maanantai 31. joulukuuta 2012

Musiikin vuosi 2012

Photobucket

Vuosi 2012 oli musiikin vuosi. Livekeikkoja, akustisia keikkoja, yksityiskeikkoja, NRJ:llä piipahtaminen, oma lempibändi vetämässä yksityiskeikkaa sinulle ja kavereillesi kaverin olohuoneessa sekä kesästä nauttiminen festareita kierrellen. Kilometrejä, bussimatkoja, junareissuja, autossa nukkumista, kipeäksi naurettuja vatsalihaksia, ystäviä ja unohtumattomia elämyksiä joita muistella koko loppuelämä.

Meinasin ensiksi koota tähän kuvamuistoja menneeltä keikkavuoden eri reissuilta, mutta uppouduttuani niiden fiilistelyyn ja selaamisen huomasin kaksia tuntia kuluneen kuin itsestään. Naurua ja ilon kyyneleitä sekä ripaus ikävää ja kaipausta moniin uskomattomiin hetkiin. Olen tavannut mielettömiä ihmisiä joihin olisin tuskin koskaan törmännyt ilman tätä samaa musiikkipaloa mikä meitä yhdistää.

Arkiston aarteiden sijaan koristelen tämän vuoden viimeisimmän blogimerkinnän tuoreilla keikkakuvilla.

Ainiin... Kiitos erään tv-ohjelman olen nykyisin ihan hulluna erääseen mieshenkilöön. Ainahan se on ollut ihan hlvetin hyvännäköinen, mutta oijoijoi aijaijai oli kyllä SOKKA IRTI (eheehe) kun kävin ensimmäistä kertaa hepun keikalla toissapäivänä työkaverini kanssa. Keikka oli platinalevybileet eli ns virallisen keikkakiertueen "ulkopuolinen" keikka ja se myytiin ennakkoon loppuun. Ovien auetessa jono oli Vanhalta Stokkan oville asti ja keikalla oli liikaa hulluja tappelevia naisia :'D. Mutta oli ihan mieletön meno, huhhuh. Voin luvata ettei jäänyt viimeiseksi keikakseni 8).

(minä en normaalisti edes kuuntele tämmöistä musiikkia, votvotvooot?!)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Yli 100 livekeikkaa nähneenä en ole koskaan kuullut yleisön laulavan noin kovaa mukana kuin Vanhalla. Välillä lavalla esiintyvien äänet eivät kuulunueet juuri yhtään ja tyypit pyörittelivätkin nauraen päätä DJ:lle että mitä täällä tapahtuu :D. Yleisössä oli myös paljon varttunempaa naisväkeä (lähemmäs 50v), tv-ohjelma laajentanut fanipiiriä mä huomaan?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Haha, Cheek on kyllä live-esiintyjien parhaasta päästä! Ja parhaita melkein onkin keikat, joiden musiikista ei niin välitä tai ei ole ainakaan tutustunut ennen. Mulle tosi hyviä keikkoja huolimatta erilaisesta musiikkimausta ovat olleet Flogging Mollyn Ruisrock-keikat: ihan uskomaton meininki yleisössä ja järjetön pomppiminen ja hyppiminen.

    Viimeisin keikkakokemus on Swedish House Mafian Hartwall-Areenan keikka ja voi pojat... Se oli kyllä paras keikka jossa oon ikinä ollut :)

    Hyvää uutta vuotta Panda sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Olin myös vanhalla ja oltiin kavereiden kanssa varauduttu siihen, että ympärillämme olisi ainoastaan alle 20 vuotiaita. Mikä shokki se olikaan, kun oltiin melkeinpä nuorimmat (20v) :D Mutta voi kyllä, vanhemmat mammat osas rynniä ja tunkea teinejä pahemmin!

    VastaaPoista