torstai 11. huhtikuuta 2013

Turun Make Up Factoryn meikkikoulussa


Turussa järjestettiin kauneusblogitapahtuma lauantaina 6.4 ja olin ihan intopiukeana mukana. Mukavaa vaihtelua PK-seudulla pyörimiseen ja mahdollisuus nähdä pitkästä aikaan uusia blogikasvoja livenä :).Moni blogikollega matkusti junalla, mutta itse valitsin tunnelmallisemman bussin - tai kuten meilläpäin sanottaisiin linkin. Matkahuollolla on nykyisin myynnissä tarjouslippuja, eli normaalisti 35€/meno maksava bussilipun voi nyt saada 2€:sta ylöspäin. Maksoin itse menolipusta 9€ ja paluulipusta 5€. Nännäspyy VR.

Jaa niin miksi mielummin bussilla? Edullisemmat (tarjous)hinnat, bussissa on lisäkseni ehkä neljä muuta matkustajaa, hiljaisuus ja rauhallisuus, valot menevät päälle vain jos ne laittaa päälle (hrrr se junien täysivalaistus kellonympäri), maantiemaisemien katseleminen, enemmän tilaa, liikkuvampi kyyti (tasainen suora puksutus junalla on puuduttavaa) ja saa valita millä pysäkillä jää pois eli pelkkä pääteasema ei ole ainoa vaihtoehto. Valtaan kaukobusseissa aina takapenkin eli ne kolme vierekkäin olevaa tuolia. Tuolit saa laittaa pieneen makuasentoon ilman että tarvitsee välittää takanaistuvasta, tuoleille voi heittäytyä pitkäkseen unille (turvavyö antaa sopivasti periksi) ja saan tavaroilleni paaaljon tilaa :). Vessaan on myös lyhyt matka. Molemmissa busseissa oli myös pistorasiat eli myös virtaa piisasi.


Turussa kauneusbloggaajia odotti Make Up Factoryn meikkikoulun lanseeraustilaisuus.

Make Up Factory on vuonna 2005 perustettu saksalainen merkki, ja Turusta löytyvä MUFin piste on maahantuojan oma liike. Helsingistä jälleenmyyjiä ei löydy.


Meikkitaiteilija/omistaja Nana Tanskanen yhdessä muun henkilöstön kanssa toivotti meidät tervetulleeksi ja kertoi meikkikoulustaan ja meikkisarjasta. Minulle merkki on ainoastaan nimenä tuttu Kauneusmessuilta.

Make Up Factory järjestää Turussa meikkikouluja pienille ryhmille tällä hetkellä 29€/henkilö mikä ei mielestäni ole todellakaan paha hinta koko meikistä ja opastuksesta sen tekoon. Tämä voisi olla sellainen johon olisi hauska mennä vaikkapa työporukalla, kaveriporukalla, polttarijengillä tai vaikkapa perheen naisväen kesken.


Make Up Factoryn kevät/kesä -kausilookin esittely sai kaikki lämpöisiä- ja sinisiä sävyjä rakastavat bloggarit huokailemaan ja innostumaan.

Vaikka en enää punahiuksinen olekkaan, niin kuvassa näkyvät kaksi pyöreää luomiväriä ja oranssit huulimeikit saivat -yllättäen- minut kuolaamaan ja innostumaan ^___^. Mihin se Panda kultaisista karvoistaan pääsee taisi Sonia tokaista innostuneen ilmeeni nähtyään :D.


Swatchit kahdesta luomiväristä ja kahdesta huulipunasta.


Pitemmittä puheitta pyllyt meikkituoleihin ja meikkikoulu käyntiin :).

Jäin itse parin muun bloggaajan kanssa taustahiihtelemään ja seuraamaan oppijoiden kädentaitoja. Tarvitsen meikkaukseen keskittyessäni sen oman hetkeni ja nyt minulla ei vain yksinkertaisesti ollut tarpeeksi malttia istuutua oppiin vaan halusin tutkiskella tilaa, tuotteita, swatchailla, kuvata ja katsoa muiden meikkailuja.
Ihastelin valoilla varustettua matkapeiliä -ilmeisesti- kovaan ääneen ja pohdin saisiko niitä täältä ostettua. Kivaksi yllätykseksi Nanan ilmoitti ett saisimme lähtiessä kaikki sellaiset lahjaksi. Niitä ei ilmeisesti ole myynnissä ollenkaan, jihhuu!


"Haluun tän!" kiljaisi Nonnulan Nonnu :).


Ihastelimme Sonian kanssa tätä hiuksiin tarkoitettua kiiltosuihketta, tuo pullo ja puitpuit (mikä sen nimi on?) -juttu oli niiin söpö!


Vaikka en meikkikouluun osallistunutkaan, halusin että Nana tekisi minulle kädet vapaina -tyyliin meikin.

Rakastan meikattavana oloa ja kuinka minulle nykyisin tehdään tummahiuksisena helpommin kaipaamiani tummempia silmämeikkejä kuin punahiuksisena. Monesti kun meikkaajat kommentoivat: "en mä laittais sulle ku ripsasia" ja se jos mikä on tylsää. Siihen pystyn minäkin :D.

Nassuun käytetyistä meikistä myöhemmin lisää, saattoipa muutama tuote lähteä kassan kautta myös mukaani...Kui sää ny sillaisisisissiiii?


Hei hei Turku, nähdään toivottavasti pian uudelleen!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana banner :o! omakin pitäisi päivittää.. Postaus kans kiva ;)

  VastaaPoista
 2. Hahaa, mun sormi! :D Joo, sen halusin ja sen ostin! :D Maanantaina mun hoodeilla juttua siitä paletista lisää :)

  VastaaPoista
 3. Haha, puitpuit! Ei MITÄÄN hajua mikä sen nimi on, mutta puitpuit on hyvä :D

  Ja toinen bussisuosija tässä hep! Kuvailit kyllä aivan nappiin syyt sille miksi minäkin menen mieluummin bussilla, silloin kun tarvii mennä. Siinä on vaan jotenkin parempi fiilis. :)

  VastaaPoista
 4. Se puit puit oli kyllä iholle, mutta mä sovelsin sitä hiuksiin. :D

  VastaaPoista