keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Lusikkakorut sekä lähestyvät TOKYOn joulumyyjäiset

Koruharakkana persoonana en voi olla kertomatta teille Omstart -nimisesta muotoiluyrityksesta, jonka on perustanut kaverini Salla. Naisen tuntien hänen taidokkuus ja silmä kauniille esineille ei tule minulle yllätyksenä, mutta yhä vieläkin jaksan huokaista ihastuksesta miten kauniita esineitä hän käsistään maailmaan putkahtaa.

Ja mikä parasta, Salla valmistaa kaikki ihastuttavat korunsa kierrätysmateriaaleista! Täysin käsityönä tehdyt materiaalit takaavat jokaisen yksilön olevan uniikki.

"Ajan patina ei ole vika vaan ominaisuus"
- Salla S.


Photobucket

Kävin eräänä iltana Länsi-Suomesta myyntireissulta palanneen Sallan luona teekupposella ja tutkimassa hänen matka-arkkunsa sisältöä. Kuten arvata saattaa, tyhjin käsin en asunnosta poistunut.

 Photobucket
Herääkö korviksista muistoja :)?

Auran Ruusu on kahvipöydän rakastettu klassikko, joka periytyy äidiltä tyttärelle. Auran Ruusu -korviksista tuli nostalginen olo ja mieleeni tulvi monia muistoja lapsuuden kahvintuoksuisista juhlapäivistä.

Korvikseni ovat saaneet paljon huomiota myös tuntemattomilta ihmisiltä. Ei ole kahden käden sormilla laskettavissa se määrä, kuinka moni on tullut korvissa roikkuvia lusikoita kehaisemaan esimerkiksi ratikkapysäkillä.

Sallan matkalaukusta löytyi vaikka ja mitä, ja löysinkin paljon ihania juttuja joita ajattelin kätkeä pukinkonttiin :).

Photobucket

Lusikka taipuu myös avaimenperäksi. Yksi avaimenperälusikka kotiutui myös minun luokseni, ja ei muuten enää tipu tai irtoa avaimet.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Rintakoru

Photobucket

Photobucket Photobucket

Herkkää ja hempeää.

Photobucket

Photobucket

Tämä kaulakoru-upeus syntyi lattaliittimistä art deco -hengessä.

Photobucket

Uuden joulutukan myötä dramaattiset ja synkkäsävyiset korut ovat nousseet käyttökorujeni kärkisijoille.

Photobucket

... Ja esimerkiksi tästä kaunokaisesta ei dramatiikkaa puutu, mikä upeus!

Dramaattinen punainen on noussut yhdeksi tämän talven must have -jutukseni ja voitte siis vain kuvitella miten silmäni muuttuivat sydämiksi tämän kaulakorun nähtyäni. Lasikivi on kuin lasitettu veripisara.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nokialaisen eloton autolaturi sai roskiin heittämisen sijaan uuden elämän.

PhotobucketPhotobucket

Luomakunnan kattokruunu on valmistettu italialaisista ja tsekkiläisistä kristalleista. Normaalisti en kristallikoruista välitä, mutta oih ja voin.
Sallan matkalaukku aukeaa aarteensa paljastaen TOKYOn joulumyyjäisissä Helsingin Arabiassa 30.11.-2.12. eli ylihuomenna. Tervetuloa!

Kyseiset myyjäiset ovat yksi joulusesongin odotetuimmista tapahtumista ja myös minä suuntaan sinne tulevana viikonloppuna tekemään joululahjalöytöjä - muille sekä itselleni ^^. Tulkaa moikkaamaan meitä myyjäisiin :)!
Kuvat: Salla S.

6 kommenttia:

 1. Ohvau, mitä kaunottaria! Tosi hienoja, aivan mahtavia ideoita. Ehdottomasti jakoon, jotta muutkin saavat tietää näistä. :)

  VastaaPoista
 2. *silmät säihkyää* Ooooh! Kuun lopussa palkkapäivä ja lauantaina Helsingissä käyntiä, hmmmm ;). Taitaapa tää käydä ostamassa joululahjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti :).

   Linnanjuhlissa vieraili myös yksi lusikkakaulakoru ja myös Sallan suunnittelema- ja valmistama iltapuku <3.

   Poista
 3. Eivät ole ihan mun tyylisiä, mutta pakko myöntään, että todella kauniita korut kyllä ovat!

  Meillä oli kotona tasan yksi ruusu-lusikka ja se oli mun lemppari, aina piti jälkkäriä syödessä saada just se lusikka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon ihan lovena tuohon lamppukaulakoruun <3

   Poista