lauantai 8. joulukuuta 2012

Pikkujoulukynnet á la Kimmy & Gettin' Miss Piggy With It

Photobucket

Kynsilakkamerkki Zoya oli mukana tämän vuoden kauneusmessuilla, ja pääsin tutustumaan enmuistavirallistanimeäpassilla jo ensimmäisenä päivänä heidän toimipisteelleen. Ns pressialueessahan (vai onko se ammattilaisosasto nimeltään emt?) ei ole mitään muuta ihmeellistä kuin se ihmisten vähyys. Sama alue aukeaa muille seuraavana messupäivänä, ja oli suorastaan luksusta kävellä lähes tyhjällä messualueella vailla ruuhkaa ja töniviä ihmisiä. Zoyan pisteellä vietin aikaa ehkä 30 minuuttia ja sinä hetkenä ainoana asiakkaana sain myyjän koko huomion itselleni ja hän esitteli minulla vaikka mitä mielenkiintoisia kokoelmia.

Photobucket

Kesän 2011 Sunshine -kokoelma oli täynnä toinen toistaan kauniimpia lakkasävyjä, meinasi lähteä järki! Vaikka minun ja oranssisävyjen suhde on toistaiseksi tauolla, niin eihän se meidän rakkaus erosta huolimatta näytä mihinkään katsoavan. Tämän todisti se, että kaikista tyrkyllä olevista naisista juuri tulisielutar Kimmy päätyi lähtemään kanssani yhteiselle kotimatkalle. Grauh!
Kimmy on pohjasävyltään kirkas punaoranssi, ja kaunotar on kuorrutettu pienillä kultaisilla ja punaisilla kaunisti hohkaavilla glittereillä. Valokuvissa lakka punertaa rajusti, mutta kynnellä oranssi ottaa dominoivan roolin jättäen punaisen hehkun varjoonsa.
100% varmuudesta huolimatta en ollutkaan valokuvannut pelkkiä Kimmy-kynsiä laisinkaan, joten välivaiheesta ei valitettavasti löydy kuvia. Siirrytään siis suoraan pikkujoulukynsiini jossa Kimmyn päältä löytyy OPI Muppets -kokoelman Gettin' Miss Piggy With It.

Photobucket

Gettin' Miss Piggy With It -kynsilakan käyttö rajoittuu minulla joulukauteen. Kaunis lakka, mutta en vain koe luontevaksi käyttää sitä minään muuna vuodenaikana. Punertava glitterlakka (kirkas) sisältää eri kokosia glittereitä joista isoimmat ovat punaisia ja hopeisia, ja pienemmät taasen kirkkaanpunaisia. Jouluherkku!

Photobucket


Photobucket


Kimmyn oranssi glitterhehku paistaa kauniisti Piggyn alta. Voi kun sen saisi vielä valokuviin taltioitua...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Töpöttelin kynsille vain hieman Piggyglitteriä, mutta tänään pikkujoulujen pukukoodin takia Piggyä suattaapi lurahtaa kynsille hieman enemmänkin :). Tai sitten kaivan kynsiboksin kätköistä jonkun kultaglitterin ja vedän glitteriöverit 8).
Löytyykö teiltä kynsilakkoja joita osaatte käyttää vain tiettynä vuodenaikoina/juhlakausina?

12 kommenttia:

 1. Haastetta sinulle ja mukavaa joulunodotusta! :)
  http://makeupsteps.blogspot.fi/2012/12/haastetta.html

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet ja todella upean värinen lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lakka on saanut töissäkin paljon kehaisuja :).

   ...Ja horror-keskisormikynsi taas kauhisteluja ja feikkikynsiepäilyjä x).

   Poista
 3. Ihan mielettömät joulukynnet!! <3 Tsemppiä niiden kuvien kanssa ;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joooo, onhan tässä pitkä viikonloppu aikaa ;P! Käy ihmeessä sitten naamakirjasta niitä kurkkailemassa :). Voin niitä siun kuvia siullekin lähetellä?

   Poista
 4. Joulu sopii kynsille, hetkeksi aikaa. Se on niin kurjaa, että itse kyllästyy tosi äkkiä mukamas räväköihin kynsiin..

  kosmistakosmetiikkaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihanat on kyllä!:) löysin sinun blogin nytten ja jään kyllä ehottomasti lukijaksi. :)

  VastaaPoista