perjantai 21. syyskuuta 2012

Kosmetiikkalahja fyysikolta

Victoria's Secret Bombshell on suosikkihajuveteni. En usko koskaan löytäväni mitään tätä ihanempaa tuoksua. Neetan voisin kuvitella myös rakastuvan Bombshelliin, olemme jo muutaman kerran todenneet että meillä on niin samanlainen hajuvesimak...tuoksumaailma.

Tuoksu on ihanan raikas eikä ollenkaan imelä. Sopii niin päiväkäyttöön kuin myös iltamenoihin.
Tässä faktoja:

"Top notes: Tangelo, pineapple, strawberry, purpe passion fruit
Middle notes: jasmine, red berries, muguet, Shangri-la peony, vanilla orchid
Dry down notes: Musk, blonde woods, oakmoss"


Voitte siis kuvitella sitä harmituksen määrää kun suloisen pullon painevieteritsydeemi mystisesti rikkoutui lähtemällä pullonsuulta kokonaan irti. Painejuttu ei siis enää toimi eikä tästä johtuen pullosta saa ulos yhtikäs mitään. Alapuolella olevasta kuvasta voitte nähdä miten vieterihärpäke on irronnut ja ajautunut pullon vasempaan nurkkaan. Eikä ole muuten mitään haisua miten tämä on ylipäätänsä mahdollista :D.

Suihsuih-tekniikan puuttuessa yritin avata hopeista kierrekorkkia että voisin käyttää hajuvetta edes kaatotekniikalla. Tästä johtuen pulloa ei siis voisi koskaan pitää missään mukana ja pienikin kaatuminen tyhjentäisi koko pullon (eli suihsuih-härpäke pitäisi ottaa kokonaan irti että pääsisin alapuolella olevaan korkkiin käsiksi ja pullossa olisi sen jälkeen enää ammottava iso aukko pinkin "pääkorkin" alla).

Arvatkaa sainko näperrettyä pullosta mitään irti? No en tietenkään. Aloin pikkuhiljaa hyväksymään että suosikkihajuveteni on enää kaunis koriste ja minun on aika alkaa metsästämään eBaysta uutta tilalle. Nyyh.

Photobucket

Harmittelin eräälle fyysikkomiehelle lempihajuveteni kohtaloa ja että en jaksaisi millään alkaa metsästämään eBayn kätköistä uutta ei-piraattia tilalle. Uuden tuominen Jenkeista asti olisi ehkä hieman turhan vaivalloista.

Muutama päivä suruserenadin jälkeen fyysikko kiikutti minulle pikkuisen Kicksin muovipussin ja pyysi avaamaan.

Mustan muovipussin sisältä löytyi Flo Innovative Accessories (*vetää välillä henkeä*) Refillable Fragrance Atomizer!

Photobucket

Tamponia muistuttavan pötkylän voi täyttää kahdella eri tavalla. Pumppusuihkimalla lempparituoksu sen sisälle tai kippaamalla hajuvettä pullonsuulta suoraan pötkylän sisälle. Fyysikko oli saanut näppärillä sormillaan näperrettyä tiukassa olevat härpäkkeet auki ja täyttänyt Flo-pötkylän Bombshellillä!

Nyt voin ottaa lempituoksuni kaikkialle mukaan ja vieläpä noin pienessä tilassa. Tää niin lähtee mukaani sekä Köpenhaminaan että Portugaliin, hiphei!

Flo kertoo olevansa Flight Safe ja putkilon sisälle mahtuu noin 120 suihkauksen verran tavaraa. Haluaisin niin nähdä tämän vaiheen kun tuo tarkka määrä on testaamalla todettu :D.

Photobucket


Minulle ei tullut mieleenkään että fyysikko tietäisi tämmöisen olemassaolosta tai että hän kävisi vieläpä sellaisen ostamassa ja vielä omatoimisesti tankkaisi sen. Aika herttaista, eihän siinä voinut olla muuta kuin pelkkää hymyä pienen naururymähdyksen jälkeen... :D.

Flon värikin oli huolella harkittu. Hopea oli kuulemma liian sliikki ja pinkki oli liian tyttömäinen. Musta käy kuulemma kaiken kanssa ja on aina tyylikäs vaihtoehto. Että silleen!

(pinkki olisi ollut metallivivahteen vuoksi oma valintani, mutta en todellakaan valita ;)).

Ovatko miehet -enemmän tai vähemmän- päässeet jännittävästi yllättämään Teitä kosmetiikkasaralla?

PS: Panda is back - again!

3 kommenttia:

  1. Mie mainitsin joskus vuosia sitten, että pitääkin ostaa seuraavasta tilistä uudet naamarasvat kun vanhoista alkaa pohja paistaa. mies oli ilmeisesti kuullut, sillä kun tuo palasi seuraavana maanantaina työkavereiden kanssa tehdyltä laivareissulta, sain uuden, ihan oikeat purnukat, ja vielä appelsiinin tuoksuista hajuvettä. kyllä ne miehet kuuntelee, ne vaan ei aina rekisteröi...

    VastaaPoista
  2. Tästä ei voi muuta kuin pitää, ihanan huomaavainen fyysikkomies ja kivaa et oot taas palannut blogimaailmaan :)

    VastaaPoista