torstai 3. tammikuuta 2013

Meikkiostoksilla Portugalin appelsiinipuiden alla

Photobucket
Miltä teidän uusi vuosi näyttää?

Pandansilmin katsottuna se näyttti ja näyttää yhä edelleen ihanan aurinkoiselta ja oikein kauniilta :). Appelsiinipuut ovat täynnä herkullisia ja väriltään iloisia appelsiineja ja kaikissa kaupoissa on menossa ihan mielettömät alennusmyynnit \^_^/. Täällä kun on halpaa noin muutenkin niin nyt vielä alen aikaan tuntee itsensä ihan superrikkaaksi :D. 

Photobucket

Eilen kaupungilla pyöriessä mies johdatti minut tämmöisen aika ihanan liikkeen ovelle, olin kieltämättä ehkä lievästi kuvailtuna aivan täpinöissäni !! Sephoraneitsyys meni ensimmäistä kertaa viime vuonna Köpiksessä x 2.

Shoppailun ohella liikkeen sisällä ollut vartija aiheutti pientä huvittuneisuutta. Vartija pönötti ylväästi paikallaan ehkä viiden minuutin putkissa, ja lähti sitten siinä välissä aina pyörimään pitkin liikettä ja aina välillä saattoi nuuhkia hajuvesiä, kokeilla voiteita,  asetella tuotteita paremmin esille tai laittaa purkkirivejä suoremmiksi :'D.

Photobucket

Tuottreita kerääntyi ostoskoriinvmuutama kappale. Rikki menneen Cliniquen meikkipuuterin tilalle ostin uuden alle kolmella kympillä, joka oli jopa halvempi kuin tax freessa.

Ostin myös Sephoran kaksi myydyintä tuotetta eli kasvo- ja silmämeikin putsausaineet. Molemmat maksoivat yhteensä alle kymmenen euroa. Odotan innolla näiden myyntihittien testaamista. Herkänihon Meikkipuhdistusrätit olivat pari euroa, jotka ovat käteviä vaikkapa reisuun lähtiessä!

koira ja ankka (suklaa ja vanilja) ovat juttuja kylpyammeeseen (0,40€) ja pienet purkit ovat bosy washeja tuoksuista joista tykkäsin eniten. Näistä äöyn luultavasti ostamassa myöhemmin joistakin täydet versiot, pioni ja lagoon -tuoksut olivat enitrn mieleeni. Urban Decayn alennuksessa olleet luomivärit houkuttelivat kovasti, mutta pidid pintani ja päädyin osatmaan vain Sephoran Dark Star No. 96:n kolmella eurolla Sephoran alennusmyynnistä! Ostin myös Urbani Decayn suuresti ylistetyn 24/7 waterproof liquid eyelinerin, jonka sävynä Retrogarde, joka on tumman violetti glittereillä tehostettuna.

Mitä te olette Sephoralta ostelleet?

Photobucket

Aamupala on nautittu ja on aika lähteä kerämään rannalta simpukoita :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti