lauantai 1. kesäkuuta 2013

Persikkainen kesämeikki ja ostoshetki The Body Shopissa


Olen käynyt The Body Shop -myymälässä ostoksilla viimeksi vuonna 2011.

Kotikaupungissani kauppavalikoima ei ole mitenkään ihmeellinen kauneustuotteidenkaan osalta, eli voitte kuvitella kuinka moni yrityslahja/syntymäpäivälahja/joululahja/tuparilahja oli niin näppärä ostaa TBS:stä. Joku kivalle tuoksuva suihkugeeli tai vartalokuorinta. Voihan TBS:n yliannostus! Sain 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi parilta kaveriltani 50€:n lahjakortin TBS:n myymälään ja se oli elämäni hankalin shoppailuretki, kaikki tuntui olevan niin nähty ja haisteltu. Ostin silloin mm. kaksi luomivärinappia jotka olivat sävyiltään kivoja, mutta niiden pehmeä ja jauhomainen koostumus ei kuitenkaan ollut mieleeni. Aplikaattori suorastaan upposi kiinteään luomivärinappiin. En tykännyt ja heitin luomivärit jo aikaa sitten roskikseen.

Nykyään vuonna 2013 kävelen TBS:n ohi lähes päivittäin. Ikkunan läpi tehtyjen silmäyksien perusteella perusvalikoima näyttää olevan vieläkin suurinpiirtein sama.

Bodarin tuotteita minulta löytyy tällä hetkellä kuljetuspussi meikkisiveltimille, suloiset saippuaeläimet, poskipunasivellin, paras huultenkuorinta ja elämäni ensimmäinen poskipuna (joka on muuten aivan liian oranssi, käytetty ehkä kaksi kertaa).


Näin Pumpulipupun blogissa raikkaan kesäisen silmämeikin joka oli tehty TBS:n luomiväreillä ja en voinut olla ihastumatta silmien sisänurkassa olevaan kauniiseen persikkasävyyn. Omistan monta oranssia luomiväriä, mutta en yhtään persikkaa. Persikka on helppo ja freesi luomivärisävy kesäksi, pakkohan sellainen nyt on saada.

Pupusen blogikirjoituksesta selvisi että luomivärit ovat TBS:lla uudistuneet eli nyt vastassa ei ehkä ole sellaisia mössöluomivärejä.


Persikkasävyisessä luomivärissä 115 Be My Clementine (ranskaksi Corail Coquin) on kaunis kultainen hohde auringon osuessa siihen tietystä kulmasta. Siinä missä kultaiset ja oranssit sävyt saavat silmien sinisyyden esille, persikka korostaa silmieni vihreää sävyä.


Luomivärien koostumus oli tosiaan parantunut ja nappi oli oikeasti koostumukseltaan melko tiivis eli kova.

Pigmenttisyyteen taas en ole ihan niin tyytyväinen kuin muiden merkkien luomiväreihin vertaan. Vasemmalla on luomiväri levitettynä luomiväripohjustajan päälle useamman kerroksen verran ja oikealla on luomivärikerros ilman pohjustajaa paljaalla iholla. Ignoratkaa huulipunajälki :).

Pigmentti ei nyt ole huonoin mihin olen koskaan törmännyt, mutta ei yllä parhaimpienkaan kastiin. Parannusta on tullut vanhoihin luomiväreihin, mutta luulen tämän jäävän viimeiseksi ostamakseni TBS:n luomiväriksi.


Persikkasilmämeikin kanssa vahva oranssi huulimeikki on minun silmääni ehkä hieman liikaa ja kokonaisuus toimisi paremmin kevyemmällä huulimeikillä. Päätin kuitenkin testata samaan sävymaailmaan Love It-verkkokaupasta saamaani MeMeMe Coral Cloak -huulipunaan mistä alunperin bongasin sen Minnan blogista ja ihastuin huulimeikin raikkaaseen sävyyn. Huulipunan tulemisesta on jo vuosi aikaa ja ihmettelin miksi en ole tätä vielä tänä keväänä käyttänyt. Sain vastauksen aika nopeasti.


Siinä missä Coral Cloak näyttää Minnalla ihanan raikkaalta ja freesiltä, on tämä minun huulilla paljon raskaampi. Koostumus on punassa kermainen ja koin pieniä hankaluuksia saada tätä levitettyä huulille siististi. Minulla jäi vähän sinne sun tänne huulille kiinni pieniä repaleita/lastuja ja väri tuntui vain liikkuvan huulilla edestaisin vieden väriä välillä mukanaan ja välillä jättäen lastuja sinne sun tänne.

Huulipunalla on myös oma tuoksunsa, minun nenääni hieman liian tunkkainen.


Vaikka huulipunan pitäisi sävymaailmansa puolesta minulle sopia niin joku tässä tökkii omaan silmääni. Onko se jopa liian tunkkainen oranssi? Luulin tunkkaisuuden johtuvan ensin silmämeikistä, mutta olen saanut ihan nudelinjallakin tämän näyttämään liian raskaalta.

Minnalla tämä huulimeikki on kuitenkin aivan ihana, nyyh :).

6 kommenttia:

 1. Sulla on ehkä söpöimmät pisamat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne kerääntyvät aina tietyille alueille kasvoista ja tummenevat juuri niistä eli kivat ruskeat pallot aina kesäisin poskissa D: :D

   Poista
 2. Todella kaunis persikkainen väri, ihana yhdistettynä punaisiin hiuksiisi :) Sattumalta munkin blogissa on tänään ihan samantyylinen meikki, hassua. Olin paljon vähemmän rohkea, ja yhdistin silmämeikkiin ihan vaan tosi läpikuultavaa huulikiiltoa, mutta mun mielestä kyllä tuo korallisävyinen huulimeikki on sinulla kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti käydä heti kurkkaamassa ;). Ihana!

   Poista
 3. Hahaa, mullakin on ollut vähän TBS-yliannostusta, saan edelleenkin tädiltä joululahjaksi lahjakortteja. Viimeksi löytyi kyllä ihan toimivia ja hyviä tuotteita ja joskus toisten blogipostaukset saavat innostumaan jostain uutuuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo blogipostaukset saavat helposti tuotteet näyttämään "uudenlaisilta" ja saavat innostumaan niistä uudelleen :)

   Poista