lauantai 15. joulukuuta 2012

Aamun meikkiuhri - R.I.P. Clinique Almost Powder Makeup

Teen hyvin harvoin aamuvuoroa, eli on ihanan harvinaista että herätyskello pakottaa minut nousemaan sängystä ylös ennen klo 10-11. Yyh sitä ulkona vallitsevaa pimeyttä ja koleutta lumiaurojen kolistellessa pitkin manskua. Onneksi mies menee useimmiten aamuvuoroon töihin, mikä olisikaan ihanampaa kuin herätä itse silmät yhtenä viivana ja sipsutella asunnon aamuviileydessä kun toinen saa jäädä tuhisemaan lämpöisten peittojen alle.

Tänä aamuna meikkihetken (niin ja kysynpähän vaan missä valossa sekin kuuluisi tähän kellonaikaan tehdä?) kruunasi eräs oikein oikein mukava juttu.

Saanko esitellä, maailman paras meikkipuuteri 15.12.2012 klo 07:00

Photobucket

kuva: nesretro.com

10 kommenttia:

 1. Jos et ehtinyt vielä heittää silppua pois, kokeilepa tätä. Olen testannut luomivärin kohdalla ja toimii: http://muuttolintujasyksylla.indiedays.com/2012/05/09/rikkinaisen-meikkipuuterin-eheyttaminen/

  /Hattis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pressaaminen tuli itsellenikin -heti kiukun jälkeen- mieleen, mutta voisi kuvitella sen tekevän meikkipuuterille hallaa? Ainakin pressatut luomivärinpit menettävät mielestäni vähän sitä pigmenttiä :(.

   Poista
 2. Toi toinen kuva kyl kruunas ja tiivisti ton fiiliksen täydellisesti! :DDD

  VastaaPoista
 3. ÄLÄ ITKE MURUNEN!!! http://muuttolintujasyksylla.indiedays.com/2012/05/09/rikkinaisen-meikkipuuterin-eheyttaminen/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli pari vuotta sitten Viron mailta tuotu varmaan lähes 80% kirkas juuri luomivärien pressauksia varten. No, entinen avopuoliso sitten epähuomioissaan tyhjensi tämän asuntomme tuparien booliin.... :DD. Kirveli silmiä kuin katsoikin vain mukiin, yyyyh!

   Poista
 4. Meneeköhän meikkipuuterista koostumus hassuksi, jos sen pressaa itse uudestaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tätä myöskin, kuitenkin vähän eri homma kuin luomiväri tuota pressausta ajatellen. No eipä tässä kokeilulla mitään häviä :D

   Poista
 5. Alkoholi on aina ratkaisu! :D Itsekin huvittaisi kokeilla yhden puuterimaisen luomivärin pressausta, mutta en ole vaan saanut aikaan.

  Itse en tosin sivumennensanoen ymmärrä, mikä siinä rikkinäisen puuterin/luomivärin käyttämisessä NIIN hankalaa on. Itse olen käyttänyt useammankin hajonneen luomivärin muruja, ja melkein koko tämän vuoden käytin päivittäin muruiksi mennyttä varjostusväriä, ihan viimeiseen pisa... muruun asti. :D

  Tietysti saatan ymmärtää, jos kyseessä on ns. normaali ihminen jolla kaikki meikit mahtuu meikkipussiin, jota mahdollisesti kuljetellaan mukana ees sun taas. Murentunut pikimusta luomiväri voi olla vähän ikävä juttu. (Tosin sitä varten on pienet kosteusvoidenäytepurkit. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole hankalaa, se on ärsyttävää :). Kun siveltimellä tulee töpättyä rasiaan ja suihsuih pari kertaa ja sitten naamalle. Nyt kun meikkipuuteri on minisilppua niin palaset vain pyörivät suuren siveltimen alla ;<. Ja kuljetellessa se vain hajoaa enemmän. Mikäli tuo vain nököttäisi kotikäytössä eli ei matkustaisi meikkipussissa, ei harmitus olisi niin suuri :).

   Hei minullakin on yksi pikimusta luomiväri säpäleinä :D! Kotikäytössä on vain, eli menetys ei ollut suuri.

   Poista