maanantai 24. syyskuuta 2012

Piece Of Eggplant

Photobucket

Blogiani vähänkään pidempään seuranneet tietävät rakkaudestani murrettuihin lämpöisiin sävyihin. Ei koskaan ikinä mitään kylmiä eikä kovia sävyjä. Hyiset sävyt eivät vain toimi lämminpohjasävyisellä Pandalla.

Etusormi - Lumene Natural Code "Flirty"
Keskisormi - Lumene Natural Code nimetön (Lumenen tehtaanmyymälästä ostettu)
Nimetön - Snowcrystal "Beaming Blue"
Pikkurilli - Snowcrystal "Shimmering Saga"

Photobucket

No mitä nämä hyytävät kynsilakat sitten oikein ovat ja mitä ne tekevät minun kynsilläni?

Photobucket

Siinä missä minulle pitäisi kaiken logiikan mukaan iskeä kultahimo, niin sain eräänä iltana pakkomielteen saada metallihohtoiset kynnet. Mitä hyytävämpi sen parempi.

Seppälästä löytyi apu Wet n Wildin telineestä lakkasävyssä "Metallica". Luottopäällyslakka majaili eri osoitteessa eli jouduin tyytymään mikäliemerkin-hätävarapäällyslakkaan ja oikein komiat ilmakuplathan se osasi tehdä. Mikälie-päällyslakka lensi käytön jälkeen suoraan roskakoriin.

Joko alatte ottamaan tukea pöydänreunasta?

Photobucket

Kupariset, oranssit ja koralliset huulipunasävyt ovat olleet aina minun juttuni. Sen sijaan kylmät ja violettimaiset sävyt olen kiertänyt aina hyvin kaukaa.

Viime aikoina olen käyttänyt lähes päivittäin joko Lumenen Natural Code Smile Boosteria sävyssä "Icy Lavender" tai Maybellinen Super Stay 10h Tint Glossia sävyssä "Forever Fuchsia".

Hommat seis. Mitä Pandan meikkipöydällä on oikein tapahtunut?! Onko se vetänyt yliannostuksen bambua, onko se vaurioittanut liikaa aivosolujaan satunnaisella Big Brotherin seuraamisella (no mutku Jouko) vai onko se vallan sokeutunut?

PhotobucketPhotobucket

Minullahan oli hiuksissani uudella kylmäkeratiinipidennystekniikalla laitetut pidennykset kera rusehtavan hiusvärin joka meni sitten kesän tiimellyksissä muuttumaan auringonporotuksen ansiosta palaneeksi viljapelloksi.

PhotobucketPhotobucket

Halusin käydä kampaajalla vasta kesän (ja pahimman aurinkoporotuskelien) jälkeen ja kituuttelin sitä odotellessa henkisesti hengissä sävyttävillä hoitoaineilla. Taisin ehkä viikon puolitoista jaksaa melkein päivittäistä sävytevärjäysrumbaa kunnes kamelilta katkesi kyttyrä ja varasin ajan luottokampaajalleni yli 300 kilometrin päähän. Auto alle ja renkaat kohti pelastusta.

Photobucket

Lopputulos? Pelkkää rakkautta.

Olen kampaajaani jo niin paljon hehkuttanut että ylistyssanat alkavat loppumaan kesken. Hän vain on paras. Tämmöinen hiusmalli minulla oli ollut mielessäni jo pitkään :).

Halusin pitkästä aikaan (yli neljään vuoteen?) vahvan otsatukan ja hiuksiini tumman värin. Ei missään nimessä tylsää mustaa tukkaa, vaan kivan sävyleikin. Skarppi leikkaus ja intensiiviset sävymaailmat ovat minun juttuni (olo oli siis lievästi sanottuna vieras taviskesätukassani). Värinä on lämminvivahteinen munakoiso/luumu.

PhotobucketPhotobucket

Keratiinipidennykset käyttäytyivät oikein siivosti koko operaation ajan. Värjäys-pesu-päähieronta-leikkuu -operaation aikana minulta irtosi lopulta tasan yksi pidennystupsu (hiuspesun aikana).

PhotobucketPhotobucket

Nyt nautin fuksiahuulipunien ja -kiiltojen sävymaailmoista, lumoudun tummista silmämeikeistä ja tunnen oloni ensimmäistä kertaa ikinä näin kotoisaksi :).

Silmissä Isadora "Metal Mauve", huulissa Maybelline "Forever Fuchsia" ja kynsissä Essie "Mint Candy Apple".

Photobucket

Lähes kaikki tuttuni ja läheiset ovat kysyneet uuden tukan myötä: "onks sulla piilarit kun ne on noin ihanan kellertävät ja harmaat!?". Oma äitinikin ihmetteli ovatko silmäni aina olleet tällaiset :D.

Otsatukka tekee ihmeitä :).

8 kommenttia:

 1. Toi sävy ja malli sopii sulle niin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Ihanat hiukset! Mut hei.. ei kynslakkaa saa heittää roskiin jos ei oo ihan tyhjä/kuivunut, lakka on ongelmajätettä. :/

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiusset! <3 Sä olet ihan Zooey Deschanelin näköinen noissa kuvissa <3 :) Nättimys!

  VastaaPoista
 4. Ihanat hiukset! sopiin musta hyvin sulle :)

  www.littlemisssunshine44.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ihan pakko kysyä, että oliko noi keratiini pidennykset sulla kuinka kauan aikaa? :) Ite havittelen semmosia..

  VastaaPoista