maanantai 8. heinäkuuta 2013

Raikas Lumene Natural Code kasvovesi pintakuivalle iholle

Kylpyhuoneen peilikaapista löytyy monia eri kasvovesiä sekä hyvien että ei niin hyvien joukosta. Tämä Lumene Natural Coden kasvovesi kuuluu ehdottomasti hyvien ja kehuja ansaitsevien kastiin.

Photobucket

Lumene Natural Code Stay In Control -kasvovesi ei ole INC-listaa selatessa tujuimmasta päästä mikä sopii omalle pintakuivalle iholleni enemmän kuin hyvin.

Monet kasvovedet saavat pintakuivien poskipäiden kohdalla pientä nipistelyä aikaiseksi ja tiettyinä vuodenaikoina en kyseisiä kasvovesiä voi käyttää laisinkaan.

Tätä Natural Coden kasvovettä olen kuitenkin voinut käyttää aina läpi vuoden oli ihoni pintakuivuus miten hyvä tai miten paha tahansa. Ikinä se ei ole aiheuttanut nipistelyä eikä muutakaan hallaa kasvojeni iholle.

Photobucket

"Kontrolloi tehokkaasti kiiltoa, viimeistelee puhdistuksen ja poistaa epäpuhtaudet iholta. Vähentää  talituotantoa, supistaa ihohuokosia ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä. Jättää ihon kirkkaaksi ja mattapintaiseksi. Auttaa palauttamaan luonnollisen kosteustasapainon. Kasvovesi sisältää suomalaista ratamoa ja salisyylihappoa. Koostumus on öljytön ja sopii normaalille, seka-ja rasvoittuvalle iholle. 90% luonnon raaka-aineita"

Minulla on otsassa hieman rasvaisuutta (muualla kasvoissa ei) ja Instant Matte Complex -vaikutus tosiaan toimii. Pieni rasvaisuus poistuu otsalta ja iho jää sieltä mattapintaiseksi ja sekä otsalle että muualle kasvoihin jää heleä lopputulos ilman kirraavaa tunnetta.

Photobucket

Tykkään pakkauksen raikkaista ja kesäisistä sävyistä. Tulee mieleen ihan juhannuskoivut ja rantasauna :). Tuoksu on kasvovedessä raikas mutta en saa siitä mitään tuoksumielikuvia että tuoksuisiko se jollekin erityiselle. Hyvälle kuitenkin!

Näissä kuvissa pullo on melkein korkkaamaton, mutta nyt kaksi vuotta kuvailun jälkeen ainetta on jäljellä alle puolet. Olen käyttänyt ja testannut välissä monia muitakin kasvovesiä mutta monesti palaan aina tähän etenkin niiden vähemmän kivojen nipistelykäyttökokemuksien jälkeen :). Suosittelen!

Olisikohan tämä maksanut silloin alle 6€?

8 kommenttia:

 1. ooh! kiitos tästä, tuli tarpeeseen. mulla on nyt lumenen peruslinjan joku "hellävarainen" kasvovesi ja se ei kyllä oo hellävaraista nähnykkään. nipistelee ja kirvelee niin perkeleesti, että sitä voi käyttää ainoastaan aamulla pyyhkäisemään yön aikana tulleet talit pois. puhdistuksen päälle ei todellakaan! tämä kuulostaa lupaavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taitaa olla se sama ja kirvelee täällä myöskin :/. Sellainen ns vaaleansininen pakkaus?

   Testaa tämä ihmeessä!

   Poista
 2. Mie oon käyttäny kans tuota kasvovettä parin vuoden ajan ja en kyllä ala vaihtamaan toiseen jos ei ihan pakko oo. ♥

  VastaaPoista
 3. Minä oon tosi huono kasvovesien käyttäjä, mutta tätähän vois testata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :). Minä taas voisin lätkiä pelkällä kasvovedellä ja jättää putsarit pois :D

   Poista
 4. Tämähän tuli passeliin väliin, kun tartten uuden kasvoveden! Hyvä tuote on ollutkin hakusessa! Eikä tolla oo liioin hintaakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, todella edullinen ja vielä laatuunsa nähden :). Kerro sitten mitä tykkäsit!

   Poista