lauantai 19. tammikuuta 2013

Kello kello kuvastin, ken on ranteissa kaunehin?

Omistan kolme rannekelloa.

Ensimmäisen rannekellon sain vanhemmiltani joskus ala-asteella, pitihän ahkeralla koululaisella nyt kello olla ja halusin semmoista niin kovasti. Ranneke oli musta ja kello kultainen ja sisus tottakai valkoinen mustilla viisareille. Se oli maailman upein!

Kellon käyttö kuitenkin loppui jossakin vaiheessa. Ei tuntunut enää luontevalta pitää jotakin ranteessa kiinni.

Photobucket

Ehkä noin puolitoista vuotta sitten ostin Virveltä hopeisen GUESSin rannekellon. Kellosta oli jo valmiiksi lyhennetty aka irroitettu pari palaa pois minkä ansiosta se oli juuri passeli laiheliiniranteelleni.

Tykkäsin kellosta kovasti, se oli kuin nätti hopeakoru eikä se näyttänyt liikaa kellolta. Sopivasti tyylikäs mutta ei liian blingi eikä "fashionista".

Käytin kelloa melko ahkerasti, mutta sitten senkin käyttö jäi. Lopulta se ei enää sopinut tyyliini kovinkaan hyvin, vaikka kyllähän sen halutessaan saa sopimaan.

Photobucket

Nyt vuoden kellottoman kauden jälkeen ihastelin Glitterissä monet kerrat niittirannekelloa ja jos kelloa olisin hankkimassa niin hankkisin sen. En kuinkaan ole -todistetusti- kelloihminen, eli luultavasti tämäkin jäisi korulaatikkoon lojumaan.

Glitteriin tuli tammikuussa -75% alennusmyynnit ja huomasin niittikellon kuuluvan myös aletuotteisiin! Alennuksen jälkeen kellolle jäisi hintaa vain 9€, eli ei kallis koru mahdolliseen satunnaiseen käyttöön.

Enhän minä kelloa ajannäytön takia hommannut vaan tuon rannehihnan, se on niin hieno ketjuineen päivineen. Kello ei näytä kellolta, vaan rannekoruryppäältä missä sattuu olemaan kello.

Photobucket


Tik tok, tic tok

Photobucket

^ ranne kääntyy minulla pikkaisen yli, ihan nurinkurin menee näköjään koko käsi o_o.
Kaverini opetti minulle, että kelloa pidetään siinä kädessä millä ei kirjoita (armeijassa opittu). Muuten se on kokoajan tiellä.
Minä olen pitänyt kelloa kyllä aina kirjoituskädessäni, hmmm?

Käytättekö te kelloja? Ja sujahtaako kello kirjoituskäteen vai siihen vieraampaan?

7 kommenttia:

 1. käytän paljon kelloja. Minulle on opetettu, että kello laitetaan vasempaan käteen. Mutta koska olen vasenkätinen olen opetellut käyttämään kelloa nykyään oikeassa kädessä juuri sen takia ettei kello olisi tiellä

  VastaaPoista
 2. Ois kelvannut mullekin tuo glitterin kello! En kyllä Oulussa ole nähnyt tuota myynnissä, mutta en kyllä glitterissä niin hirveän usein käykään. Itse kyllä tykkään käyttää kelloa ja se majailee vasemmassa kädessä, eli siinä jolla en kirjoita. Minulla on yleensä aina jotain leveärannekkeisia kelloja, joissa on vähän blingiä. Nahkarannekkeet olisi suosikkeja, mutta ne hiostaa ja alkaa jossain vaiheessa haisemaan, joten nyt on metallirannekkeinen käytössä. Onneksi se on mustaksi maalattu niin ei näytä niin metallilta :)

  VastaaPoista
 3. Kello menee samaan käteen kuin vihkisormus. Kumpaakaan ei multa löydy, mutta vasempaan sen laittaisin. Ja varmasti pitäisin oikeassa kädessä kelloa pitävää sosiaalisten pelisääntöjen anarkistina. :D Mutta koska asiasta löytyy googlaamalla aika paljon keskustelua, näköjään se on monitulkintainen. Onhan tossa pointtikin, että pidetään sitä siinä kädessä missä se on vähiten tiellä.

  VastaaPoista
 4. Juuri n. viikko sitten ostin kellon Ur&Penniltä ja olen kyllä tykännyt. Alesta myöskin, maksoi 20 e kun oli puoleen hintaan :) Jotenkin tekee mieli alkaa taas käyttämään kelloja pitkästä aikaa.

  Mulla oli joskus ala-asteella sellainen sormuskellokin, lol.

  VastaaPoista
 5. Juuri noin viikko sitten ostin kellon, tai mies osti sen minulle hieman myöhästyneeksi hääpäivälahjaksi. :) Ur&Pennin alesta, puoleen hintaan ja hintaa jäi enää parikymppiä. Olen kyllä jo tottunut katsomaan kellosta aikaa ja tuntuu kivalta käyttää kelloa. Olisi kiva ostaa muutamia erilaisia kelloja, joita voisi sitten vaihdella asun ja fiiliksen mukaan. Kalliita en uskalla ostaa, kun olen niin kömpelö ja saatan rikkoa. :)
  Kiva tuo Glitterin kello!

  VastaaPoista
 6. Kello löytyy oikeasta kädestä vaikka oikeakätinen olenkin. Siinä se on luontevasti, tuntuisi hassulta pitää vasemmassa :o

  VastaaPoista
 7. Mie muistan sen mustan kellon! Meillä on muistaakseni jossain siusta kuvakin missä se näkyy :D

  Jos käyttäisin kelloa (viimeeks ekalla?) ni pitäisin kyllä kirjoituskädessä sitä, vasen tuntuis luonnottomalta! Makuasiahan se kait on, mut tuskinpa se miulla olis tiellä kun ei mitkään korutkaan oo... en muista mikä liike se oli, joku Timanttiset tai vastaava missä oli yhessä vaiheessa I-H-A-N-A pinkki rannekello ja en voi ees kertoo siulle kuinka monta kertaa meinasin marssii sinne sisään ja ostaa sen, koska en osaa laskee niin pitkälle :D Mut sitte joka kerta Järjen Ääni miun päässä oli sillee "herranjestas järki käteen, sie et ees käytä kelloa eikä se sovi yhteen yhenkään vaatteen kanssa jonka omistat!!!" Ni joo en sit ostanu sitä. Mut nyt ku luin siun postauksen ni haluun sen taas ihan saatanan palavasti, kiitos tästä! :D

  VastaaPoista