perjantai 31. toukokuuta 2013

Suomen ensimmäinen Granit avattu Helsingissä


Suomen ensimmäinen Granit avasi ovensa torstaina 30.5 osoitteessa Bulevardi 2-4 Helsinki.

Sain työni kautta kutsun Granitin ennakkoavajaisiin keskiviikkona 29pv ja voi mitä kaikkea jännittävää myymälästä löytyikään! En ole koskaan ennen käynyt Granitissa, mutta olen kuullut siitä pelkiä kehuja ja nähnyt muutamilla kavereillani Granitista ostettuja hauskoja arkipäivän esineitä. Granitin pääväreinä ovat musta-harmaa-valkoinen ja ne ovat avainsävyt myös oman kotimme sisustuksessa eli nevahööd-Granit muuttui nopeasti avattaisiinpasejo-Granitiksi.

Granit on ruotsalainen sisustustarvikkeiden myymälä joka tarjoaa piensisustustavaran lisäksi myös säilytysratkaisuja (kotitoimisto, keittiö, kylppäri, puutarha jne). Tuotevalikoima on laaja (löytyy pienesineiden lisäksi myös mm. huiveja, karkkia, mattoja, valaisimia, reppuja jne) ja hintataso ei päätä huimaa.

Btw. Kun puhutaan yleisesti hintatasoista ja mikä on kallista ja mikä on edullista ja mikä on halpaa. Siihen on yleisesti vaikea ottaa kantaa koska kaikki kokevat hinnat eri tavalla ja erästä ystävääni lainaten tekisi mieli jokaiseen hinta-asiaan kommentoida hänen sanoin: "köyhälle kaikki on kallista". Niin, mitä sitä siihen enää lisäämään :D?

Suomessa on kaivattu mielestäni jo pitkään jotain uutta ja mielenkiintoista sisustuskauppojen rintamalla. Kaikki liikkeet tuntuvat olevan joko kopioita toisistaan tai sitten hinta-laatu-suhde ei välttämättä mene ihan samaan pussiin. Eikä minua taas huvita maksaa satoja euroja jostain simppelistä sisustustuotteesta oli se miten designia ja uniikkia ja vautsikavauvia tahansa. IKEA -koti ei myöskään ole ihan minun juttuni.

Mukaan lähti yksi ostos näin ensialkuun. Yksi valaisin jäi houkuttelemaan kuten myös muutama säilytysratkaisu.


10 kommenttia:

 1. Oho, tuolla pitää käydä. Haluun ton popcornkoneen, olikos se myynnissä?

  Ja TOI RIIPPUMATTO.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan että popparikone kuului tarjoiluun, en toki voi olla 100% varma :).

   No älä! Tahtoo riippumaton! Elukalle omaan huoneeseen ja sitten kiikkusin sillä siellä aina ite 8).

   Poista
 2. Oi tonne on pakko päästä! Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mii laik tuu ^___^! Taas yksi hyvä syy tulla Hki käymään ;)

   Poista
 3. Ei nyt kuvien perusteella näytä niin poikkeavan muista sisustusliikkeistä, mutta löytyisiköhän tuolta tummia lasipurkkeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä jotain tummia lasipurkkeja, pullomaisia ja sitten vähän pulleampaa mallia :). Nettisivuilta/facebookista heidän sivuiltaan löytyy tuotekuvia.

   Poista
 4. Näyttääpä kivalta! ja mukavaa ettei tarvitse lähteä aina Ikeaan, jos tuo hintataso on tosiaan tuota luokkaa. Mitä ostit?? ;)

  Onko tää nyt jo sitten auki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Siellä oli tositosi paljon erilaisia säilytysratkaisuja mitä voi heitellä esim laatikoihin/kaappeihin yms. Siellä kotitoimistovälikössä mistä ei ollut kuvia tässä ollenkaan. Voisi hyvin kaikkia siun kynsikoristejuttujakin niihin lajitella :)!

   Ostin sellaisen koristepullokynttilähässäkän, kuvia tulossa kun saan sen kattoon kiinnitettyä (lue kunhan mies ehtii kiinnittämään) ^____^.

   Joo Granit aukesi 30.5 kaikille :)!

   Poista
 5. Mie niin voisin kuvitella itteni tonne kauppaan kierteleen. Toivottavasti ois lokakuussa aikaa käydä tuolla~

  VastaaPoista