sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Lomakuvien fiilistelyä matkakuumeen ahdingossa

No on!

Eilinen pieni lumimyräkkä peitti niin sulaneet jalkakäytävät kuin myös hiljanneen alkaneen kevätfiiliksen. Haluan reissuun. Haluan paikkaan jossa ihmiset hymyilevät kaduilla, kaikkialla kylvetään väreissä ja jokainen pieni paikallinen erikoiskauppa on kuin oma pieni ihmemaa.

Ehkä uutena vuotena tehdyn reissun kuvafiilistelyt auttavat pahimpaan kouristeluun?

Photobucket

Aamupalaksi voi poimia läheisestä puusta tuoreen appelsiinin

Photobucket

Autoreissut autolla jossa on kattoikkuna ja hei C'moon noi ihanat puut!

Photobucket

Loputtoman pitkällä rannalla kävely auringosta nauttien ja sopivasti viilentävän meri-ilman tunne kasvoilla.

Photobucket

Ei-turistirannat. Lenkkeilijöitä, käsikkäin käveleviä vanhuksia, surffareita ja kalastajia jotka tuovat päivän saaliin läheiseen ravintolaan.

Photobucket

...Johon menimme aterioimaan.

LE HYI sinisimpukoille! Niiden suuntaan ei paikallisten simpukkaherkkujen jälkeen viitsi edes katsoa. Aaaaaahmnamnamanmanam nautin reissussa elämäni ensimmäiset simpukat ja jäin totaalisesti koukkuun.

Photobucket

Tuoretta meriahventa (annos maksoi noin 12€ ja turistialueilla sama ei-niin-tuore vastaava sama annos 50€ lol), meren kuohuvien aaltojen ääni, laukussa kerättyjä simpukoita, auringonpaiste niskassa, lounas ulkona ja ei kiirettä mihinkään. Mää tykkään.

Photobucket

Hedelmäkaupasta tuoreet hedelmät, ruokakaupasta juomat/keksit/juustot/yms ja piknikille puistoon suuren kirkkolinnakkeen lähettyville.

No en tiedä nyt helpottiko tämä yhtään... Ei kai se auta muu kuin pakata laukku valmiiksi ja suunnata töihin haaveilemaan lisää :D.

Mihin te haluaisitte matkustaa juuri nyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti