sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannusihastus: Sensai


Äiskä esitteli minulle risteilytuliaisiaan ja kehui ostaneensa laivalta mm. huulipunan joka kestää huulilla pisimpään kuin mikään muu koskaan hänen kokeilemansa huulipuna. Äiskäni perusmeikkiin kuuluu aina kevyt huulimeikki ja erilaisia selektiivisiä punia on tullut kokeiltua jos minkälaisia eli en epäillyt hetkeäkään äitini ylistussanoja.

"Se huulipuna oli siltä Sinsai Sunsaistilta"

Huulipuna näyttää hylsyssä melkoisen pinkiltä ja ihmettelinkin hetken että onko äiskälläni tosiaan huulillaan nyt tuota samaa sävyä. Hänen huulillaan puna muuttuu todella marjaisaksi ja raikkaaksi mikä näyttää hänen ruskettuneella ihollaan mielettömän hyvältä! Lopputulos ei ole yhtään niin kylmä kuin mitä hylsy antaa ymmärtää.


Kokeilin huulipunaa itselleni ja yllätyin iloisesti kun täm sama sävy sopi myös minulle! Äiskäni ruskettuneella iholla sävy näyttää kaikista parhaimmalta, mutta pidin myös tästä hieman pinkimmästä lopputuloksesta minkä se minun huulilleni jätti.

Huulipunan koostumus tuntui todella miellyttävältä ja huulilla oli koko päivän kosteutettu ja kevyt olo. Äiskä kertoi tässä olevan sitä ja tätä jotka kosteuttavat tehokkaasti huulia mutta enhän minä niitä ainesosia enää muista enkä jaksa googletella.

Kyseessä on Sensai Rouge Intense Lasting Colour "Neshoubu". Tämä korallipinkki on niin herkullinen ja mehukas marjasävy että ei mitään järkeä. Tykkään tykkään! Mätsää myös hyvin leuassa olevan finnin* kanssa :)!

*saatu hormonimyrskyn kautta


Edellinen kuva oli otettu juhannusaaton aamuna automatkalla ja yläpuolella oleva kuva on otettu yöpaidasta päätellen joskus klo 22? Kuvien välissä olin juonut ja syönyt rantakahvilassa, syönyt ravintolassa, puhua pälpättänyt (puhuessa "syön" aina huuliani), kitannut pepsi maxia kotona ja pussaillut miestä.

En lisänyt missään välissä huulipunaa ja sitä oli myöhään illalla huulilla vielä noin paljon! En käyttänyt huulilla pohjustustuotetta enkä huultenrajauskynää, pelkällä punalla mentiin.

Minun on pakko käydä ostamassa tuo puna itselleni - ja ehkäpä vielä tuo samainen sävy. Mikäli käsitin oikein niin kyseinen huulipuna maksaisi maissa noin 30€ niin joudun ehkä venymään ja odottamaan pari kuukautta lentokentän tax freeta (no way!) tai käymään sitä ennen paatin tax freessa. Tallinnassa pitäisi käydä muutenkin, ehkä tämä huulipuna motivoi tilamaan vihdoin ja viimein sen risteilymatkan?

Hinta näyttäisi olevan laivalla noin 23€. Onkohan hinta suurinpiirtein sama lentokentällä?

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana väri, musta sellanen _pusu_väri!:D Ja: tänään ostin just ton punan ja sävyn Helsingin Sokokselta alesta, 12,90 oli hintaa!! Ja okei, kaks muutakin sävyä *köhöm...* Eli jos nyt sattuis onnaamaan sulla...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, nimenomaan pusuväri :D! Ei punainen, ei pinkki, ei oranssi vaan pusunvärinen!

   !!! Oikeasti!? Voi apua pitääkö minun juosta aamulla ennen töihin menoa nyt Sokokselle miljoonan muun alehaukan kanssa o_o.

   Poista
 2. Onkohan kyseessä tämä puna: http://sokos.s-verkkokauppa.fi/fi/sokos/sensai-lasting-treatment-rouge-huulipuna-37-g

  VastaaPoista
 3. Hei näyttääpäs ja kuulostaapas kivalta!
  Apua, täytyy varmaan käydä aleissa etsimässä :p

  VastaaPoista