keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Dove Pure & Sensitive: Ihonhoitotuotteita herkälle ja kuivalle iholle

Palomalla Communicationsilla minut tutustuttiin herkän ihon hoitoon sekä Doven uuteen herkälle iholle suunnattuun Pure & Sensitive -tuotesarjaan.

Dove Pure & Sensitive -linjan tuotteissa ei ole lisättyjä hajusteita ja ne ovat kaikki parabeenittomia. Suihkugeelin erityinen NutriumMoisture-teknologia varmistaa kosteuttavien ainesosien vaikutuksen syvälle ihoon ja kosteusvoiteen DeepCare Complex lupaa korjata herkkää ihoa tehokkaasti.


Oma herkkään ja pieneen pintakuivuuteen taipuva ihoni on kesäisin kosteuden suhteen hyvässä kunnossa, mutta talvella pintakuivuus ihan tuntuu ja etenkin pohkeista iho lähtee helposti hilseilemään suihkun ja pienen rapsuttelun jälkeen. Kesällä tätä ongelmaa ei ole.

Ihoni on kuitenkin sen verran herkkä, että se reagoi mennessäni kylmästä lämpöiseen -ja sama toisinpäin- nostaen kasvoilleni välittömästi punaiset viiruläikät ja suorastaan tunnen sen punoitushehkun ihossani. Ihoni on myös saunomisen jälkeen pitkään punalaikukas ja innostuessani puhumaan oikein kunnolla tai supernopealla temmolla sama efekti toistuu jälleen. Couperosaa minulla ei kuitenkaan ole, tämän ovat monet ihonhoitoammattilaiset todenneet. Iho on herkkä ja ohut, kaikki pienikin punoitus näkyy siinä ja pitkään.

En saa koskaan mistään kosmetiikasta tai ihonhoitotuotteista allergiaa, mutta ihoni reagoi esimerkiksi todella rajusti ötököiden puremiin. Yläpuolella muutama näytekuva, eivät estelleet myrkyt ja jalat näyttivät tuolta vielä monta kuukautta hyttysmutustelujen jälkeenkin. Ylistyspuhe Carmolis yrttitipoille, olisin ilman niitä raapinut itseni luultavasti hengiltä (voin muuten kertoa että käveleminen sattui ja paljon).

------------------------------

Molemmat dödöt olen käyttänyt jo loppuun, mutta en oikein kokenut niitä omaksi. Kaipaan dödöihin kevyttä tuoksua, sellaista raikasta mikä luo minulle mielikuvan freesistä olosta eli siksi koen tuoksuttomat vähän tylsiksi. Dödöt lupaavat pitää kainalot kuivina ja tuoksuttomina 48 tuntia. Minulla suihkedödö on pettänyt jokaisella käyttökerralla, eli työpäivän loppupuoliskolla olen omaan nenään tämän vahingon haistanut (ei onneksi muiden). Pito-ongelmaa minulla ei ole aikaisemmissa dödöissä ollut. Rulladödö kestää mielestäni paremmin, mutta jättää kainalot ikävästi täysin valkoisiksi ja voitte kuvitella mitä tapahtuu napakalle mustahihaiselle paidalle :/.

Testasin myös muita saamiani Doven tuotteita, mutta en kokenut niitä omakseni. Ensinnäkin haluan ihonhoitotuotteiden tuoksuvan hyvältä eli nämä tuoksumattomat tuotteet olivat jotenkin tosi... No hajuttomia yllätys yllätys :D. Huomattavasti herkkäihoisempi saisi näistä tuotteista varmasti ihan kunnolla irti ja helpotusta iho-ongelmiinsa, ja minulla olikin mielessäni henkilö jolle halusin nämä tuotteet lahjoittaa :).


Työkaverillani N:llä on herkkääkin herkempi iho. Etenkin talvella hänen ihonsa menee kuivuudesta auki ja välillä tekee ihan pahaa töissäkin katsoa miten ihmisen sormivälit voivat olla niin pahasti auki ja kädet ihan koppurakuivat :/.

