torstai 7. helmikuuta 2013

Paloma Communications Showroomilla uutuustuoksujen parissa

Kävin Paloma Communications Showroomilla tutustumassa kevät-kesäkauden 2013 merkittävimpiin kosmetiikkauutuuksiin joita oli esittelemässä 16 johtavaa kosmetiikkabrändiä.


Showroomilla nenä kävi ahkerasti eri pullojen kauloilla, mutta sitä omaa tuoksumaailmaa ei tuntunut löytyvän sitten minkään brändin uutuustuoksuista. Tuoksut olivat minun makuuni joko ihan liian pirskahtelevia tai sitten liian vahvoja ja "synkkiä". Olen se kuka ajautuu tuoksujen ääreen missä on soma pullo ja raikas hedelmäkukkasitrusjadajada-maailma.

Palomalla tuoksut ovat laitettu kauniisti ja arvokkaasti esille. Jokainen tuoksu majailee oman lasikupunsa alla, ihanan ylellistä ja oiva sisustusvinkki!


"Signorina Eau de Toilette -uutuustuoksu ilmentää tyttömäistä eleganssia. Tuoksu on täydellinen valinta sensuellille ja romanttiselle naiselle. ‘Signorina’ on pirteä, tyylikäs ja muuntautumiskykyinen nainen, mitä Signorina-tuoksun kepeä ja moni-ilmeinen raikkaus pyrkii ilmentämään.

Signorina Eau de Toilette on saanut inspiraationsa höyrytetyn riisin, ruusujen ja hedelmäisten aromien yhdistelmästä. Litsin ja greipin hedelmäiset aromit muodostavat raikkaan ensituoksun. Höyrytetyn riisin ja tuoreiden ruusujen pehmeät aromit luovat silkkisen sydäntuoksun. Pohjatuoksun viimeistelee makean viettelevän maitovanukkaan ja aromikkaan cashmeranin liitto."

Signorina on ennen kaikkea söpö. Kaunis ja romanttinen pastellineen sävyineen joo, mutta rusetti kultaisen korkin kaulalla jättää korviin vain humisemaan sanan söpö :D. Kohokuvioin painettu Salvatore Ferragamo -logo lisää pullon eleganssimaisuutta.

Tuoksu on kukkainen ja hieman sitrusmainen. Mieheni mukaan: "alussa terävä mutta pyörenee loppua kohden". Tuoksu on kuin minulle tehty! Sopivan raikkaan hedelmäinen, mutta ei missään tapauksessa liian imelä tai pikkutyttömäinen.

Sain Signorinan Palomalta mukaani jo edellisellä vierailukerralla.Perinteikkään ranskalaisen Rochas-muotitalon ylistetyn tuoksusarjan elegantit tuoksut saapuvat Suomeen keväällä 2013.  Kyseiset Rochas-tuoksut olivat Palomalla ensiesittelyssä ja kaukoihastelin pullojen ulkomuotoa vaikka kuinka pitkään. Piia Hiltusen meikkituolissa intoutumisen jälkeen en enää kyseisiä tuoksuja muistanutkan käydä nuuhkimassa...

Oli siis ihana yllätys löytää tämä tuoksu goodiebagista, tämän tuoksu on nimittäin niin herkullinen. Mikäli olisin tätä showroomilla nopeasti ohimennen nuuhkaissut, olisin voinut ehkä jopa ajatella tätä minulle ehkä hieman liian "tummana". Kotona perehtyessäni tähän paremmin ja suihkiessa kaulaan, en voi muuta kuin tykätä. Hieman erilainen kuin muut samankaltaiset hedelmäsitruskukkajadajada-tuoksuni, mutta pelkästään hyvällä tavalla.

Minulle tuoksusta tulee ensimmäisenä mieleen verigreippi ja jokin kukka.

"Raikas sitrus luo virkistävän elämyksen. Ensituoksu herättää aistit ihastuttavan mandariinin, mangon, ananaksen, bergamotin ja sichuaninpippurin aromien vuoropuhelulla. Sydäntuoksuna naiselliset valkoiset kukat sekä pohjstuoksu ylellinen myski sekä yrttien sekoitus."

Verigreippiä ei mainittu, mutta se minulle tulee tästä hyvin vahvasti mieleen. Mutta kertokaapas te tuoksuviisaammat ihmiset että mitkä ihmeen valkoiset kukat? Onko valkoisilla kukilla joku yhtenäinen tuoksu vai tarkoitetaanko sillä jotakin tiettyä valkoista kukkaa?

Pullosta ja tuoksusta puhutaan kokoajan raikkaana ja ylellisenä, ja sitä myös kielii pullon muotoilu. Virtaviivaista lasipulloa koristaa ROCHAS-tuoksuille tunnusomainen kristallikorkki joka on yksinkertaisesti kuvailtuna todella kaunis. Korkin muotoilusta tulee minulle mieleen pyörteinen vesi. Pakkauksen ja tuoksun pinkki sävy korostavat tuoksun hempeää teemaa.

Kuva: fragrantica

Yksi asia minua jäi kuitenkin harmittamaan. Se, että erehdyin showroomilla nuuhkaiseman Escadan uutuustuoksua "Cherry In The Air". En voi sietää kirsikan makua enkä edes sitä hajua, eli turvallisin mielin nuuhkaisin pulloa ja mitäs ihmettä - hommat seis!

Tuoksu oli ihan mieletön! Siitä tuli mieleen lapsuudessa kovassa käytössä ollut mansikanmakuinen Mehukatti, siinä valkoisessa isossa kanisterissa oleva. Tuli niin lämmin flashback lapsuuteen ja iloisiin kesäpäiviin jossa leikin lapsuudenystäväni Nooran kanssa vanhempieni omakotitalon pihanurmella dinosauruksilla vailla huolenhäivää :'). Halkaistua mehukattikanisteria käytimme myös isäni kanssa kun veneestä piti saada ylimääräinen vesi pois. Oihvoih.

Mutta koska nyt elän vakavassa aikuistenmaailmassa joudun kiertämään jälleenmyyntipaikat kaukaa missä voisin kauhukseni törmätä Escadan uutuuteen. No miksi? Ihan vaan siksi että uuteen asuntoon tulee täysremontti ja joudumme muuttamaan väliaikaisesti yksiöön. Makuuhuoneeseen tulevat vihdoin ja viimein vaatekaapit ja ette edes halua tietää mitä pelkät rungot maksavat ja montako kaappia sinne tulee...Aikuisten maailma, buuu!

Onko joku muukin ihastunut Escadan uutuuteen? Olenko ainut kuka ei haista siinä yhtään kirsikkaa?

3 kommenttia:

 1. http://www.fragrantica.com/notes/White-Flowers-323.html

  VastaaPoista
 2. Valkoiset kukat on kyllä tämmöinen "tuoksukäsite", käy vaikka kurkkaamassa tämä Tuoksufoorumin ketju:
  http://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=7&t=256
  Tarkoittaa voimakkaasti tuoksuvia valkoisia kukkia jasmiinia, tuberosaa, appelsiininkukkaa, gardeniaa.

  VastaaPoista
 3. Dinot <3

  Aikuisuus, huoh :(

  VastaaPoista