maanantai 20. toukokuuta 2013

Ihastuttava meikkivoide kesäkasvoille: Lumene CC-meikkivoide

!Sponsoroitu blogipostaus!
Tuote saatu: Mies-joka-ei-niin-mielellään-tätä-ostanut-lompakkonsa-kotiin-unohtaneelle-naiselleen OY:lta 


"Aaa-bee-CEE kissa kävelee tikapuita pitkin taivaaseen"

Innostuin monen muun suomalaisen tavoin CC-voiteiden ilmestymisesta Suomen markkinoille ja eihän Lumenen runsasta ja houkuttelevaa purnukkamerta voinut pari(?) kuukautta sitten ohittaa.

CC on lyhenne sanoista Color Correcting eli meikkivoide joka tasoittaa ja korjaa ihon epätasasta väritystä jättäen ihon kuitenkin naturellimmannäköiseksi kuin tavallinen meikkivoide. Tuotteessa on suojakerroin eli tämä kuulostaa ihanan helpolta ja kevyeltä kesänassumeikkivoiteelta.


Lumene kertoo heidän CC-meikkivoiteellaan olevan kuusi kaunistavaa ominaisuutta:

Pohjustaa meikin tehden pinnasta tasaisemman ja sileämmän
Heleyttää antaen kasvoille luonnollisen hehkun valopigmenttien avulla puolukkaöljyn sisältämän C-vitamiini kirkastaessa ihoa
Peittää 
punoitusta sekä häivyttää ihohuokosia
Tasoittaa  ihon kirjavuutta
Pitkäkestoinen lopputulos
Suojaa SK 20 auttaa suojaamaan kasvojen herkkää ihoa auringolta

Lumenen CC:ssä ei lupaa kosteuttaa ja tämän alle kuuluukin laittaa kosteusvoide.


Tässä kuvassa CC-meikkivoide kosteusvoiteen päälle levitettynä. Meikkivoide levittyy melko tasaisesti, mutta en koe sen olevan erityisen riittoisaa. Meikkivoide tuntuu "katoavan" iholle nopeasti ja sitä pitää useamman kerran kipata sormen ja tuubin kautta iholle että saa kasvot käsiteltyä kunnolla. Siveltimellä levitettynä voide tuntuu hieman riittoisammalta.

Kasvot jäävät puolimataksi, eli kiilto katoaa mutta iholle jää kuitenkin nätti pieni terveen ihon hehku. Myös Couperosa-punoitukseni on poskipäillä huomattavasti hillitympää kuin ilman mitään kasvomeikkiä. Nytkin poskilla näkyy vain pienet punaiset löntit :). Tuntien vieriessä eteenpäin puna alkaa pikkuhiljaa puskemaan enemmän esille, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Meikkivoide tuntuu kasvoilla raikkaalta ja kevyeltä eikä ollenkaan meikatulta. Pisamat haalistuvat hieman, mutta eivat mitenkään suuresti.

Nenäpielien punoitusta CC-hillitsi hieman, mutta ei toiminut tietenkään yhtä tehokkaana peittäjänä kuin peitevoiteet.


Tässä meikissä käytin CC-voidetta pohjustustuotteena tavallisen meikkivoiteen alla.  

CC:n ollessa pohjatuotteena oli tavallisen meikkivoiteen levittäminen CC:n päälle todella helppoa. Tavallinen meikkivoide suorastaan liukui iholla eikä töksähdellyt tai jäänyt epätasaisesti sinne sun tänne. Tavallista meikkivoidetta myös kului normaalia pienempi määrä mikä on pelkkää plussaa kun on selektiivinen meikkivoide kyseessä.

Lopuksi kiinnitin meikin Benecosin kivipuuterilla, punasin huulet, meikkasin kulmakarvat sekä harjasin alaripsiin ripsiväriä. Vaikka meikkimäärä on mielestäni yhä suhteellisen vähäinen ja kevyt, on meikki huomattavasti peittävämpi ja salonkikelpoisempi jos niin nyt voi sanoa :).

Huulten vieressä on kaksi hormonifinniä ja ne peittyivät tällä meikillä ihan siedettävästi ilman erillistä peiteainetta. Myös nenäpielten huokoset ja punoitus ovat kurissa, pelkällä CC:llä huokoset eivät peittyneet täysin eikä punoitus hävinnyt kokonaan. Pisamat saivat tällä meikkivoideyhdistelmällä normaalia enemmän kyytiä eivätkä nyt hyppää niin selkeästi esille. Eron huomaa parhaiten kun vertaa kasvojen ihoa ja kulmaluun ihoa missä ei ole mitään meikkiä ja missä pisamat näkyvät selkeästi ja tummempina.


Sävyjä löytyy kolme: Light, Medium ja Deep.

Minä otin vaaleimman sävyn (Light) ja se on minun iholle aavistuksen verran liian tumma, mutta hyvällä häivytyksellä saan meikkivoiteen näyttämään kasvojeni iholla hyvältä ja kiitos runsaan pisamamäärän kasvoni ovat muutenkin paljon tummemmat kuin kroppani muu iho eli mitään katastrofaalista jälkeä ei meikkivoide kasvoilleni tee liialla tummuudella.

8 kommenttia:

 1. En oo tajunnut kokeilla Lumenen CC:tä varsinaisen meikkivoiteen pohjalla-kokeiluun heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tulee peittävämpi lopputulos luonnollisella lookilla :)

   Poista
 2. Mä olen hirveästi tykännyt Lumenen BB-voiteista, koska sen kanssa ei tarvitse kosteusvoiteita tai muitakaan värivoiteita. Mutta tämän CC-voiteen pointtia en ole vielä ihan ymmärtänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidemmälle edennyt BB-voide se vaan taitaapi olla ;)

   Poista
 3. ^^ Vastailen muille kommentoijille. :D
  Lumenen CC-voide on ihan tavallinen meikkivoide, ei mitään muuta. (Tosin aivan loistava semmoinen).

  VastaaPoista
 4. Lumenen CC meikkivoide on ehkä parhaita meikkivoiteita, mitä olen koskaan kokeillut! Häivyttää punaisuutta lupauksensa mukaisesti ja tuo "valoa" kasvoille. Itselläni sävyksi valikoitui deep, eli tummin mahdollinen, vaikka ihoni ei mielestäni ole kovin paljon peruskalpeaa tummempi. Pohjasävy ehkä vaikutti asiaan, että medium teki ihon liian vaaleaksi. Sävy on edelleen ehkä hieman vaaleampi, kuin perusmeikkivoide sävyissä Lumenella käyttämäni aurinkokaakao (vastaava muilla merkeillä nude beige), mutta Lumene keskittyykin suomalaisten yleisimpiin ihon sävyihin. Loistava tuote, suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että muutkin tykkäävät :)!

   Poista