maanantai 18. maaliskuuta 2013

Mies testaa: Top Shelf 4 Men

Olen nyt saanut testattua polhemilta saatuja miesten hiusten- ja ihonhoitotuotteita. Valitsin pitkästä listasta ne, mitä oikeastikin käytän joka päiväisessä elämässä, emännän useista ehdotuksista huolimatta: "eiks toi olis hyvä ja eiks tää vois olla sulle just hyvä" Ei, ei ole. Miehillä taitaa monesti olla se paha tapa, että jos löytää jotain mikä toimii, miksi se pitäisi vaihtaa? Itse olen tottunut käyttämään esimerkiksi hiusvahaa, enkä voi edes ajatella laittavani hiuksiini vaikkapa geeliä! Joten jos te naiset mietitte miehelle lahjaa, vaikkapa joululahjaa, niin kannattaa ehkä hommata jotain samaan kategoriaan kuuluvaa, mitä hänellä jo on. Sitten jos mies ei käytä mitään tuotteita ikinä, niin tilanne on tietty mutkikkaampi.


Tuotteiden kasviperäiset ainesosat ja vitamiinit, kuten karitevoi, ale ver, panthenoli ja E-vitamiini parantavat ja optimoivat hiuksen sekä hiuspohjan kuntoa. Kaikki sarjan tuotteet ovat hajusteettomia, parabeenittomia ja dermatologisesti testattuja.

Miehille suunnatut Top Shelfin tuotteet ovat ainakin melko hillityn ja yleellisen oloisia. Ja vaikken itseäni minään asiantuntijana pidä, ovat tuotteet myös melko laadukkaan tuntuisia. Hinta ei kuitenkaan järkytä, sillä kaikki tuotteet ovat hinnaltaan 24,90€. Onhan se enemmän, kuin markettituotteet, mutta kaipa niitä kalliimpiakin löytyy!The Wash
Olen aina suhtautunut hieman varauksella suihkugeelishampoo yhdistelmiin, sillä kun päänahan ja muun ihon biologinen rakenne on hieman erilainen niin on vaikea uskoa, että ainakaan halpa tuote voisi olla niin hyvin kehitetty, ettei se esimerkiksi kuivattaisi päänahkaa?

Kyseistä tuotetta, joka valmistajan mukaan soveltuu niin keholle, kuin hiuksillekin olen nyt käyttänyt lähestulkoon yksinomaan - osittain kylläkin siitä syystä, että miehilä on vain yksi (täysi) shampoo/suihkugeeli kerrallaan ja sitten kun se loppuu, ollaan useinmiten viikko ilman, tai lainataan emännältä jotain. No leikki sikseen. Olen siis viimeiset kaksi viikkoa pessyt hiukseni ja muut osani tällä tuotteella, eikä päänahkani ole ollut tästä moksiskaan. Yleensä käytän hilseshampoota, sillä pääni on jokseenkin herkkä muille aineille ja oireilee helposti. Mutta nyt en ole mitään tällaista huomannut ja päänahka tuntuu voivan oikein hyvin.

Tuotteessa on mieto piparmintun tuoksu, mutta ei itsessään tuoksu juuri millekään. Kuitenkin tätä shampoota käytettyäni voisin sanoa hiusten tuntuvan enemmänkin siltä, kuin aina parturista tullessa - toisin kuin marketeista ostetuilla tuotteilla.The Shot
Shampoon lisäksi olen käyttänyt saman merkin hoitoainetta. En muuten jakasaisi käyttää hoitoainetta, enkä luultavasti viitsisi sitä ostaakaan, mutta tässä tuotteessa on yksi mahtava ominaisuus - siinä on todella runsaasti piparminttua (tai mentholia tai mitä ikinä), joka saa päänahkaan hetken hieromisen jälkeen mahtavan raikkaan ja kylmän tunteen! Tätä en ole useinkaan muissa tuotteissa huomannut. Viis siitä, ovatko ne haituvat päässä nyt hoidetut, mutta kovin virkistävän tunteen se antaa! Ja tätä aion vastaisuudessakin käyttää. Tunne säilyy päänahassa hetken suihkun jälkeenkin ja olo on todella virkistynyt.Clay Wax
Olen jo monta vuotta käyttänyt vahaa hiuksissani ja niitä on tullut ostettua halpoja ja vähän kalliimpia. Tässä tuotteessa hinta ja laatu ovat hyvin kohdallaan. 24,90€ vahasta, joka pysyy hiuksissa hela dagen ja pitää sen myös ojennuksessa ja näyttäisi olevan erittäin riittoisaa, ei minusta ole paha hinta. Tämäkään tuote ei juurikaan tuoksu, mikä useimmille meistä miehistä on todella positiivista!

Nämä tuotteet ovat siis erittäin miehisiä, mutta samalla melko sivistyneen oloisia. Eli tuotteita meille miehille, jotka haluavat toimivia ja hyvälaatuisia tuotteita ilman mitään ylimääräistä.

[kuva puuttuu]

The Cream
Kaikista kolmesta edeltävästä tuotteesta onkin ollut vain hyvää sanottavaa, nyt tulee risujen vuoro. The Cream on kasvoille hierottavaa todella löysää voidetta, joka ei tunnu kuivuvan ei niin millään. Ja kun se on kuivunut, ei tunne ole enää niin raikas kuin suihkun jälkeen. En sano että tuote on täysi susi, mutta itse olen pitänyt paljon kevyemmän tuntuisista tuotteista, jotka jättävät raikkaan tunteen iholle samalla poistaen suihkugeelin mahdollisesti aiheuttaman kuivan tunteen. Tuote on tarkoitettu myös muualle vartaloon levitettäväksi, mutta jos olemme täysin rehellisiä, niin eihän me miehet sitä rasvaa muualle, kuin juuri ja juuri kasvoihimme laita. Ja sitäkin harvoin.


Tässä siis tämän kertainen mies-osio. Tuota hoitoainetta suosittelen kyllä ostamaan miehelle vaikka lahjaksi, mutten osaa sanoa, miten se toimii muiden shampoiden kanssa. Ainakaan yksinään käytettynä ilman shampoota, ei tuo mukava viileä tunne tuntunut niin voimakkaalta.

Ja nyt kun tämäkin arvostelu on vihdoin kirjotettu ja emäntä on tyytyväinen, taidampa lähteä Chelseaan kaljalle O:n ja L:n kanssa näin tehokkaan työpäivän jälkeen!

1 kommentti: