tiistai 30. lokakuuta 2012

Ilta Börjen kanssa kahden

Olin kirjoittamassa teille raporttia ihanasta Tanskasta (rakastuin btw) ja mitä kaikkea shoppailin sieltä itselleni mukaan (tulin koluneeksi mm. Victoria's Secretin ja Sephoran), mutta sitten innostuinkin siivoamaan ja sisustamaan Börjen* asuntoa.

* Kotoisin Ruotsista

Keräsin edellisellä kotiseutumatkalla (tai no miehet keräsivät, minä könkin kyynersauvojen kanssa perässä ja annoin äänimerkin kun sopiva kivi osui kohdalle...) Saimaan rannoilta kauniita luonnon muokkaamia rantakiviä ja voi miten nätti terraariosta nyt tulikaan :).

Photobucket

"Hei mihin minut laitettiin? Misä mää oon? Varför!?"

Photobucket


"...Hallå?"

Photobucket

"Hjälpa mig!"

Photobucket

"No vihdoinkin!"

Photobucket

"Joko saa avata silmät?"

Photobucket

"Hei täällähän on vaikka mitä uutta ja jännittävää jeejee!"

Photobucket

"... mutta voisin silti tässä välissä napsia muutaman sirkan iltapalaksi"

Photobucket

Ennen unille menoa kun putsaa silmät niin näkee unet paremmin :)

Photobucket"KEKEKEKEKEKE mä mitään nukkumaan mene huijasin!"
(yöaktiivinen)


Photobucket


"Hetkeksi en sulle rupia,
Iäksi en sulle kelepaa.
Hetkeksi olin sulle huvia,

ventovieras, harhakuvia
Lue lisää »

maanantai 22. lokakuuta 2012

No se perusmaanantaijupina

Joka maanantain Facebook täyttyy tilapäivityksistä missä kirotaan maanantai ja kuinka sitä ja tätä koska nyt on maanantai. Mikään ei suju ja kaikki menee huonosti. En ole koskaan ymmärtänyt, mutta kai siitä tulee parempi fiilis kun oma failaaminen ja/tai huono tuuri on jonkun muun (viikonpäivän?) syytä ja siihen voi vedota ja kaikilta tulee heti maanantaisympatiat.

Photobucket
Ipädin vahinkolaukaus kiteyttää maanantaifiiliksen


Jos sovitaan että tänään on se maanantai. The Maanantai.

Nukuin todella huonosti koko yön, ehkä noin kolme ja puoli tuntia. En oikein osaa nukkua jos tiedän lähteväni aamulla aikaisin reissuun. Vaikka suuntaan nyt Pohjanmaalle, ajatukset pyörivät yöllä Tanskan suunnalla.

Nälkä oli mutta mikään ei maistunut. Kahvista sai vain haavella kiitos ei-älyissään olevan kahvikerman. Lattialta ensimmäisenä eteen kävelleet vaatteet hyppäsivät niskaan ja lähdin pienen vetolaukkuni kanssa tepastelemaan rautikselle.

Tässä vaiheessa huomaan mikä ero on 50€:n ja 150€:n matkalaukuilla. Laukulla oli oma tahto ja se halusi mennä kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin - paitsi sinne minne minä.

Rautatieasemalla. Junamaatilla on vain yksi ihminen ennen minua eli ehdin vielä helposti jonottamaan Robert's Coffeelle !!kahvia!! ja ostamaan Picnicistä junasyömistä.

Löysin oikean kulkuyhteyden ja lipun maksaminen onnistui. "LIpun tulostuksessa virhe, ota yhteyttä Vr:n asiakAspalveluun". Rahat meni mutta lippu jäi saamatta. Hiphei. Kipitin linkkaavan laukkuni kanssa info-osastolle ja menin ensimmäiselle vapautuneelle infoluukulle ja tunsit paheksuvien katseiden poltteen selässäni.

