perjantai 5. huhtikuuta 2013

Luomiväripaletti vihreille silmille - Dior Stylish Move

Blogini uudessa logossa komeilee suosikkiluomiväripalettini, ja nyt jos mikä on oikea hetki esitellä tämä kaunotar myös blogitekstin ja swatchien muodossa.

Photobucket

Törmäsin noin 2-3 vuotta sitten ensimmäisen kerran tähän palettikaunokaiseen eri kosmetiikkasivustoilla kera herkullisten silmämeikkikuvien. Paletin ostamista ei tarvinnut kauan pohtia, siinä oli juuri minulle sopivat sävyt niin arkeen kuin juhlaan eli paletti tulisi varmasti ahkeraan käyttään.

Suomessa Diorin viisikot maksavat mansikoita ja päädyinkin oma palettini tilamaan huomattavasti edullisempaan hintaan StrawberryNET -verkkokaupasta ja vieläpä ilman postikuluja. Tässä vuonna 2011 kirjoittamani juttu Mansikkanetistä.

Postimies kiikutti paketin ovelleni viikossa ja aijai sitä tunnetta kun sormet syyhyten revin huolellisesti paletin ympärille pakattua kuplamuovia pois ja alta paljastui hitaasti CD-kirjaimet ^__^. Elämäni ensimmäinen selektiivinen luomiväripaletti, iiks!

Photobucket

Thanthanthanthan.....

Photobucket

.....Thaaaa!

Kuplamuovien seasta paljastui uuttuuttaan kiiltelevä Diorin viisikko Stylish Move. Yksi kauneimpia luomiväripaletteja jota tiedän :).

Photobucket

Stylish Moven sävyt eivät ole kiiltäviä, eivät hohtavia mutta eivät myöskään mattasävyjä. Hyvin kevyt shimmer taitaa olla lähimpänä totuutta?

Paletin kaikki sävyt sulautuvat toisiinsa kauniisti tehden paletista myös todella helppokäyttöisen eli sävyjä yhdistellessä ja sekoitellessa ei voi mennä pieleen. Opetin yhden "meikkitumpelon" (hänen itse keksimä nimitys itselleen) vihreäsilmäisen ystäväni tekemään itselleen erilaisia silmämeikkejä tämän paletin avulla ja hän tunnollisesti kävi myöhemmin kaupoista ostamassa lähes vastaavat luomivärisävyt ja osaa nyt hieman enemmän silmämeikata itseään :). Stylish Movella olen koukuttanut myös pari muuta kaveriani silmämeikkien maailmaan eli varsin vihreäsilmäisiä inspiroivasta paletista on kyse.

Photobucket

Stylish Move swatch:
Lilahtava harmaa (hohtavin) | Kalpea vaaleanpunainen
Lähes valkoinen (mattaisin)
Syvä ja tumma luumu (pigmenttisin) | Tumma kanerva

Vaikka paletin keskimmäinen sävy on hieman mattaisempi, niin olen käyttänyt sitä häivytykseen. Hohtoa ei tällä kulmaluulle saa, mutta silmän sisänurkassa yhdessä kaplean vaaleanpunaisen kanssa toimii oikein hyvin.


Photobucket

Photobucket

Yläpuolella kaksi hieman vanhempaa palettimeikkausta ja alapuolella tuorein. Yläpuolen kuvissa käytin lilahtavaa harmaata enemmän liikkuvalla luomella, kun taas alapuolen kuvassa käytin liikkuvalla luomella eniten kalpeaa vaaleanpunaista.

Joku voi pitää näin helppoa ja harmonista luomiväripalettia jopa tylsänä ja helposti kyllästyttävänä, mutta minä en ole vielä parinkaan vuoden jälkeen kyllästynyt kertaakaan :). Rakastan näitä sävyjä, paletin helppoutta, luotettavuutta ja miten se käy väriensä puolesta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Helppo napata mukaan kun haluaa pelata varmanpäälle.


Suosittelen Stylish Move -palettia kaikille silmistä vähänkään vihertäville :).

(Niin ja teistä katsottuna oikeassa silmässä on ulkonurkassa muutana irtoripsitupsu ja vasemmassa ei I know :D. Malttamattomana ja innostuneessa mielentilassa olipakkosaadakuvajustnytotettua ja hupsis en ollut silloin vielä ripsettänyt toista silmää...)

Okei ehkä myös sillä oli asian kanssa tekemistä kun kuvanottohetkellä olin viimeistelemässä silmämeikkiä ja valmistautumassa Upciderin olohuonekeikkaan ja sitä taltioiviin livekameroihin, iiks!

Photobucket

Samaan sävyperheeseen menevää hiuskoristetta on tullut myös käytettyä ahkerasti paletilla tehtyjen silmämeikkien kaverina.

SM on valokuvattu ostohetkellä pari vuotta (!) sitten, eli napit eivät todellakaan ole noin varjellussa kunnossa ^__^.

Omistatteko te Diorin viisikkoja?

3 kommenttia:

 1. En omista yhtään! Vääryys!

  Mutta upea on tuo Stylish Move! Kävisköhän se ehkä vähäsen myös siniharmaasilmäiselle..? Vai näyttäisinkö kenties siltä että on tullut nyrkistä? :D

  VastaaPoista
 2. En omista yhtään Diorin viisikkoa, mutta olen pikkuhiljaa ehkä lämpenemässä semmoiselle, koska se on toisinaan kummitellut jossakin mielen perukoilla ja viime aikoina on katse viipyillyt esim. alennuksessa olevissa viisikoissa normaalia pidempään. ;-)

  Minullahan ei siis oikeasti ole vihreät silmät, mutta jostain syystä ne toisinaan näyttävät mukavihreiltä, varsinkin jos meikki (ja joskus myös vaatetus) ilmiötä sopivasti korostaa. Toisinaan kun katson omia kuviani, en saata uskoa silmieni olevan sen väriset miltä ne kuvissa joskus näyttävät. Tokikaan en pällistele itseäni livenä kuin lähinnä ikkunattomassa kotivessassa sähkövalossa, joten mistäs minä tiedän minkä väriseltä mun silmäni muutoin näyttä. ;-D Paitsi niistä valokuvista joita toki blogia varten tulee joskus räpsittyä ihan runsaastikin, mutta niitä en koskaan oikein ota tosissani. =)

  Niin, että tuon kaiken höpötyksen jälkeen täytyy sanoa, että nyt alkoi kyllä todella kinnostaa tämä kyseinen viisikko! Hui sentään, mihin tässä vielä päätyykään. Varmaan halvemmallakin löytyisi joskus jostain, mutta toisaalta, mullahan ei vielä ole yhtäkään Diorin viisikkoa, ja kai nyt yksi pitäisi jokaisella olla.... :-D

  VastaaPoista
 3. Oi kamala, hirveä himo tuli nyt tätä palettia kohtaan :D Että kiitos vaan :D

  VastaaPoista