torstai 7. maaliskuuta 2013

Heimokynnet ja päivä intiaanina


Löysin anoppilasta Native American Art -kirjan joka inspiroi minua eräänä päivänä niin pukeutumisessa kuin myös kynsissä.


Kirjan maailma toi minulle mieleen yhden Disneyklassikon joka on yksi parhaimmista - Pocahontas. Luonnonläheisyys, metsässä vierellä kirmaavat nelijalkaiset ja ah niin raastavan ihana mutta mahdoton rakkaustarina eeppisineen loppuineen ihastutti lapsena ja nyt vielä syvällisemmin aikuisena. Elokuvan Original Soundtrack on myös yksi vaikuttavimmista mitä tiedän!


Lempikappaleitani ovat tämätämä ja ehdottomasti paras kaikista on loppukohtaus missä Pocahontas juoksee ylös kalliolle jättämään hyvästit Johnille ja tämä biisin soi taustalla, oih ja voih.

Kotikotonta minulta löytyy Pocahontas-barbie mikä on niin siisti! Sen hiuksissa olevat raidat vaihtavat väriä sitä mukaan onko karva kosketuksissa kylmän vai lämpöisen veden kanssa! Minulla on myös muovisina figuureina Meeko ja Percy. Kotona löytyy tietysti myös elokuvan VHS -versio ^__^)


Heimokynnet saivat inspiraation Native American Art -kirjasta.
One Size -intiaanitelttoja myytiin ensimmäisen(?) kerran Monkissa joskus viime vuoden puolella, ja nyt samat teltat ovat tulleet sinne uudelleen myyntiin. Ja mitä sitten vaikka se tuokin +10kg joka puolelle, se on silti yksi lempivaatteistani ja odotan innolla lämpimiä kevät- ja syksypäiviä että pääsen sitä ihan tuollaisenaan pitämään ulkona päällä :). Kokonsa puolesta se ei mahdu järkevästi juuri minkään takin alle, eli vielä toistaiseksi se pitää kantaa ulkomatkat erikseen muovipussissa (mualta hyvää päivää) mukana.

2 kommenttia:

  1. Ootpas herttanen intiaanineito! Kynnet on hirmu hienot myös, ja toi sininen "pääkoru" kunnon Pocahontas meininkiä (:
    Ite oon kanssa täysin hullaantunu elokuvasta, ja pakko oli hankkia pari vuotta sitten dvd-versio, kun vanha kunnon vhs oli katottu niin puhki, ettei siitä näkyny enää mitään :D

    VastaaPoista
  2. Apua miten hieno kirja! Mulla on fiksaatio noihin kuvioihin. :) Eli tietenkin mulla on myös sama teltta. :D Se on ihana!

    VastaaPoista