maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ruskea silmämeikki petrolinvihreällä rajauksella, MUF MUF!


Ostin Make Up Factoryn meikkikoulun lanseeraustilaisuudesta pienen kassillisen tuotteita joita käytettiin meikkini tekoon. Ihastuin, hullaannuin ja Visa -sekä kotona tilanteen tajunnut mies- vinkui.

Aloitetaan silmämeikistä.


Vasemmalla Metallic Brown (Luxury Metallic no.36) joka on kylmänruskea shimmer ripauksella kultaista hohdetta. Oikealla Metallic Gold (Luxury Metallic no.24) joka on hohtava samppanjasävyinen shimmeri.

Metallic Brown liikkuvalla luomella ja luomivaossa häivyteltynä. Metallic Gold kulmaluulla ja hienosti otsatukan alla... Tein sillä Nanan oppien mukaisesti myös kevyen häivytyksen.

Meikkikoulussa myös alaluomeni rajattiin MB:llä, mutta kuten aina -kenen tahansa meikkaamana- väri varisee tunnin sisällä poskipäille. Mistähän se voisi johtua? Meikkikoulussa kerroin ongelmasta ja alaluomi rajattiin peiteaineella ja muut minua meikanneet ammattilaiset ja ei-ammattilaiset ovat tietysti myös pohjustaneet alaluomeni. Ei pysy. Pandalookin välttämiseksi jätin omassa versiossa alaluomen kokonaan rajaamatta luomivärillä.Nanan lausuessa sanat "petroli" ja "kokosilmänrajaus" olin hetken kauhuissani. Tosin, turkoosin sävymaailma toimii astiastoissa ja sisustuksessa ruskean kanssa niin miksipä ei myös silmämeikissa?

Petrol Blue (Kajal Definer no. 28) on syvä petrolinvihreä rajauskynä. Kynä on miellyttävän pehmeä käyttää niin ulko-kuin sisäluomellakin ja pehmeän koostumuksen ansiosta väri levittyi helposti. Väri kesti sisäluomella yllättävän hyvin.


Silmämeikki pelkästään käytetyillä luomiväreillä olisi ollut mielestäni melko tylsä ja ehkäpä jopa tunkkainen tällä tummalla hiusvärillä, mutta värirajaus antoi silmille ihan uuden ilmeen :). Ja hävitti silmistä näköjään kaikki vihertävät sävyt eli moi vaan sinisilmäinen minä.

Oli muuten hauska kun Nana kehaisi miten tummat silmät minulla onkaan ja ovat siksi todella kauniit ja samalla myös vaikeasti määriteltävät että mitä väriä ne edustavat ^__^. Hassua, en ole koskaan ajatellut silmiäni mitenkään tummina. Ainoastaan ruskeat silmät ovat tummat right?


Meikki-inspiraatio seurasi myös kynsiin ja rannekoruihin :):

Esittelyvuorossa ostoksista on vielä ruotsimiljonääriäiti-huulipuna (öh), aurinkopuuteri/poskipuna (vat?) ja mineraalimeikkipohja (näköjään koin tarvitsevani sellaisenkin).

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo silmämeikki! Petrooli rajaus tekee siitä tosiaan aivan eri näköisen kuin mitä pelkkä ruskea luomiväri olisi. Tosi hieno, mä matkin tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan :)! Raikastaa kivasti ruskeaa joka on helposti yksinään turhan tunkkainen

   Poista
 2. Todella kaunis silmämeikki! Täytyykin kokeilla värirajausta ruskean kanssa :)

  VastaaPoista