lauantai 2. maaliskuuta 2013

Lorkun uusi täpläpäällyslakka

Vatun vatun vatun vatun vattua.

Olen taistellut viimeiset kuukaudet päivittyvää photobucketia vastaan, mutta nyt voittoputki on katkennut ja taistelu hävitty. Uusi ulkoasu on aivan karmea, sivustolla on vaikea seikkailla ja niinkin simppeliin paikkaan kuin omiin eri kuvakansioihin meneminen on tehty hankalaksi.


Kiitos eräälle nimellämainitsemattomalle kosmetiikkabloggaajalle kuka tuli tätä Lorkun uutta Confettis -nimistä päällyslakkaa esittelemään minulle töihin. Se oli niiiin söpö ja siitä tuli mieleen dalmatialaisviiriäisen muna ^____^. Testasin päällyslakkaa pinkille kynnelle ja en voinut olla tykästymättä.


Kynsiltä löytyi valmiiksi Orlyn aivan miälänvikainen neonlakka Passion Fruit joka sai täpläpäällyslakasta herkullisen karkkimaisen kuorrutteen.


Ainiin olisikohan kynnet pitänyt öljytä ennen kuvan ottamista? Njäääää. Mitä sitä totuutta kaunistelemaan 8).


Nyt kun lähdettiin kynsien nopean koristelun makuun, niin plöööö tuo keskimmäinen hilekynsilakka! En ole yleensä kullan ystävä, mutta tuota haluaisin jo päästä kokeilemaan esimerkiksi mustan kynsilakan päälle kynnen tyveen töpöteltynä. Kultaisessa hilelakassa on isoja kultalastuja kuin myös pieniä kultahippuja.

4 kommenttia:

  1. ME ihailtiin töissä tota samaa kultaista lakkaa :) Se täytyy kyllä ostaa!

    VastaaPoista
  2. Oi tää täplä-Lorkku näyttää mahtavalta! pitääkin käydä metsästämässä :p

    VastaaPoista