maanantai 22. lokakuuta 2012

No se perusmaanantaijupina

Joka maanantain Facebook täyttyy tilapäivityksistä missä kirotaan maanantai ja kuinka sitä ja tätä koska nyt on maanantai. Mikään ei suju ja kaikki menee huonosti. En ole koskaan ymmärtänyt, mutta kai siitä tulee parempi fiilis kun oma failaaminen ja/tai huono tuuri on jonkun muun (viikonpäivän?) syytä ja siihen voi vedota ja kaikilta tulee heti maanantaisympatiat.

Photobucket
Ipädin vahinkolaukaus kiteyttää maanantaifiiliksen


Jos sovitaan että tänään on se maanantai. The Maanantai.

Nukuin todella huonosti koko yön, ehkä noin kolme ja puoli tuntia. En oikein osaa nukkua jos tiedän lähteväni aamulla aikaisin reissuun. Vaikka suuntaan nyt Pohjanmaalle, ajatukset pyörivät yöllä Tanskan suunnalla.

Nälkä oli mutta mikään ei maistunut. Kahvista sai vain haavella kiitos ei-älyissään olevan kahvikerman. Lattialta ensimmäisenä eteen kävelleet vaatteet hyppäsivät niskaan ja lähdin pienen vetolaukkuni kanssa tepastelemaan rautikselle.

Tässä vaiheessa huomaan mikä ero on 50€:n ja 150€:n matkalaukuilla. Laukulla oli oma tahto ja se halusi mennä kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin - paitsi sinne minne minä.

Rautatieasemalla. Junamaatilla on vain yksi ihminen ennen minua eli ehdin vielä helposti jonottamaan Robert's Coffeelle !!kahvia!! ja ostamaan Picnicistä junasyömistä.

Löysin oikean kulkuyhteyden ja lipun maksaminen onnistui. "LIpun tulostuksessa virhe, ota yhteyttä Vr:n asiakAspalveluun". Rahat meni mutta lippu jäi saamatta. Hiphei. Kipitin linkkaavan laukkuni kanssa info-osastolle ja menin ensimmäiselle vapautuneelle infoluukulle ja tunsit paheksuvien katseiden poltteen selässäni.

Photobucket
Minun olisi pitänyt jäädä tekemään kirjallinen korvauspyyntöjadajada mutta ei taida 9 minuuttia siihen nyt kuulkaas riittää. Pääsimme infohenkilön kanssa lopulta yhteisymmärryksen jonka jälkeen minulla oli 3 minuuttia aikaa ehtiä junaan. Junassa ollaan ja luojan kiitos lähes tyhjässä vaunussa. Nyt ei ole oikein sosiaalinen olo. Tampereen kohdilla oli junia edessä ja perilletulo on nyt noin 20 minuuttia myöhässä. Nyt lähden konttaamaan ravintolavaunuun etsimään kahvia ja ruokaa ennen kuin teen jotakin harkitsematonta. PS: nenän alla vuosisadan kipein stressifinni. Maanantaiärsyttikö teitä tänään? PPS: ipädi ei tykkää bloggerista.

4 kommenttia:

 1. Voihan ipad ja bloggerin tekstinkäsittely tosiaankin... Huoh.

  VastaaPoista
 2. Hyvä ruoka ja parempi mieli.. Se toimii aina!! :D Kyllä tää päivä paremmaks muuttuu... Turvallista matkaa ^^

  VastaaPoista
 3. Muistan, kun kersana oli vaikea herätä maanantaina, mutta nykyään se on vaan päivä muiden joukossa. Ehkä itse on tottunut siihen kun oon ollut vuorotöissä, ettei se sen ihmeempi päivä ole kuin muutkaan.

  Facebookissa sen ainakin huomaa, kun tyyliin joka toinen statuspäivitys on "maanantai sitä, maanantai tätä"... ja on juuri joku kuva mihin on tehty joku maanantaijuttu :D.

  VastaaPoista
 4. Voi hyvä tämä sun blogis!!:) terveisin Mirella :)

  VastaaPoista