keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

THA THAA!

Uudistunut Piece Of Panda, olkaatte hyvä!

Oli liikuttavaa saada lukijoilta sähköpostia ja kyselyitä muiden blogien kommenttikenttään, että olenko mennyt blogini lukijakuntaa rajamaan ja kuinka blogiani pääsee jälleen lukemaan. Minulla on aivan mahtavia lukijoita! Myöskään yksikään lukija ei näyttäisi olevan listalta lähtenyt vaikka ilmeisesti tieto ulkoasuremontista -ja siksi blogin hetkellinen sulku- ei saavuttanut ihan kaikkia... Kiitos teille, täällä mää taas olen!

Mitäs nyt sitten on tapahtunut? No ihan kaikki :). Käykää ihmeessä tekemässä kierros yläpalkin sivuissa niin tiedätte myös missä kaikkialla muualla POPia voi seurata ja tykkäillä.

Kiitokset upeasta ulkoasutoteutuksesta sekä mahtavista piirroksista ihanalle MaiSulle! Ihanaa kun joku osaa tehdä ideoinnistani, visioista ja suunnitteluista juuri sellaisen kuin näin sen mielessäni, ihan huikea taito.

Mutta nyt pitemmittä puheitta blogi on jälleen avattu ja en malta kirjoitella nyt enempää, tahtoo puskemaan postauksia jo ulos :)!

Mitäs te tykkäätte ^_____^?

PS: Profiilikuvan meikistä ja kuvaamisesta kiitos ja kunnia Jangsaralle!
PPS: Huomasitteko muuten söpön linnun joka ilmestyy kun POPin lisää välilehteen? Hii!
PPPS: Ja ja ja lempparidiorini logossa ^___^ Piti pantata sen esittelypostaus tänne asti :D.
PPPPS: Hymiöoverload, olen niiiin innoissani!

16 kommenttia:

 1. Onpas ihanan näköistä täällä!!! Kerrassaan onnistunut remontti, näyttää varsin hyvältä! Tässähän alkaa tehdä remppaa mieli itselläkin. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asunto meni remonttiin ja lähestyvä kesä suorastaan pakottavat muutoksiin :D. Ja koska en jaksa vielä aloittaa kuntokuuria niin tapahtukoon muutos siis blogissa ja allekirjoittaneessa ehkä sitten vähän myöhemmin kun saatu remppa ja muutto pois alta 8).

   Poista
 2. Nätti on, mutta yllättävä! Tässä on jotain itämaista ja siksi en osaa päättää onko noi sittenkin jotain Himalajaa eikä pyramideja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonian kanssa samaa mieltä :) Mulle tuli ekana mieleen lintukoto: http://fi.wikipedia.org/wiki/Lintukoto

   Poista
  2. Haha :D. No nyt kun sanoit niin... ;)

   Poista
 3. Ihana tää uusi ulkoasu <3 Ihana Panda! Tuo uusi profiilikuva on mahtava! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :). Minua ei juuri imartele suorat kasvokuvat, mutta viime vuoden puolella Jangsara onnistui kyllä ottamaan ihan loisto-otoksia, tuo on yksi niistä ^^.

   Poista
 4. Vaautsi hyvältä näyttää! :)

  Mulle ilmestyi muuten nyt vasta Bloggeriin kaikki kolme uusinta päivitystä. Sonian tontilta mäkin huomasin että oot remontissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^.

   Joo kuulin kanssa että bloggeriin pupsahti tänään kaikki kolme uusinta "uutena" merkintänä. Voi ei toivottavasti blogger vaan kenkkuilee omiaan :/

   Poista