Photobucket
Minun olisi pitänyt jäädä tekemään kirjallinen korvauspyyntöjadajada mutta ei taida 9 minuuttia siihen nyt kuulkaas riittää. Pääsimme infohenkilön kanssa lopulta yhteisymmärryksen jonka jälkeen minulla oli 3 minuuttia aikaa ehtiä junaan. Junassa ollaan ja luojan kiitos lähes tyhjässä vaunussa. Nyt ei ole oikein sosiaalinen olo. Tampereen kohdilla oli junia edessä ja perilletulo on nyt noin 20 minuuttia myöhässä. Nyt lähden konttaamaan ravintolavaunuun etsimään kahvia ja ruokaa ennen kuin teen jotakin harkitsematonta. PS: nenän alla vuosisadan kipein stressifinni. Maanantaiärsyttikö teitä tänään? PPS: ipädi ei tykkää bloggerista.
Lue lisää »

torstai 18. lokakuuta 2012

I Love Me -messut nyt viikonloppuna

Photobucket

Kuka on menossa viikonloppuna I Love Me -messuille :)?

Minä ainakin!
Lue lisää »

maanantai 15. lokakuuta 2012

Illamasqua Skin Base -odottelua kera uuden tukan (...taas)

Tein ensimmäisen Illamasqua -ostokseni ja odottelen nyt kovasti kehutun ja ylistetyn Skin Base -meikkivoiteeni saapumista. Sävyvaihtoehtoja löytyi vaikka miten ja monta, ja Sonian kanssa käymäni pienen kriisipuhelun jälkeen päädyin ostamaan sävyn 02.

Sonia on ruskeampi kuin minä (kukapa ei nyt olisi?) ja tälle sävy 02 oli liian vaalea. Myös Garnierin vaalein BB-voide oli Sontsalle liian vaalea. Minulle kyseinen BEEBEE oli taasen aavistuksen verran liian tumma eli sävy 02 voisi olla nappivalinta. Vielä kun en ole törmännyt meikkivoiteeseen joka olisi minun naamallani liian vaalea *koputtaa puuta*.

Mutta mikäli Skin Base 02 sattuukin olemaan minulle liian vaalea, otetaan ostajaehdokkaita mielellään jo nyt vastaan ^^'.

Löytyykö keneltäkään lukijoistani Skin Base-meikkivoidetta? Mitä olette tykänneet ja osuiko oikean sävynumeron valitseminen jo ensimmäiselle ostokerralle?

Photobucket
Kuva: Illamasqua

Sitten hiusasiaa.

Nyt on viimeisetkin kylmäkeratiinipidennysrippeet otettu hiuksistani pois. Ne todella kestivät hiuksissa kesästä asti kuin tauti, mutta olivat nyt jo tulleet sen verran alas että halusin ne hiuksistani pois roikkumasta. Pitkässä tukassa ne olisivat vielä menneet helpostikin, sieltähän kiinnikekohta ei niin helposti tule näkyviin. Tiheän kamman ja sinetinpoistoaineen (sopi myös näiden irroittamiseen) kanssa irroittamisessa meni aikaa noin tunti. Oma tukka oli myös todella hyvässä kunnossa eikä kiinnikekohdissa ollut minkäänlaisia hiusvaurioita. Ei mitään pahaa sanottavaa.

Yksi asia minua kuitenkin jännitti. Oman lyhyemmän hiuspuoliskoni kohtaaminen pidennyksien poistamisen jälkeen. Superlyhyt hiuspuolisko leikattiin minulle vuonna 2010 ja sen jälkeen kyseistä pääpuoliskoa on pidetty siistinä lyhyessä mallissa eli leikattu joka kerta samanlaiseksi. Tammikuussa 2012 otetusta kuvasta näkyy vielä tuo lyhkäinen lirupuolisko. Sen jälkeen olen alkanut lyhyempää puoliskoa kasvattelemaan eli hiukset on aina leikattu siltä puolelta malliin mutta pituutta ei ole juurikaan napsittu hiuksista pois.

Tammikuussa korvalehden päälle nipinnapin ulottuneet karvat näyttävät yhdeksän kuukautta myöhemmin tältä:

PhotobucketPhotobucket

Hei että heilahti O___O

Tiesin hiusteni kasvavan nopeasti ja että niitä on paljon ja ne ovat melko tuuheat - eli kaikkea muuta kuin perussuomalaishiukset. Näistä faktoista huolimatta yllätyin silti kovasti! Kampaajanikin suorastaan järkyttyi hiusten määrästä ja ennen kaikkea niiden pituudesta, korvaa tuskin erottaa! Mistä nää on tullu, nämähän saa jo ponnarillekin :D!?

Pidemmältä puolelta hiukset ylttävät sivusta/edestä melkein solisluuhun asti.

(mikäli ihmettelette palaneelta näyttäviä hiuskohtia niin ne on kreppiraudan tuotoksia - uusin hurahtamiseni)

Hiuksissani on nyt napakka moderni polkkatukkaleikkaus ja pelkästään omista hiuksistani, jeejee! Voi sitä keveyden tunnetta kun hiuksissa ei ole mitään "ylimääräistä" ja hiuksia voi harjailla menemään ihan vapaasti ilman että mitään pitää varoa tai että harjakset töksähtäisivät johonkin kiinnikekohtaan. Nanananaanannannaa!

Muutaman polkkatukkapäivän jälkeen tunsin oloni kuitenkin todella alastomaksi. Massaa ei tietenkään ollut samalla tavalla kuin pidennysten ollessa vielä päässä eli en saa ihan samanlaista kiharapilveä vielä omiin hiuksiini aikaiseksi kuin vielä hetki sitten.

Onhan nämä paksut ja saan kiharaa tehtyä joo joo, mutta silti missäonmunhiuksetuliuliuli?!?
Kirottu lisäkeaddiktio, ei tästä pääse ikinä eroon :D.

Muutaman uliuliuli-päivän jälkeen en enää kestänyt elää uliulini kanssa ja ryhdyin tuumasta toimeen. Siinä ei sitten nokka kauan enää tuhissut.

Ps. Violetti *pienempi kuin kolme mitä uusi blogger ei anna tähän enää tehdä* x 3

Photobucket
Call Me Maybe?
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ensi viikolla minua kutsuu työjuttujen merkeissä Etelä-Pohjanmaa (hih!) ja Kööpenhamina (HIH!) ^___^.

Eilen oli muuten ensimmäinen kävelypäivä ilman keppejä! Kiitos paksun tukisiteen jalkaani ei silti vieläkään mahdu muu kuin 1-2 numeroa liian isot wannabecrocsit tai wannabeuggsit. En välttämättä haluaisi käyttää kumpaisiakaan työpaikallani ihmisten ilmoilla... Saanko hiihdellä ilman kenkiä? Asiallisen kengän pistäminen terveeseen jalkaan toisi epätasapainon mistä ei raasu-nilkka tykkää.

Selkä ei arvosta pitkien seisomispäivien vuoksi littanapohjakenkiä. Pienellä korolla saan levollisemman selän mutta eihän tämän nilkan kanssa nyt noi minkäänlaisia korkoja edes harkita koska kenkä pitää valita tuon raasu-nilkan mukaan. Huoh.

Nimimerkillä ensimmäistä työpäivää onnettomuuden jälkeen odotellessa. Ehkä vaan menen sukkasilteen ja kestän oudoksuvat katseet.
Lue lisää »

torstai 11. lokakuuta 2012

Lushin joulutuotteet - nyt myynnissä!

Joulu pääsi yllättämään tänäkin vuonna saadessani kutsun Lushille joulutuotteiden lanseeraustilaisuuteen. Tilaisuudesta teki extrakivan se, että paikalla oli paljon tuttuja kauneusblogikollegoita joita näkee ihan liian harvoin. Ei tämmöisiä tilaisuuksia kuitenkaan liian usein järjestetä, erityiskiitokset tästä siis Lushille :).

Photobucket

Lushilaiset ilahduttivat meitä pienimuotoisella ja lämminhenkisellä joulunäytelmällä mistä ei huumoria puuttuut :'). Pääosassa olivat ihastuttava Snow Fairy ja ihka oikeat tontut no question about that ^__^.

Tilaisuudessa oli käsinkosketeltava tunnelma, aivan kuin ala-asteen joulunäytelmässä! Me bloggaajat istuimme lattialla pienillä matoilla, valot oli suurimmaksi osaksi sammutettu, ympärillä leijui kevyt poppareiden tuoksu ja kaikilla näytelmää seuranneilla oli kasvoillaan lämmin hymy.

Photobucket

Näytelmän päätyttyä meille paljastettiin kankaiden alla piilotelleet joulutuotteet ja pääsimme tutustumaan niihin lähemmin.

Photobucket

Taaimmaisena olevasta värikkäästä kultakehystetystä saippuasta tuli mieleen My Little Pony! Kultainen pääsisäänkäyntiportti Ponilinnaan ihan selkeästi.

Ja nyt kun sukellettiin My Little Ponyjen maailmaan...

Photobucket

Niin tittiditii My Little Pony's poo! Tuoksuu makealta ja vaniljaiselta mikäli olette asiaa joskus pohtineet.

Hekohekoheko.

Kiitos kylpyviipaleen Candy Mountain-nimen alkoi päässäni soimaan siitä hetkestä lähtien repeatilla The Candy Mountain Cave. Myös Robot Chicken: Unicorn Fantasy piti päästä kotona heti katsomaan ;P.

Omassa kuvassani karkkivuoret näkyvät huonosti, niin kävin lainaamassa yläpuolella olevan kuvan Duvessalta. Meillä on selkeästi yhtä laadukas huumorintaju.

Photobucket

Osaan katsoa Lushin kylpytuotteita ihan uusin silmin kun itselläni on nykyisin kylpyammemahdollisuus n____n. Normaalisti skippaisin kaikki kylpyjutut, mutta nyt innostuin niistä kaikista eniten!

Photobucket

Joulubisse!

(Kääk! Pientä helsinkiläistymistä huomattavissa, kaljahan se on eikä bisse?)

Photobucket

Suihkugeeli Ponche sisältää tequilaa.

Photobucket

Joulupukin kasseissa eli Santa's Sack -kylpyvaahtoviipaleissa oli mausteinen tuoksu.

Photobucket

Photobucket

Poppareilla kuorrutettu piparitaikina on Let The Good Times Roll -nimeä kantava kuorinta. Koostumus on ihanan pehmeä ja se tuntui ihan oikealta piparkakkutaikinalta :).

Vasemmalla vääristyneet kellot ovat Midnight Massage-hierontapaloja.

Photobucket

Photobucket Photobucket

Father Christmas-kylpypallon kehitystä oli hauska seurata! Vihreää väriä, punaisia glitterkasoja ja lopuksi hihittelimme kulhoon ilmestynyttä vihaista naamaa ^___^.

Photobucket

Neetta ja North Pole.

(ai mitenniin kauneusbloggaajat olivat väsyneessä ja levottomassa mielentilassa liikenteessä :D?)

Photobucket

Tassu-saippuan tuotto lahjoitetaan eläin-ja luontoliitoille (SEY, Luonto-liitto, Animalia ja Oikeutta Eläimille).

Lushin joulutuotteet tulevat myyntiin tänään torstaina 11.10.2012 Helsingin Asematunnelissa sijaitsevaan myymälään sekä Lushin verkkokauppaan.

Meinaatteko te käydä jouluostoksilla joko myymälässä tai verkossa :)?
Lue lisää »

perjantai 5. lokakuuta 2012

Kauneuden lehdistöpäivä Polhemilla

Photobucket
Polhemilla järjestettiin Kauneuden lehdistöpäivä ja minut oli kutsuttu mukaan kinkereihin. Huono, heikko ja hidas liikkuminen tympii ja mikäs muukaan piristäisi mieltä kuin kuulla kosmetiikkamaailman uusista tuulista :).

Minua ilahdutti suuresti tilaisuuden kattauksissa ja koristeluissa käytetty teemaväri fuksia. Olin ajatellut homman siis viimeisen päälle, olihan jalassani sentään kirkkaat fuksiansävyiset wannabecrocsit ;).Olisin niin hyvä muotibloggari.

(Turvonnut jalka yhdessä paksujen lisähärpäkkeiden kera ei mahdu mihinkään kenkää. Molempien jalkojen on hyvä olla kinkatessa samalla korkuudella niin ainut kenkä jotka tällä hetkellä soveltuvat liikkumiseen ovat 1-2 kokoa liian suuret wannabecrocsit \:D/. Ostin nämä aikoinaan koirankusetus- ja röökikengiksi. Minulla ei ole elävää koiraa (ainoastaan puinen) enkä polta tupakkaa ja kengännumeroni on tosiaan yhden numeron pienempi - älkää kysykö.)

  Photobucket 

  Photobucket

Juttelimme syömisen ohella Elisan kanssa pitkät tovit kunnes maltoimme lähteä esittelypöytiä kiertämään.

Photobucket
Vivisanté oli merkkinä minulle jo entuudestaan tuttu. Olen käyttänyt heidän ihonhoitotuotteita jo pienen tovin ja tykkään kovasti! Tiesittekö, että kasvoöljyllä saa puhdistettua myös vedenkestävän silmämeikin? Kyseisen sarjan ihonhoitotuotteista oma juttu tulossa.

Nyt Vivisanté oli tuonut uutuuksia myös hiuspuolelle ja esittelyssä oli Viviscal volyymikuitu. Volyymikuidut ovat yli 80% luonnollista puuvillakuitua. Volyymikuitujen tarkoituksena on lisätä hiusten volyymia (tutkimusten mukaan 30 sekunnissa), peittää kaljuja kohtia ja/tai toimia ensiapuna rumasti pilkottavalle tyvikasvulle.

Sain esittelijältä tumman värin itselleni testiin ja innostuin tuotteeista enemmän kuin sata jänistä! Mikäli tämä tuote toimii myös minulla ja peittää tyvikasvun niin tulen palvomaan maata tämän tuotteen alla.

Photobucket
Ennen ja jälkeen -kuvia.

Photobucket
Buuu Chanel ja Chanelin huonolaatuiset kynsilakat buuu!

Oh wait! Sehän onkin snowcrystalin Fall/Winter 2012 -kokoelma pullouudistuksen kera :).

Suunnittelijoille ja uudistuksen keksineelle täytyy nostaa hattua. Snowcrystalin kynsilakat näyttävät nimittäin nyt ensimmäistä kertaa mielestäni laatunsa arvoisilta ja vieläpä erittäin tyylikkäiltä. Vanhat pullot lumihiutaleiden kera näyttivät markettikosmetiikalta ja minun silmääni pelkästään talvisesonkituotteilta. Ei minua ainakaan houkutella ostamaan kesällä kynsilakkaa missä koreilee lumihiutale.

Photobucket


Fall/Winter 2012 -kokoelmasta löytyvä Corrosion Red oli herrrkullinen. Tahtoo!

PhotobucketPhotobucket

Spring/Summer 2012 -kokoelmasta tuttu Beaming Blue löytyy myös uusimmasta kokoelmasta.

Tässä nähdään mielestäni miten iso merkitys pakkauksen ulkonäöllä ja visuaalisella tuotesuunnittelulla on. "Vanhasta" Beaming Bluesta en olisi ollut valmis maksamaan kahdeksaa euroa. "Uudesta" Beaming Bluesta kahdeksan euron hinta tuntuu ihan kohtuulliselta, näyttäähän lakka nyt sentään noin arvokkalta ja tyylikkäältä.