N on herkän hipiänsä lisäksi myös yksi mahtavimmista tyypeistä mitä olen koskaan ikinä tavannut ja ehdottomasti yksi parhaista työkavereita förevö. Lahjaksi vähän kaikesta pienestä hänen tekemästään hyvästä päätin lahjoittaa herkkistuotteet hänelle eli testiin lähtivät palasaippua, kosteusvoide sekä suihkusaippua. Mukaan sujahtivat myös Vaselinen herkälle ja kuivalle iholle suunnatut purnukat :).

Sain nyt N:ltä käyttökokemukset kyseisistä tuotteista ja kopioin arviot suoraan naamakirjan privaviestistä mitenkään muokkaamatta kuten murteesta saattaapi huomata.

Testaaja: Neiti N

Iho: Atooppinen iho, kuiva, hilseilevä ja taipumus ihottumaan.

Se purkissa oleva Vaselinen tuote on ihan loistavaa! Pistin sitä mun ihan korpuks menneelle iholle ni ei kirvelly yhtää ja kaiken lisäks se imeyty tosi nopeesti. Lisäks se kosteus ei hävinny samantien vaan se ei-kiristävä tunne säily. Myös ne suihkusaippuat on tosi hyvii. Luulin alkuu et kissanpaskat nää mitää saippuaa oo ku oli nii voidemaisen näkösii mut hyvinpäs pesi mun kainalot (joista toisessa vielä dödön aiheuttama ihottuma eikä ees kirvelly sekää!). Sit se toinen Vaselinen tuote, se pullossa oleva, niin se oli kans aikas hyvä, ei ollenkaa niin paksuu ku se purkis oleva ja levittyy siks paremmin. Sopii käsille hyvin. Mul on jotai hölynpölyrasvoi ollu ja käsi-ihottuman takii en oo niitä voinu käyttää ku sit raavin kädet kokonaa irti mut tästä ei seurannu mitää ongelmaa. Suosittelenpa siis kaikille ihottumahelvetist ja talvi-ihost kärsiville kyl noita kaikkii. Eli iso kiitos, ehkä en kuoriudukkaan mun ihosta tänä talvena ainakaa kokonaa.


Näitä ainaki minä uskallan käyttää ja käytän kyllä jatkossakii, koska apteekin suihkusaippuat on hiton kalliita ja esimerkiks jopa yks apteekin nimeltämainitsematon saippua on aiheuttau sen, että rapsutin koko yön min käsii ja aamul oli kädet ihan auki. Myös noita kosteusvoiteita aion käyttää jatkos kans erityisest talvel. Oon hiton huono rasvaa koko kroppaa, koska en kestä olla lähmänen, mut noi vaselinen tuotteet imeyty niin nopeest, et niistä ei mee hermot. Tää ei tietenkään päde kaikkiin atoopikkoihin, koska ihmisil on eri tuotteet mitkä ärsyttää ihoo mut mulla nää toimi hiton hyvin. Hihihii, oon kunnon koekaniini :D.

Tuotteet menivät arvioista päätelleen juuri oikeaan osoitteeseen :).


Uudistunut Vaseline Healthy Hands + Stronger Nails -käsivoide majottautui työpaikalleni. Olen huono rasvaamaan käsiä kotona, mutta töissä sitä tulee tehtyä säännöllisesti. Puhaltava ja ilmaa kuivattava ilmastointi toimii hyvänä muistuttajana.

Töissä käsivoiteen pitää olla nopeasti imeytyvä, ja vielä en ole törmännyt toiseen käsivoiteeseen joka kuivuisi yhtä nopeasti kuin tämä. Tämä kuivuu nimittäin ihan välittömästi, oli iho todella kuiva tai normaali. Iholle jää miellyttävä kosteutettu tunne, mutta tahmeudesta ei ole tietoakaan. Paljon hypetetty Bodarin hamppukäsivoide kuivuu hitaammin ja jättää iholle mielestäni todella tunkkaisen hajun eikä se tunnu edes kosteuttavan niin tehokkaasti kuin tämä Vaselinen HH joka mielestäni lukitsee kosteuden ihoon myös paremmin eli käsiä ei tarvitse päivän aikana olla kokoajan rasvaamassa.

Myös herkkäihoinen N tykästyi käsivoiteeseen eikä se ole aiheuttanut hänen iholle kirvelyä tai kireyttä. Käsivoiteen lupaamasta kynsien 50%:n vahvistumisesta en osaa sanoa mitään, minulla on superkovat kovat kynnet muutenkin :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti