maanantai 27. toukokuuta 2013

Sexy Hair -tuotesarja

Aamupala - NAM

idHAIR kutsui minut heidän studiolleen Fredrikinkadulle yhdesssä kauneustoimittajien ja muun lehdistön kanssa tutustumaan Sexy Hair-tuotesarjaan. Minulle Sexy Hair oli etäisesti tuttu, mutta sen enempää kokemusta minulla ei kyseisen sarjan hiustuotteista ollut ja lähdinkin tilaisuuteen innosta pinkeänä mukaan.


Tanskassa vuonna 1986 perustettu idHAIR on kotimaansa hiusalan johtava tukkuliike jonka pääkonttori sijaitsee noin Tampereen kokoisessa Århusissa.

Päämarkkina-alueet ovat: Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Australia, Etelä-Afrikka, Alankomaat, Belgia, Luxemburg, Englanti, Valko-Venäjä ja Saksa. Tytäryhtiöt ovat Suomessa, Ruotsissa sekä Englannissa.

"IdHAIR Finland Oy on entinen Hairium Oy, joka on perustettu 2004 Jyväskylässä. Aloitimme toiminnan hiustenpidennystuotteiden maahantuonnilla. Vuoden 2010 alusta liityimme kiinteäksi osaksi pohjoiseurooppalaista IdHAIR–konsernia. IdHAIR on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista hiusalan yrityksistä Suomessa, henkilöstömäärämme on yli kolminkertaistunut viimeisen kahden vuoden aikana. IdHAIR Finlandin toiminta on laajentunut voimakkaasti ja meillä on nyt myymälä, koulutusstudio ja toimisto sekä Jyväskylän että Helsingin ydinkeskustassa. Asiakaspalvelumme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Jyväskylässä. Kentällä asiakkaitamme palvelee koko Suomen kattava 10 hengen myyntitiimi."
- idHAIR 


Pikkuinen Tanska vei viime vuonna sydämeni lisäksi myös tämän vuoden euroviisuvoiton, go Denmark! Jyväskylästä olen tykännyt aina eli tässähän ovat kaikki hyvät lähtökohdat enemmän kuin kohdallaan.


Tapahtumaa meille isännöi Pakistanista työmatkalta (yllätti hieman) hetki sitten palannut idHAIRin pääkouluttaja Jani Räisänen ja aisaparina hänellä oli Sexy Hairin kansainvälinen kouluttaja sekä hiustaiteilija Jenifer Pietzra (Los Angelesista).

Jani teki meille idHAIRin tutuksi ja Jenifer kertoi meille tarkemmin Sexy Hairistä ja sen tuotteista ja monista eri käyttötarkoituksista ja antoi paljon hiusvinkkejä. Lopuksi molemmat tekivät kahdelle kauniille mallille kampauksia esitellen samalla muutamia uutuustuotteita in action. Toisella malleilla oli todella kauniisti ja hyvin toteutettu liukuvärjäys ja toisella oli ah niin ihanat punaiset kiharahiukset.

Brändiltä löytyy hiustuotesarjoja kaikille hiustyypeille ja jokaisella sarjalla on oma väri mikä helpottaa tuotteiden tunnistamista:

Big Sexy Hair on suunniteltu antamaan nostetta, runsautta ja kosteutta hiuksia latistamatta.
Healthy Sexy Hair -tuotteet antavat optimaalista hoitoa niin kuiville, värjätyille, vaurioituneille ja oheneville hiuksille. Silky Sexy Hair auttaa kaikkia hiustyyppejä olemaan pehmeitä, sileitä ja säteileviä ilman lättänäefektiä. Short Sexy Hair luo rakennetta ja pitoa. Straight Sexy Hair antaa suojaa lämpömuotoiluun sekä auttaa hiukset pysymään suorana. Curly Sexy Hair on superkosteuttava sarja kuiville ja kiharalle hiukselle.

Jenifer painotti miten ei kannata ajatella liian mustavalkoisesti eli että esimerkiksi short-linjan tuotteet sopivat vain lyhyelle tukalle, curly menee vain kiharaan tukkaan ja healthy on niin hoitava että hiukset roikkuvat tuotteiden jälkeen kuin ylikypsät nuudelit.


Jenifer oli valloittava ja aivan ihana persoona! Hänen olemus täytti koko tilan ja en usko olevani ainut kuka voisi sanoa rakastavansa hänen nauruaan :)! Jani oli myös todella rento, asiantunteva ja sainkin häneltä tilaisuuden päätyttyä paljon erilaisia vinkkejä juuri omaan päähäni.

Jannifer kutsui Jania "Janicat"- kutsumanimellä ja esitteli Janin hänen Statehusbandina mitkä nostivat hymyn useamman kerran kaikkien huulille. On ihanaa nähdä kun kollegoilla on keskenään hauskaa ja he pitävät työskentelystä yhdessä ja toimivat silti tehokkaana tiiminä. Hauskoilta vitseiltä ja letkauksista ei vältytty ja aika tuntui juoksevan kuin siivillä. Onnistuin nappaamaan yhden valokuvan mihin sain taltioitua hetken jossa myös kauniiden mallien oli vaikea pidätellä pokkaa, ihana :).


Ihana Jenifer Pinni-lehden haastattelussa.


Lähtiessä saimme Sexy Hairin uutuustuotteiden lisäksi mukaan tuotteita jotka valitsimme itse oman hiuspehkon tarpeiden mukaisesti yhdessä ammattilaisten kanssa.

Harvoin olen näin innostunut mistään hiuslinjan tuotteista ja melkein harmitti lähteä pian töihin vaikka olisin halunut jäädä kotia testaamaan ja hipelöimään kaikkia uusia purnukoitani.

Sexy Hairilta lähti mukaan tuotteita eri tuotelinjoista ja jokainen niistä tarvitsee oman perusteellisen postauksensa. Luvassa on siis suihkutettavaa tupeerausta, suihkutettavaa hiusvahaa, upeaa kohotusta tuova tyvikohottaja, hiusten sadetakki, kosteusnaamio ja suurena yllättäjänä nappaamani rusketussuihke :D!

3 kommenttia:

 1. Kiva juttu, mutta hiustaitelijan nimi jäi häiitsemään... Oliko hän Jenifer, Jennifer vai Janifar? :)

  Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ Ahhahhaaa ohups... :D Janifar!

   Jennifer taisi olla..?

   Poista
  2. Eipäs kun yhdellä n:llä.

   Poista