Mitä mieltä te olette?

Photobucket


Kicksiin on tulossa myyntiin myös toinen juttu uudistuneiden lakkojen ohella mistä innostuin kovasti. Variseva höyhenripsijuttu ei ollut oikein minun juttuni, mutta uusi browstyler ihastutti senkin edestä.

Photobucket

Browstylerissä on samassa putilossa väri, sivellin ja geeli. Geeliaine löytyy toisesta korkkipäästä mihin sivellintä voi dipata. Muistaakseni mitä enemmän geeliä otti sen tummempi ja voimakkaampi lopputulos syntyy. Sivellin on oikeaoppisesti viistopäinen. Putkilo vie vähän tilaa ja siveltimellä saa tehtyä joko todella tarkkaa työtä (kapeita viiruna esimerkiksi täydentämään omia kulmia, muotoilemaan tai piirtämään kulmahäntää) tai vedeltyä ronskilla ottein paksumpaa/suurempaa jälkeä.

Sävyinä ovat Medium (harmahtavampi ruskea) ja Dark (lämpöisempi tummanruskea). Medium oli melko harmahtava ja kylmä, kun taas Dark oli tummuudestaan huolimatta lämminsävyinen mikä passaa allekirjoittaneelle Mediumia paremmin.

Innostuitteko te jostakin näistä uutuuksista?
Lue lisää »

Tää yö nyt ollaan vaan ja kinkkaillaan ~

Photobucket

Minulla oli tiistaina yksi vapaapäivä ja normaalisti olisin täyttänyt sen muilla työhommilla ja -projekteilla. Päätin kerrankin pitää rehellisen vapaapäivän ja olla tekemättä yhtään mitään pakollista.

Otin auton alle ja lähdin paikkaan missä on kaunista ja missä sielu pääsee lepäämään.

Kotiseudulle Etelä-Karjalaan :).

Photobucket

Koko päivän paistoi aurinko ja oli ihanan kuiva keli. Vesisae ei päässyt yllättämään ja koko päivän oli ihanan raikas sekä lämmin syyskeli. Lempivuodenaikani on syksy ja ruska on yksi kauneimpia asioita mitä tiedän.
Photobucket

Tästä on laulanut mm. Pariisin Kevät.
Photobucket

Lintutornissa (taustalla hetki sitten lakkautetun vankilan viljapellot) tuiversi kova tuuli.

Mikäli synnyinkotini pihalla pakkasmittari näyttää -20 niin Konnunsuolla 17 kilometrin päässä pakkasmittari paukkuu noin -35 pakkasasteen tienoilla. Hurrr!

Photobucket

Taivaalla oli ruuhkaa kun valkoposhihanhet tekivät syysmuuttoa - tai no oikeastaan herkuttelivat pelloilla kun eivät lähteneet repimään muuttoa vastatuuleen.
Photobucket

Taivas oli parhaimmillaan mustana hanhista ja voitte vain kuvitella minkälainen kaakatus lähtee noin 150 000:sta hanhesta :B. Birdlife Suomen arvion mukaan lintuja oli liikenteessä jopa 400 000!
Photobucket

Kaikki ei mennyt lomapäivänä kuitenkaan ihan putkeen.
Photobucket
Matkalla ensiapuun


Olin maastossa valokuvaamassa ja onnistuin astumaan huonosti ja jalka lipesi "pudoten" ylemmän maastotason "reunalta" ja sen seurauksena kuului erittäin äänekäs ja epämielyttävä KRÄKS-ääni jonka ajatteleminen saa niskavillani vieläkin nousemaan pystyyn.
Kuvitelkaa paksu puunoksa minkä päälle hyppäät ja se räsähtää äänekkäästi poikki.

Äänekkään räsähdyksen jälkeen kuului minun äänekäs huutoni ja se muuten kuului varmasti Venäjälle asti se. Onnistuin koko episodin aikana pysymään kuitenkin pystyssä enkä kaatunut, itseasiassa jatkoin räsähdyksen jälkeen köpöttelyä eteenpäin vielä muutaman askeleen verran ennen kuin "tajusin" shokista johtuen pysähtyä. Jalat vaan lipottivat menemään vaikka koski niin maan h*elvetisti.

