torstai 11. heinäkuuta 2013

Pehmeyttä ja kiiltoa tuova shampoo sekä hoitoaine karheahiuksisille pörröpäille

idHAIRin Sexy Hair -päivästä sain valita itselleni testattavaksi juuri niitä tuotteita joiden koin olevan käyttötarkoitukseltaan parhaimmat omien hiusteni hoitoon sekä muotoiluun. idHAIRin pääkouluttaja Jani Räisänen auttoi ja opasti oikeiden tuotteiden valitsemassa ja voi miten innoissani olin! Muutama puristus ja "rutistus" sieltä sun täältä hiuksista ja Jani luetteli heti tuotteet joita voisin käyttää saaden haluamiani lopputuloksia.

Kerroin miten en ole löytänyt tarpeeksi hyvää hoitoainetta (poispestävää) joka taltuttaisi karheutta mutta ei tekisi hiuksista elottomia (he he) lankoja jotka roikkuvat ryhdittömänä pitkin poskia.

Jenifer suositteli minulle ja toiselle pörröpäiselle toimittajalle shampoota ja hoitoainetta Silky Sexy Hair Lite -sarjasta koska "sillä saatte hiuksista pehmeät ja kiiltävät ilman lättänäefektiä mitä te varmasti pelkäätte". True dat.

Pitihän se ammattilaisia uskoa ja pian olin yhden shampoon ja yhden hoitoaineen verran rikkaampi.


Shampoo LiteMiellyttävä tuoksu, raikas ja aavistuksen verran karkkimainen. Ei kuitenkaan mitään irtokarkkipussimaista supermakeaa tuoksua kuten monissa testaamissani esimerkiksi Tigin shampoissa on.

Pesutehon sanoisin olevan medium eli tämä ei supertehokkuudellaan pese hiuksia likaisia ajatuksia myöten pois mutta ei jätä kuitenkaan hiuksia myöskään likaisiksi. Hiuksista tulee pehmoiset eivätkä aiheuta hiuksiin lättänäefektiä. Shampoosta ei siis pahaa sanottavaa, olen tykännyt.

Conditioner Lite
On tuoksultaan shampoota hiukan vielä karkkimaisempi ja terävämpi mutta ei ollenkaan huonolla tavalla. Liian makeaksi ei tuoksu lähde kummassakaan tuotteessa laukkaamaan mutta en usko että mieheni esimerkiksi innostuisi näistä "koska nää tuoksuu ihan naiselle".

Hoitoaine jättää hiukset todella pehmeiksi, antaa kevyesti kiiltoa ja sekä sähköisyys että pörröisyys ovat poissa. Hiukset jäävät toki tämmöisen hoitokäsittelyn jälkeen lättänämmäksi kuin ilman hoitoainetta, mutta armotonta spagettiefektiä ei tule ja hiuksia pystyy helposti vielä muotoilemaan pesun jälkeen ilman "miksei nää ei tupeeraannu ja nouse tyvestä"-vaikerointia.


Pullojen värimaailma saa myös kehupojoja. Tumman seilorisininen yhdessä kirkkaan ja hieman peilaavan hopean kanssa näyttää tyylikkäältä ja aina kun nämä osuvat kylppärissä silmääni minun tekee mieli pukea päälle sininen seilorimekkoni ja vuorata ranteet hopeakoruilla n_____n.

Mikäli sinulla on pörröiset ja karheat hiukset suosittelen testaamaan ainakin sarjan hoitoainetta. Shampoo "vain pesee" eli hoitoaineella tehdään se varsinainen työ mikä saa karheista hiuksista kevyemmät ja pehmeät ilman lättänäefektiä.

Molempia tuotteita suosittelen sitten taas alati kosteutta janoaville pidennyshiuksille.

2 kommenttia:

  1. Olen pitkään haaveillut tilaavani tältä merkiltä jotain hiustuotteita ja olen kuullut paljon kehuja tämän merkkisistä tuotteista. Voi olla kun hiustenpesuaineeni loppuvat että tilaan tältä merkiltä jotain testiin.

    VastaaPoista
  2. Niin joo, sulla olikin nää Litet kun mulla on ne normaalit :) Ja eivät nekään onneksi tee hiuksista päätämyötenmeneviä, which is good!

    VastaaPoista