perjantai 5. lokakuuta 2012

Kauneuden lehdistöpäivä Polhemilla

Photobucket
Polhemilla järjestettiin Kauneuden lehdistöpäivä ja minut oli kutsuttu mukaan kinkereihin. Huono, heikko ja hidas liikkuminen tympii ja mikäs muukaan piristäisi mieltä kuin kuulla kosmetiikkamaailman uusista tuulista :).

Minua ilahdutti suuresti tilaisuuden kattauksissa ja koristeluissa käytetty teemaväri fuksia. Olin ajatellut homman siis viimeisen päälle, olihan jalassani sentään kirkkaat fuksiansävyiset wannabecrocsit ;).Olisin niin hyvä muotibloggari.

(Turvonnut jalka yhdessä paksujen lisähärpäkkeiden kera ei mahdu mihinkään kenkää. Molempien jalkojen on hyvä olla kinkatessa samalla korkuudella niin ainut kenkä jotka tällä hetkellä soveltuvat liikkumiseen ovat 1-2 kokoa liian suuret wannabecrocsit \:D/. Ostin nämä aikoinaan koirankusetus- ja röökikengiksi. Minulla ei ole elävää koiraa (ainoastaan puinen) enkä polta tupakkaa ja kengännumeroni on tosiaan yhden numeron pienempi - älkää kysykö.)

  Photobucket 

  Photobucket

Juttelimme syömisen ohella Elisan kanssa pitkät tovit kunnes maltoimme lähteä esittelypöytiä kiertämään.

Photobucket
Vivisanté oli merkkinä minulle jo entuudestaan tuttu. Olen käyttänyt heidän ihonhoitotuotteita jo pienen tovin ja tykkään kovasti! Tiesittekö, että kasvoöljyllä saa puhdistettua myös vedenkestävän silmämeikin? Kyseisen sarjan ihonhoitotuotteista oma juttu tulossa.

Nyt Vivisanté oli tuonut uutuuksia myös hiuspuolelle ja esittelyssä oli Viviscal volyymikuitu. Volyymikuidut ovat yli 80% luonnollista puuvillakuitua. Volyymikuitujen tarkoituksena on lisätä hiusten volyymia (tutkimusten mukaan 30 sekunnissa), peittää kaljuja kohtia ja/tai toimia ensiapuna rumasti pilkottavalle tyvikasvulle.

Sain esittelijältä tumman värin itselleni testiin ja innostuin tuotteeista enemmän kuin sata jänistä! Mikäli tämä tuote toimii myös minulla ja peittää tyvikasvun niin tulen palvomaan maata tämän tuotteen alla.

Photobucket
Ennen ja jälkeen -kuvia.

Photobucket
Buuu Chanel ja Chanelin huonolaatuiset kynsilakat buuu!

Oh wait! Sehän onkin snowcrystalin Fall/Winter 2012 -kokoelma pullouudistuksen kera :).

Suunnittelijoille ja uudistuksen keksineelle täytyy nostaa hattua. Snowcrystalin kynsilakat näyttävät nimittäin nyt ensimmäistä kertaa mielestäni laatunsa arvoisilta ja vieläpä erittäin tyylikkäiltä. Vanhat pullot lumihiutaleiden kera näyttivät markettikosmetiikalta ja minun silmääni pelkästään talvisesonkituotteilta. Ei minua ainakaan houkutella ostamaan kesällä kynsilakkaa missä koreilee lumihiutale.

Photobucket


Fall/Winter 2012 -kokoelmasta löytyvä Corrosion Red oli herrrkullinen. Tahtoo!

PhotobucketPhotobucket

Spring/Summer 2012 -kokoelmasta tuttu Beaming Blue löytyy myös uusimmasta kokoelmasta.

Tässä nähdään mielestäni miten iso merkitys pakkauksen ulkonäöllä ja visuaalisella tuotesuunnittelulla on. "Vanhasta" Beaming Bluesta en olisi ollut valmis maksamaan kahdeksaa euroa. "Uudesta" Beaming Bluesta kahdeksan euron hinta tuntuu ihan kohtuulliselta, näyttäähän lakka nyt sentään noin arvokkalta ja tyylikkäältä.

Mitä mieltä te olette?

Photobucket


Kicksiin on tulossa myyntiin myös toinen juttu uudistuneiden lakkojen ohella mistä innostuin kovasti. Variseva höyhenripsijuttu ei ollut oikein minun juttuni, mutta uusi browstyler ihastutti senkin edestä.

Photobucket

Browstylerissä on samassa putilossa väri, sivellin ja geeli. Geeliaine löytyy toisesta korkkipäästä mihin sivellintä voi dipata. Muistaakseni mitä enemmän geeliä otti sen tummempi ja voimakkaampi lopputulos syntyy. Sivellin on oikeaoppisesti viistopäinen. Putkilo vie vähän tilaa ja siveltimellä saa tehtyä joko todella tarkkaa työtä (kapeita viiruna esimerkiksi täydentämään omia kulmia, muotoilemaan tai piirtämään kulmahäntää) tai vedeltyä ronskilla ottein paksumpaa/suurempaa jälkeä.

Sävyinä ovat Medium (harmahtavampi ruskea) ja Dark (lämpöisempi tummanruskea). Medium oli melko harmahtava ja kylmä, kun taas Dark oli tummuudestaan huolimatta lämminsävyinen mikä passaa allekirjoittaneelle Mediumia paremmin.

Innostuitteko te jostakin näistä uutuuksista?

1 kommentti:

  1. Hitsi, kun nämä tämmöiset tapahtumat on aina järjestetty sellaiseen aikaan, että olen töissä enkä ikinä pääse paikalle :(

    VastaaPoista