torstai 25. heinäkuuta 2013

Mies testaa: Kesän uutuustuoksuja miehille

Miltä tuoksuu mies ja kannattaako miehelle ostaa tuoksua lahjaksi?

Nykyään varmaan hieman erilaiselta, sillä olen saanut muutaman uuden hajusteen itselleni.

Ne ovat luonteiltaan melko erilaisia ja sopivat sen vuoksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tunnelmiin. Jos miehesi on ns. tosi mies eikä paljon muusta välitä kuin makkarasta ja traktori-kisoista, niin ehkäpä hänelle kannattaa hankkia jokin hyönteismyrkyn omainen tuoksu, jota sitten laitetaan päälle erityisissä tilaisuuksissa kuten esimerkiksi häissä ja hautajaisissa.

Mikäli kuitenkin miehestäsi löytyy muitakin puolia, käytä aikaa ja vaivaa hieman enemmän tuoksun valitsimiseen. Miehillä on tietysti vain yksi tuoksu kerrallaan - tai sitten ei. Itselläni on ainakin ollut aina kaksi tai kolme eri tuoksua joita käytän ja vaihtelen fiiliksen ja tilanteen mukaan.

Tässä kesän uutuustuoksuja esittelyssä:


PUMA Sync For Men
Puma lähetti testiin heidän uuden tuoksunsa, joita on saanut hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista toukokuusta asti. Pidin saamastani tuoksusta erittäin paljon ja voin sanoa että olen erittäin nirso tuoksujen suhteen.

Puman miehille suunnattu tuoksu on erittäin raikas ja urheilullinen ja sopii varmasti moneen makuun! Tuoksu ei ole niinkään elegantin oloinen, joten ehkä tämä ei ole paras valinta arvokkaille illalliskutsuille, mutta sopii mainiosti kuumiin kesäpäiviin tai vaikkapa toimistolle.


Tässä vielä ote puuman lehdistötiedotteesta:

PUMA Sync for men
Ensituoksu: Raikaan aromaattinen tuoksu, jossa kantavina elementteinä limetin, vihreiden lehtien sekä bergamottin aromit.
Sydäntuoksu: Yhdistelmä rosmariinia, laventelia ja pelargoniaa.
Pohjatuoksu: Särmikäs sekoitus meripihkaa sekä guaiac- ja setripuuta.


James Bond 007 Ocean Royale
Eksyin kerran emännän mukana Palomalle ja tykästyin siellä kokeilemaani uuteen James Bondin Ocean Royale-tuoksuun. Tuote ei ollut tullut silloin vielä myyntiin joten jäin mielenkiinnolla odottamaan tämän ilmestymistä kauppojen hyllylle.

Tämä tuoksu on mielestäni hieman hienostuneempi kuin esimerkiksi yllä mainittu Puma. Tämän tuoksusta tulee mieleeni ehkäpä eniten välimeri. Tämä tuoksu voi sopia jo paremmin hienostuneempiikin tilaisuuksiin olematta kuitenkaan liian raskas käytettäväksi myös arkena. Tuoksu on melko hedelmäinen, eikä välttämättä miellytä kaikkein raavaimpia karjuja, mutta itse pidän tästä tuoksusta erittäin paljon! Ja sain sen vieläpä Pandalta syntymäpäivälahjaksi!


Tässä ote heidän tuotekuvauksestaan:
Ocean Royale -tuoksu on kuin sukellus lämpimään Karibianmereen. Sitruunan, aniksen ja rosmariinin sävyt vievät kaukaisten maiden tunnelmiin, ja tuovat merellisen tuulahduksen alkavaan päivään. Tuoksussa yhdistyvät energinen aistikkuus ja rikas maskuliinisuus, joiden sävyt ovat peräisin tiikistä, guaiacista ja seetripuusta. Hienostunutta voimaa ja vaarallisuutta tuoksuun tuo iiris – kuten esikuvansa tyylin hyvin sopii. Santelipuu antaa tuoksulle täyteläisen ja pitkäkestoisen pohjan. Viimeisen silauksen luovat ylellinen Tonka-papu ja eksoottinen Jamaikan kahvi."


BJÖRN BORG JA!
Raikas - ehdottomasti raikas!

Björn Borgin uusi tuoksu, JA! on erittäin piristävän tuoksuinen ja melko neutraali. Tämä sopii enemmän miehelle joka haluaa matalan profiilin jokapäivän tuoksun. En halua että luulette tuoksua kuitenkaan tylsäksi. Paremmin tuotetta kuvaisikin sanonta: yksinkertainen on kaunista! JA!

2 kommenttia: