tiistai 25. kesäkuuta 2013

Käsiä hemmottelevat sekä kosteuttavat vaahtosaippuat


Pesen käsiäni saippualla kotioloissa monta kertaa päivässä ja etenkin eläimiä käsitellessä käsien puhtaudesta täytyy pitää parempaa huolta; Ihmisen flunssa voi tarttua fretille ja fretin flunssa ihmiselle, näätylillä on wc-laatikko mitä täytyy siivoilla, näätylille kokkaillessa käsitellään raakaa lihaa sekä kokonaisia kuolleita tipuja/hiiriä/marsuja ja niiden käsittelyjen jälkeen on ihan jees putsata kädet huolellisesti ennen kuin alan näpertämään omaa ruoka-annostani.

Käsitellessä Börjeä on myös muistettava pestä kädet kunnolla jälkeenpäin, on nimittäin aina pieni mahdollisuus että lisko voi kantaa salmonella-bakteeria. Yhdestäkään tapauksesta Suomessa en ole vielä kuullut mutta parempi silti pitää kädet puhtaina.

Jatkuva vedellä ja saippualla läträäminen monta kertaa päivässä alkaa nopeasti näkymään käsien kunnossa ja ei sitä kosteusvoidetta jaksaisi olla kokoajan läträämässä. Etenkään kun näätylistä on kauheen kiva nuolla sen jälkeen käsiä kokoajan.


Minulle tarjoutui tilaisuus tutustua kotimaiseen ihonhoidon brändiin Lemon Juice & Glycerineen ja pääsin valitsemaan heidän uutuuksistaan minua eniten kiinnostavat tuotteet.

Lemon Juice & Glycerine on varmasti monelle tuttu ainakin kauppojen hyllyiltä: Keltaiset käsivoidetuubit joissa on raikas sitruksinen tuoksu. Minulla on entuudestaan sarjan "perinteinen käsivoide" mutta koin sen olevan minulle aivan liian paksu ja raskas sillä se ei lähtenyt edes talvi-ihollani imeytymään kunnolla. Superkuivaihoinen henkilö voisi saada siitä vielä enemmän irti.

Sarjalla on ikää jo yli 60 vuotta ja tänä keväänä pakkaukset kokivat uudistuksen ja samalla sarja laajenee uusien pakkausten myötä myös jalkojenhoidon puolelle.


Vaahtosaippuoita löytyy kolme vaihtoehtoa:

Kosteuttava Avokado-sitruuna
Virkistävä Rosmariini-sitruuna
Hellävarainen Puuvilla-sitruuna

Valitsin itselleni avokadon sekä rosmariinin.

Rosmariinissa on hieman tummempi tuoksu ja valitsin sen siksi kylpyhuoneeseen. WC:stä löytyy jo oma käsisaippua. Avokado pääsi keittiöön sillä avokado-sitruuna -yhdistelmä on ihanan raikas ja sopii näin mielestäni parhaiten keittiöön. Rosmariinista tulee tietysti myös keittiö mieleen, mutta koin sen sinne tosiaan liian tummaksi tuoksuksi.


Pumpun vaahdottama saippua on yli kaksi kertaa riittoisampaa kuin nestesaippua. Vaahtosaippuapullo maksaa ainoastaan 2,50€ joka tekee siitä tehoon ja määräänsä nähden naurettavan edullisen. Saippualla ei tule myöskään lotrattua liikaa eli yhdellä pumppauksella tulee vaahtoa juuri sopiva määrä.

Pumpun vaahdottama saippua on miellyttävä käsissä ja pehmeä vaahto peseytyy käsistä helposti pois ilman sen kummempia saippualla läträämistä tai hankaamista. Voisin kuvitella tämän olevan siinä mielessä myös miellyttävä ja hauska kokemus myös perheen pienimmille :).

Kaikissa Lemon Juice & Glycerine -tuotteissa on runsaasti käsiä tehokkaasti hoitavaa ja kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa kirkastavaa luonnon sitruunauutetta. Kosteutuksen todellakin huomaa sillä vaikka läträän näiden saippuoiden kanssa päivittäin hyvin hyvin monta kertaa ei käsieni iho muutu kuivaksi eikä iho muutu kiristäväksi. Tykkään!

3 kommenttia:

 1. Tuota täytyy kokeilla ehdottomasti ! Mulla on niiltä hoitava jalkavoide, joka todellakin on nopeasti imeytyvä . Toimii hyvin, sillä siinä on sheavoita, joka tepsii mun jaloille hyvin. Miellyttävä tuoksukin ja suunnittelin käyttäväni sitä talvella myös käsille.

  VastaaPoista
 2. Aika mielenkiintonen postaus! Tykkäsin vinkeistä :)

  ♥ minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pöllö saippuapullo:) Mistä tollaisia saa?
  _ Sanna_

  VastaaPoista