lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ruotsin miljonääriäiti -huulipuna

Seuraavana MUF-esittelyvuorossa lupaamani Ruotsin miljonääriäiti -huulipuna jonka taisi Nonnu nimetä kun swatchasimme Make Up Factoryn meikkikoulussa uutuushuulipunia 8).


Puna näyttää aivan kuin siitä oli leikattu sivusta siivu pois, mutta ei hätää kaikissa Lip Color -huulipunissa on tämä erilainen muotoilu mikä on itseasiassa ihan hauska yksityiskohta mikä jää mieleen.

Tykkään että meikeillä on omat nimensä, mutta tällä kaverilla on pelkästään nimenä "179". Nettikaupassa punalla on nimi, Apricot Cream.


Ai mitenniin Ruotsin miljonääriäiti? Yliruskettunut iho, ylimeikatut (lue leikatut) kasvot,  liian vaalea huulipuna...kyllä te tiedätte :P.

En olisi itse ikinä kiinnittänyt tähän huulipunaa sen enemmän huomiota, mutta Nanan tehdessä minulle tumma ja näyttävä silmämeikki huulet kaipasivat kaverikseen neutraalia ja vaaleaa sävyä etteivät silmät ja huulet kilpailisi keskenään. Nana kävi valitsemassa huulipunan ja minulle punan näytettyään: "sä et olisi ikinä itse valinnut tällaista punaa". Bingo :D.


Huulipunassa on miellyttävä koostumus mikä ei tunnu huulilla liian raskaalta eikä tunkkaiselta. Kevyen värinsä ansiosta huulipuna kuluu pois pikkuhiljaa nätisti mistä allekirjoittanut antaa bonuspisteitä. En ikinä muista pitää huulimeikkiä yllä tarpeeksi tiheään tahtiin ja sellaiset ON/OFF -punasävyt ovat nounou. Yhtäkkiä puna on huulilla ja kohta olet huulinaku.

Puna oli ennakkoluuloista poiketen sävyltään kauniin persikkainen mikä säväyttää juuri sopivasti eikä kiillä/loista liikaa.

Nyt minua houkuttelevat MUFin Lip Stylon sävyttävät huulivoiteet...

Onko teillä (ollut) tiettyjä huulimeikkisävyjä kohtaan nounou-asenne ja onko käsitys myöhemmin muuttunut?

5 kommenttia:

 1. Mulla oli vielä joskus pari vuotta sitten ylipäätään kaikkia ei-nudeja huulipunasävyjä kohtaan vahva epäluulo, mutta nyt huomaan omistavani jopa violettia huulipunaa .. Vissiin vaati vähän ikää että oppi noita huulimaaleja käyttämään :---D

  Toi sävy näyttää kyllä ihan älyttömän kivalta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorena kaikki klassisen kaunis kauhistutti koska VANHAT olivat klassisen kauniita, nyt vanhempana asiaa katsoo vähän uusin silmin ;).

   Poista
 2. Mulla on ollut ja on vieläkin ehdoton nounounou vaaleita huulipunia kohtaan. Ne ei omasta mielestä vaan sovi mulle, näytän kuolleelta. :D

  Nudeksi miellän sellaisen "my lips but better" -sävyn ja ne on oikeen jees, mutta mun nude on melko tumma, kun huulet on itsestään aika punaiset.

  VastaaPoista
 3. Sellainen barbipinkki, sekä vaaleanpunainen helmiäishohde lukeutuu ehdottomasti sävyihin, jotka ovat ehdottomasti ei huulille. Vierastan myös nudea, näytän ihan haamulta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omistan itse tänäpäivänä jo kaksi nudesävyä (toinen rusehtava), niistä kyllä oppii tykkäämään näköjään kun vaan löytää sen oman sävyn :)

   Poista