Olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa tavallista keltaista kynsilakkaa mutta kaikki keltaiset tuntuvat olevan pettymyksiä toisensa jälkeen. Kaikki keltaiset tuntuvat olevan pelkästään cremelakkoja ja maailman huonoimmalla levittyvyydellä ja koostumuksella varustettuina. OPI The It Color on upea, mutta se levitys ja pysyvyys.. Linkin blogitekstistä voi käydä arvion lukemassa.


Destiny on tumma korallisävy joka on oranssisäihkettä täynnä. Destiny on sävyltään sellainen joka täytyy nähdä livenä ennen kuin siitä saa täyden käsityksen miten kauniilta se näyttää.


Auringossa ja ulkona/etäältä katsoessa sävy näyttää pelkästään kimaltelevalta punaoranssiselta mansikkamargaritalta.


Läheltä ja neutraalimmassa valossa katsottuna kynnet näyttävät samalta kuin yläpuolen pullolähikuvassa. Tämä säihkekaunotar pomppasi heti suosikkikynsilakkojeni kärkisijoille. Upea!

PixieDust -lakkoja suositellaan käyttämään ilman alus-ja päällyslakkaa mutta minä käytin kynnet lakatessa molempia. Varpaat lakkasin ilman päällys-ja aluslakkaa enkä huomannut lopputuloksessa mitään eroa oli pohja-ja päällystyö tehty tai ei. Tekstuurissa eron huomasi päällyslakalla tietty sen ettei pinta jää sen kanssa niin röpelöiseksi. Silmät eivät huomanneet lopputuloksissa mitään eroa. Ilman päällyslakkaa kynnen pinta jäi omaan makuuni turhan röpelöiseksi - ei kuitenkaan yhtä pahasti kuin glitterilakoilla.

´Lakat ovat lähes "mattoja" mutta pinalla oleva säihke ja kimallus tekevät siitä elävän ja mielenkiintoisen.

Kuvittelin näiden poiston olevan yhtä iso operaatio kuin glitterilakoilla, mutta nämähän lähtivät kynsistä kuin normaali kynsilakka konsanaan. Lopussa joutui hieman rapsuttelemaan hileitä kynnen sivuilta mutta muutoin ei hermoja tarvinnut koetella sen enempää.

6 kommenttia:

 1. Nää on kyllä ihania. Mua himottais melkeimpä ostaa jokainen PixieDust kokoelmaan kuuluva lakka! :D

  VastaaPoista
 2. Mä etsin kans täydellistä keltaista lakkaa pitkään ja kesällä 2011 sen löysinkin: Mavala Acid Yellow. Niin kauniin kesäisen keltainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, täytyykin testata jos tulee vastaan :)!

   Poista
 3. Oooooh, Destiny on _ihana_!! :) Mulla onkin Zoyan lakat vielä testaamatta, kiitos vinkistä!

  Niin ja sun blogin banneri on IHANA!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Nämä kynnessä sormia tekisi mieli imeskellä xP

   Oi kiitos :)

   Poista