Kamera ei onneksi pudonnut ja kiitos isän ja Herra Fyysikkolääkärin pääsin autolle asti ja jälkimmäisenä mainittu suoritti Kolme Koota (vai mikä olikaan :D) ja teki kaikki asiaankuuluvat toimenpiteet ensiapuna. Hienon tukisiteenkin sain jalkaan ^^.

EKKS:stä pois päästyäni lähdimme illalla takaisin Helsinkiin.

Photobucket

Yhtäkkiä kaikki tuntuu olevan kaupoissa liian korkealla ja käsien ulottumattomissa.
Herra Fyysikkolääkäristä on kuulemma hellyyttävää kärräillä minua pyörätuolissa pitkin kauppojen käytäviä. Häntä muut ihmiset katsoivat hellyyttävästi ja osa säälivästi, kun taas minun ja muiden ihmisten katseihen kohdatessa muut ihmiset kääntävät katseensa äkkiä pois. Aivan kuin minua olisi epäsopivaa katsoa.

Helsingissä myyjät muuten hei nyt tervehtivät ja jopa hymyilevät nyt! Herra Fyysikkolääkärikin tokaisi, että on se jännä että pitää olla pyörätuolissa että saa kunnollista palvelua ja myyjät alkavat tervehtimään iloisesti kävellessään ohi.

On silti yksi paikka missä hymyä tai asiakaspalvelua ei heru. Ei, vaikka konttaisi lattialla jalat sidottuna ja suu kapuloituna.

G:llä alkava elektroniikkaliike. Pörräilin minua kiinnostavien tuotteiden ympärillä varmaan 20 minuuttia ja katsoin kuin muutaman metrin päässä neljä miesmyyjää keskusteli niitä näitä pienen pöydän ympärillä. Liikuin sillä kertaa sauvoilla ja erittäin hitaasti ja vaivalloisesti. Oli kaupunki mikä hyvänsä niin aina on sama juttu.
Aikani ihmeteltyä tuotteita poistuin liikkeestä menemällä myyjien ohi tokaisemalla: "voin mä pädini muualtakin ostaa".

Saatoin todennäköisesti olla kahvihuoneessa sen jälkeen "se jalkavammanen idiootti aasiakas" mutta ihan sama. Ärsytti! Vaikka minulla ei heille mitään asiaa olisikaan ollut, mutta silti joku olisi voinut kohteliaisuuttaan edes huikata tartteenko apua. Olisi ihan hyvät provikkasummat tulleet nimittäin siinä jollekin heistä. Tai oliko päivän myynnit jo kenties tehty ja ketään ei kiinnostanut? No pitäisi silti kiinnostaa! Är är är.

Sen takia yritän mahdollisimman vähän kyseisestä liikkeestä mitään ostaa - vaikka saisin sieltä jonkin asian edullisemmin. Olen käynyt monen eri kaupungin samaisessa ketjussa, ruuhka-aikaan, hiljaiseen aikaan ja todella hiljaiseen aikaan. Myyjiä on ollut aina isot määrät ja silti aina sama homma. Why?

Photobucket

Helsingissä jalankulkijat pääsevät mielestäni todella hyvin katujen yli, nyt sauvoilla liikkuessa tietä annetaan vielä extaparemmin.

Kotikaupungissani tätä kohteliasuuden pelkoa ei juuri ollut. Ihmiset siellä päästävät jalankulkijoita muutenkin tosi huonosti yli (painavat lähinnä kaasua kun jalankulkijan lähestyessä) ja kyllä siellä suojateillä saikin sauvat kainalossa useamman auton verran nupottaa kunnes joku erehtyi pysähtyi.

"sie perkele ny ainakaan miun eteen tuu suatana!"
Lue lisää »