maanantai 20. elokuuta 2012

Mandariinihiukset?

Olen lähdössä käymään kotikotikaupungissani ja kuinkas ollakkaan meillä on sovittuna treffit luottokampaajani kanssa. Minulla on jälleen hurjasti ideoita ja saa nähdä miten alamme niitä toteuttamaan kun päässä on tällä kertaa nämä erilaiset hiuspidennykset. Nythän näillä pidennyksillä on nimenomaan hauska leikkiä näiden ollessa kertakäyttökarvoja. Teippeihin leikattuun pituuteen kyllästyminen tarkoittaa uuden teippipidennystupsun ostamista. Kylmäkeratiinipidennyksissä tukka lähtee joka huoltokerralla vaihtoon, eli leikkaamisessa ei voi hävitä mitään.

Vaikka kampaamoreissu häämöttää jo lähitulevaisuudessa, niin on odottavan aika silti yhtä pitkä. Hiusväri on lähtenyt jo pahasti karkuun ja myös aurinko on tehnyt oman tehtävänsä. Hiukset muistuttavat väritykseltään tällä hetkellä kuivunutta heinäpeltoa  - not good.

Halusin pientä piristystä ja saada hiuksiini edes jotakin väriä. Mieluiten jotain edes vähän tummempaa, syksy on jo ovella ja haluan näyttää taas enemmän itseltäni :).

Photobucket

Kipitin Sokokselle etsimään vanhoja tuttuja KC Color Mask -sävytteitä joista olen aikaisemmin kokeillut sävyjä Curry, Pepper sekä Cacao. Purkkien pakkaus on uudistettu sitten viime ostokerran ja nyt pullot näyttävät paljon ammattilaisemmalta ja raikkaammalta. Ehkä jopa hieman selektiivisemmältä? Tykkäsin tosin vanhojen purkkien sävytahrasta pullon kyljessä. Plussaa tulee pakkauksen ulkonäön lisäksi paremmasta toimivuudesta, kaikki vanhat purkkini ovat väritahrojen sotkussa ja korkit vuotivat oudosti päästäen väriä ympäriinsä korkin -onneksi- sisäpuolelle.

"Mandarin"-niminen sävy kertoi sopivansa kuparihiuksille. Purkissa näkyvä vauvankakkakeltainen sävylöntti ja nimi "Mandarin" olivat arveluttava combo ja näin mielessäni flashbackin miltä hiukseni näyttivät silloin kun niihin oli tehty väriposto. Hitsit, tuleekohan minulle nyt vauvankakkahiukset minkä päälle on oksennettu? Luotin pullon kuparia mainostavaan tekstiin ja menin putelin kanssa kassalle.

Photobucket

Vanha kunnon Color Mask ei pettänyt tälläkään kertaa vaan väri tarrasi hiuskarvoihin yhtä epätasaisesti sinne sun tänne kuten aina edellisilläkin kerroilla :}. Tämän asian tiedostaen ostin siis kyseisen sävyperheen sävyn, kunhan vain saisin nyt edes jotain tuonne päähän että selviän kampaamokäynnille asti.

No mutta hei, väripurkkiin töpätyt latvat ja epätasainen hiusvärihän oli se tämän kesän juttu ;). Aika hiano liukuvärjäys! Nämä korjaavat sekä rakennepaikkaavat sävytteet jättävät pidennykset aina ihanan siloisiksi, nam.

Photobucket
Sävytestailua

On ehkä joo pieni ero oman enoominkäänvärinenmoi-hiusvärin rinnalla.

Photobucket

Lätkin Mandariinia koko pään täydeltä ja uijui taas tätä ihanaa kiiltoa ja ennen kaikkea että hiuksissa on taas tuttuja liekkisävyjä ^-^.
Photobucket

Onkohan Mandarin -nimi ja pullosta löytyvä sampleväritäplä valittu nyt ihan oikein...? Lopullinen sävy on oikein hyvä ja onneksi kaukana ennakkoon kuvitellusta lopputuloksesta :D.

(Kiitos kuvista uudelle älykkäälle puhelimelleni, varsinainen laiskojen kuvauspäivien pelastus kun ei jaksa kaivaa järkkäriä saatika edes pokkaria mistään esille).

8 kommenttia:

 1. Hih, hienot! Itse kerroin jo Gliz&Glamin Minnalle, että ostin (huuto.netistä)minituubit honey- ja latte-sävyissä, ja aion kokeilla, saanko omaan neitsyttukkaani lämpimämpää sävyä. Leikkautin uutena vuonna pitkälle selkään ulottuvat, hennalla värjätyt hiukseni pois ja olen nyt kasvatellut omaa väriä takaisin. Järkytävän kylmäsävyistä jouhta sieltä päästä tunkee, vaikka silmät ja iho ovat molemmat keltapohjaisia.(kamala sanoa silmistä, en siis ole maksatautinen, vaan iirikset ovat oliivinvihreät...)

  VastaaPoista
 2. Hahaha, keltasilmä >:D.

  Noita sävyjähän voi myös sekoitella keskenään ja tehdä omalla tukalla sopivia sävymixauksia :).

  VastaaPoista
 3. Käyttelin tuota mandariinisävyä kultakupariin tukkaani, ja kyllä se veti vähän liikaa punaiseen verrattuna nimeen ja tarraan. Hoitoaineella laimennettuna toimi kuitenkin hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitsikalla laimentaminen toimii sävytteisiin melko hyvin :). Sävytettä voi myös ujuttaa hiuksiin myös shampoopesun yhteydessä sekoittamalla aineita keskenään.

   Poista
 4. Laitoin colormaskin curryä vaalennettuihin latvoihini, kun havittelin jotain söpöä keltaoranssia. Väritäplä oli oranssi, curry-nimi tuntui viittaavan keltaiseen, mutta lopputulos oli paloautonpunainen. Ei tuntunut kotoisalta, joten yritin pestä pois. Viisi pesua, joista 2 syväpuhdistavalla, eivät horjuttaneet väriä juuri mihinkään, siinäpä loistaa punaisena kuin tonttulakki. Pikkusiskoni kertoi kokeilleensa samaa sävyä, poistaminen vaati 8 värinpoistoa. KAHDEKSAN. Epätoivo iskee. Voisivat valmistajat ehkä vähän realistisempaa kuvausta lopputuloksesta tarjota sekä nimiin, että purkkien väritykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se on juuttunut noin pahasti o_o? Voihan tonttulakki. Kokeileppa käydä kampaamossa väripostossa - ellet ole siellä sitä jo kokeillut.

   Poista
 5. Oi miten ihana hiussävy! Sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
 6. mihin sun postaustahti on kuihtunut? voisit kirjoitella useammin!

  VastaaPoista