keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pandan kesäterkut

Photobucket
Pinkkiä luomiväriä (!)

Ahoy!

Nyt kun olen ollut jo jonkun aikaa täysin asettuneena uuteen ihanaan kauniiseen kotiini niin tuskin voin olla enää tätä onnellisempi.

Kotini on sopivan kokoinen, kaunis, ihanan valoisa ja kaikin puolin täydellinen. Pääsin vihdoinkin sisustamaan oikein kunnolla ja sijainti ei voisi enää parempi olla. Kaikille työpaikoilleni on lyhyt matka ja singahdan kaikkialle noin muutenkin hetkessä.

Nyt voin sanoa että asun Helsingissä ensimmäistä kertaa kodissa. Omassa ihanassa upeassa kodissani.

<3.

Photobucket

Olen nykyisin kovin kiireinen ja tekemistä riittää vaikka mille suunnalle. Teen niin sanotun leipätyöni lisäksi kaikkia muita erilaisia projekteja ja etähommia eli kaikelle "ylimääräiselle" ajalle riittää täytettä. Blogi on sen vuoksi ottanut hiljaiseloa osakseen ja siitä on tullut minulle huono omatunto.

Moni saattaa luulla että en ehdi puuhailemaan blogini parissa laisinkaan, mutta totuus on harhaluuloa ihmeellisempää :)! Otan lähes päivittäin valokuvia tuleviin blogikirjoituksiin tai naputtelen luonnoksia jemmaan. Minulla on yleensä siis tekstit valmiina ilman kuvia tai toisinpäin. Oravanpyörä!

Photobucket

Päätin tehdä asialle ihan oikeasti jotakin ja sain päätökseni tehtyä.

Karsin jatkossa aikataulujani jostakin ihan muualta kuin blogistani. Haluan kirjoitella teille, haluan jakaa käyttökokemuksiani, haluan ottaa kuvia, haluan testailla uusia ja vanhoja tuotteita ja kertoa niiden plussia ja miinuksia myös teille. Haluan antaa paikkavinkkejä ja jakaa myös negatiiviset kokemukset.

Minulle tuli leipätyössäni eräänä päivänä aivan ihana nuori tyttö juttelemaan ja hän kertoi lukevansa Piece Of Pandaa ja kommentoi: "se on niin ihana!". Alkuhäkeltymisen jälkeen hymyilin koko loppupäivän kuin hangon keksi :D <3. Sama kun kävin eilen lehdistötilaisuudessa missä näin pitkästä aikaan muita kanssabloggaajia.

Nyt tajuan miten henkireikä tämä blogi ja sen koko ihana maailma on minulle. Lukijani, kanssabloggaajat ja koko tämä juttu.

Photobucket

Naputtelin eilen myöhään yöhön kuvallisiin blogiluonnoksiini tekstejä ihan hulluna. Kesällä blogit ovat normaalisti hieman hiljentyneet, mutta täällä alkaa nousukiito :)!

Photobucket

Toki blogista on helpointa lähteä karsimaan muiden kiireiden ohella, mutta päätin että palapandaa ei saa enää päästä hiljentymään näin pahasti kiireellisten aikataulujen vuoksi. Se on kuin harrastus, kuin lenkki mikä ei saa jäädä väliin pienen vesisateen vuoksi.

Photobucket

Nyt on paljon levollisempi olo kun pääsin tilittämään teille tuskailujani joita olen pitänyt sisällä :D.

Photobucket
Kaverini konnakin tykkää Mifukon läppärilaukusta

Käyn tällä viikolla tutustumassa erääseen paikkaan ja mikäli siellä asiat menevät suunnitellun mukaisesti, kemiat kohtaavat ja poistun ulko-ovista hymyillen niin edessä on allekirjoittanutta jo ennakkoon huikeasti jännittävä operaatio! Siitä lisää sitten myöhemmin :).

Allekirjoittanut on myös sen verran kipuarka ettei kyseessä ole tatuointi. Sellainen on kyllä suunniteltuna ja ollut haaveissa piiitkään mutta saa nähdä uskallanko koskaan hakattavaksi asti.

Photobucket

Photobucket
Kaverini koiralapsonen

Mutta mukavaa olla taas blogihengissä <3. Kahlasin viime yönä myöskin omia blogisuosikkeja läpi ja luin ties kuinka monen kuukauden vanhoja postauksia läpi. Nyt olen jälleen kartalla ihmisten asioista, kuka on muuttanut ja kuka on mennyt naimisiin ja kenelle on syntymässä lapsia :).

Photobucket

Teitä on ollut ikävä <3.

// Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille <3. Suoritan arvonnan sunnuntaina iltasella ja ilmoitan teille silloin kuka onnellinen voittaa eniten ihastuttaneen kynsilakkasävyn itselleen :)!

10 kommenttia:

 1. AAA pakko vielä kommentoida että nyt mäkin hymyilen kuin hangon keksi :) <3 ihana kun mainitsit mut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi oleppa hyvä <3. Kivaa kun hyvä mieli tarttuu :).

   Poista
 2. Hienoa, että asiat on muuton jälkeen sujuneet hyvin! :) Minä jo pelkäsin, että päinvastoin, kun hiljasta on ollut. Monesti blogit hiljenee, kun tapahtuu jotain hyvää tai pahaa ja aina parempi näin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa huolenpitoa :). Asiat ovat nyt oikein hyvin.

   Poista
 3. Uusi kotisi kuulostaa ihanalta, pitäisi varmaan pistäytyä kyläilemään. ;) Ja kiva kuulla, että palaat bloggailemaan uudella innolla, pala Pandaa on edelleen yksi lemppareistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :)!

   No voi että, kiitos <3.

   Poista