torstai 18. heinäkuuta 2013

Ruusuja: Herbina herkän ihon kasvovesi & Risuja: Pirkka vaahtoava kasvovesi

Vinkkasin teille viimeksi edullisesta Lumene Natural Code -kasvovedestä ja nyt jatketaan samalla kukkaroystävällisellä linjalla ja tutustutaan noin 3€:n kasvovesiin.


Pirkka Kasvovesin. 3€

Alkoholiton kasvovesi jossa on kosteuttavia, pehmentäviä ja rauhoittavia ainesosia. Kasvovesi on myös paljon pesevämpi kuin monet muut kasvovedet eli tällä pitäisi lähteä viimeistään kaikki pienetkin meikinrippeet kasvoilta pois.

Kuulostaa luettuna hyvältä ja kasvovettä on käytetty hieman alle puolet. Missä vika?


Pirkan kasvovesi on siitä erikoinen että se on vaahtoava ja tätä ei ihan äkkiä odottaisi kasvovedeltä. Minulle tuli hajusta ja koostumuksesta mieleen aivan kuin pesisin kasvoni puhdistusaineeseen tai saippualla uitetulla vanulapulla. Yäk. Kasvot jäävät minulla natisevan puhtaiksi.

Kasvojeni iho on poskipäiltä pintakuiva ja etenkin talvella iho voi olla poskipäiltä hyvinkin herkkä ja ihan sormituntumalla tunnustellessa tuntua todella karhealta. Pesevä kasvovesi on iholleni silloin aivan liikaa ja tätä kasvovettä käyttäessä poskipäitäni suorastaan kirvelee :(. Poskipäiden voidessa kesällä paremmin en kasvovesi aiheuta kirvelyä mutta pientä kipristelyä ja kireää tunnetta havaitsen silti.

Pirkka on majaillut työpaikallani (kun en aina jaksa ennen työvuoroa meikata kotona vaan teen sen töissä ja aloitan kasvovesipuhdistuksella) ja no monesti olen näköjään meikannut naaman vasta töissä kun ainetta on kuitenkin kulunut noin paljon.


Herbina Rauhoittava kasvovesi herkälle iholle
n. 2,80€ (alle 3€)

Ostos eräältä automatkalta Heinävedelle, ostopaikka oli joku paikallisen huoltoaseman ruokakauppapuoli. Pieni purkki ihastutti raikkaalla ja ja harmonisella pakkauksella ja jos jokin noin nätti ja toimivalta kuulostava maksaa alle kolme euroa niin ei sitä voi jättää hyllyyn ilman koeajoa ^__^.

Kierrekorkista iso plussa ja toinen iso plussa pullon koosta. Mahtuu pienimpäänkin paikkaan oli kyseessä sitten matkalaukku, kylpyhuone tai peilikaappi :).


Tuotteessa on todella tuttu tuoksu, mutta en osaa kuitenkaan yhdistää sitä mihinkään tiettyyn asiaan. Tuoksu on pehmeän raikas.

Kasvovesi on suunnattu rauhoittamaan herkkää ihoa ja sen se tosiaan tekee. Vaikka olisin miten tujulla ja naamaa kuorivalla aineella käynyt nassuni läpi, ei tällä lotraaminen ole ikinä kirveltänyt tai aiheuttanut minkäänlaista kirpristelyä edes talvella poskieni ollessa "herkimmillään". Ei pese ihoa natisen puhtaaksi, mutta olen saanut tällä hätätapauksessa myös kevyen silmämeikin (luomivärit) peseytymään hyvin pois.


Herbinaa suosittelen esimerkiksi matkakaveriksi tai ihan omaan kylpyhuoneeseen. Ei ole hinnalla pilattu, sopii myös herkälle iholle ja naamasta tulee freesi. Ei mitään pahaa sanottavaa.

Pirkasta en tykännyt itse yhtään, mutta varmasti tällekin löytyy omat käyttäjänsä. Ehkä rasvaisemmalle ihotyypille ? Kuivalle iholle en lähtisi tällä läträämään.

Kasvovesivinkki: laita kasvovesi yöksi jääkaappiin. Herätessä aamulla ja silmäluomien painaessa noin 5kg ja väsymyksen ollessa huipussaan dippaa vanulappu jääkaappikylmään kasvoveteen ja töpöttele kasvot kevyesti läpi. Ihana pirtsakka herätys ilman vedellä lotraamista :)! Helpottaa mikäli kasvojen iho tuntuu yön aikana turvonneelta.

5 kommenttia:

 1. Samat kokemukset. Herbinasta tykkäsin, Pirkan vaahtoavuutta kummasteli mieskin, kun pyörittiin samaan aikaan peilin edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaahto tuntuu kasvoilla vieläpä tosi pesuainemaiselta, yh.

   Poista
 2. Mullakin on tuo Pirkka, kun joskus kiireellä piti ruokakaupasta hankkia vaan joku kasvovesi äkkiä. Se on ehkä huonoin ikinä kokeilemani yksilö! Tuo vaahtoaminen on todellakin epämiellyttävää. En tiedä mitä teen loppupurkille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasenko vielä sieppaa kun sen pullon pitää olla noin ISO :D. Harmi kun kukaan muu ei meikkää työpaikalla takahuoneessa, laittaisin tohon muuten free use ja ehkä joku käyttäisi sen puolestani loppuun.. x). Toimii hyvin huonojen hiuslakkojen kohdalla!

   Poista
 3. Pirkan kasvovesi on todennäköisesti tähän saakka kokeilemistani paras. Ihana niveamainen tuoksu, puhdistaa hyvin, jättää ihon raikkaan ja samalla kosteutetun tuntuiseksi. Minulla on normaali/sekaiho. Tätä tulen ostamaan jatkossakin!

  VastaaPoista