sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Road Trip Tammisaareen ja Hankoon


Yhteinen vapaapäivä ja upea aurinkoinen +24 sää houkutteli hyppäämään autoon ja lähtemään kohti rannikkoa kohti Suomen eteläisimpiä kaupunkeja.


Matkassa mukana olivat myös ihanat Hello Kittyni!


Lähdettiin liikenteeseen aamusta vatsat tyhjinä ja lomamoodilla napa tuntuu inahtavan kaikkien houkuttelevien ravintoloiden kohdalla.

Mahat kurnien saavuimme ensin Tammisaareen ihmettelemään sen kauneutta ja merihenkisyyttä. En ole ikinä missään nähnyt niin paljon raskaana olevia naisia kerralla! Joka toinen vastaantulija ihan rehellisesti sanottuna oli raskaana :D. Ja vaikka kuhisi lapsiperheitä oli silti kaikkialla ihanan rauhallista ja hiljaista mikä ei ehkä tulisi ensimmäisenä mieleen tästä yhtälöstä :).

Suuntasimme miehen suosituksesta 40 vuotta samalla paikalla olleelle Prisses -nimiselle grillille "aamupalalle" ja tykkäsin! Hampparit olivat todella maukkaita ja yhteiseksi otetut ranskalaiset tekivät melko tiukkaa...


Tammisaaressa (ja myöhemmin myös Hangossa) oli pelottava pomppulinna o_o. Ja mitä ihmettä, kymmenen minuutin pomppiminen kustantaa 3€.... :D?Hankoon saavuttua kahvihampaan (ja edin) kolotus sai helpostusta Cafe Regataassa jonka terassi suorastaan kylpi auringossa. Merenrantaan oli kauniit maisemat :).


Satama-alueella oli paljon pieniä kojuja joissa myytiin lähinnä kaikkea kallista merkkivaatetta edullisemmilla tukkuhinnoilla. Lähinnä purjehduskamppeita tottakai :). Mies osti itselleen ulkoilutakin olisiko ollut 60€:lla ja kauppahinta oli 128€. Tammisaari oli täynnä lapsiperheitä ja raskaana olevia naisia ja täällä Hangossa olivat kaikki purjehtijat (yllätys), isompien lapsien lapsiperheet ja kamalasti pieniä turistikoiria :D. Englantia ja ruotsia kuuli enemmän kuin suomea.Illalla kävimme vielä ravintola NautissaKäveltyämme pitkin ja poikin näytti merellinen HSF ravintola ulkopuolelta niin kutsuvalta että piipahdimme istumaan terassille vielä hetkeksi ennen lähtöä takaisin kotiin. Sisäpuolelta paikka oli myös viihtyisä mutta kuka tämmöisinä päivinä haluaisi sisällä istua kahvittelemassa? Kaunis turistimäärästä huolimatta myös rauhallinen kaupunki tämäkin.


Uimarannalla otti nenä hieman osumaa auringosta....

Onkohan Hanko yksi Suomen hyväntuulisimpia kaupunkeja? Kaikki hymyilivät, siis ihan kaikki etenkin kaikki työntekijät paikasta riippumatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti