tiistai 12. helmikuuta 2013

Naulaa ja nakuttaa

Voi heluna mie sanon

Äsken mikään asuntoon liittyvä asia ei tuntunut etenevän suuntaan eikä toiseen, mutta nyt pyörä siellä jossakin päässä lähti vihdoin käyntiin ja uudessa kodissa alkaa tapahtumaan 18pv maanantaina! Olen niin onnellinen!

Olen asunut oman osoitteni lisäksi suht aktiivisesti myös täällä mieheni asunnossa, eli omaakin rompetta on tänne kertynyt ihan kiitettävät määrät. Lähinnä toki vaatetta, koruja ja hiustuotteita yllätysyllätys :D. Muutamme remontin ajaksi minun yksiööni Kallioon / Hakaniemeen ja odotan mielenkiinnolla kummalle kaatuu lähes kuusikymmentä neliötä pienempi tila nopeammin päälle 8).

Niin ja hei kasvattajan yksi pörriäisistä menee perjantaina ultraukseen! Viimeksi maha kolisi tyhjyyttä valeraskauden vuoksi, toivotaan nyt parempaa onnea. Alkoi taas se semmoinen hassupieni jännitysperhonen lepattelemaan vatsassa, ihan kuin olisi oma ultraus edessä :D.

... Ja vaikka kielsin itseltäni kaikki elukkaan liittyvät tavarahankinnat, en voinut hillitä itseäni Megaeläimessä piipahdettua ja ostinkin sieltä pienen violetin lelupallon sekä valjaat. Onneksi valikoima ei ole ennen kesää kovin kummoinen.

Onneksi näitä on säilytetty


Ainiin. Yksiöni talorakennukseen tehdään ulkonäkökohennusta ja vaikka oma asuntoni on jo aikaisemmin rempattu lattiasta kattoon (myös kylppäri) niin remontti on laajentunut myös asuntojen sisäpuolelle.

Esimerkiksi kerran eteinen piti tyhjentää kokonaan joidenkin kaapeliviritysten alta ja nyt eteisessä kaapit on otettu astioineen päivineen alas ja seinään on ilmestynyt reikä.

Nice.

Prinsessapossulle tämä on jo kolmas muutto

Jotta remontti-ihanuudesta ei pääsisi liian vähän nauttimaan, on myös työpaikkamme remontin alla eli PORRRRSUUURRRRRPAMPAMHAKHAKHAJYTYJYTYJYTY-ääniä pääsee nauttimaan myös työaikana! Lattia tärisee kuin laivalla konsanaan ja tavarat tulevat hyllyiltä alas.

Illalla päästyäni meikki- hius- ja vaatematkalaukkujeni kanssa Kallion kolooni aloitan terapiaistunnon suosikkihajuvesieni kanssa, ja naputtelen niitä kaikista teille huomiseksi pientä luettavaa :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti