perjantai 29. kesäkuuta 2012

Panda ei ole enää punapää!

Photobucket

Tämännäköisenähän kaikki minut tietävät. Tummaa ja tehostevärinä vuorotellen joko shokkipunaista tai sitten neo-oranssia tai molempia yhtäaikaa liukuvärjättynä.

Sama tyyli on ollut minun hiusmittapuullani jo hälyttävän pitkään ja asialle oli saatava muutos. Kävin luottokampaajani sijaan julkisesti vieraissa Helsingissä (ja jäin siitä heti kiinni lomaillessa kotikaupungissani kesälomaviikolla törmäämällä kampaajaani kadulla, Le Gasp!) ja töttötötöötötöööö!

Photobucket

Tavistukka! Le Gaps Part II !!

Photobucket

Teipit lähtivät neljän vuoden yhteiselon jälkeen pois ja nyt tilalla on ihan uudenlaiset hiuspidennykset! Hellävaraisimmat mitä on kehitetty ja joita ei kovinkaan moni Suomessa vielä toistaiseksi tee :)!

Tykkään <3. Peiliin katsominen tuntuu yhä vieläkin hieman vieraalta, mutta ei negatiivisella tavalla. Kaikki vanhat vaatteet eivät enää "sovi" tähän tukkaväriin ja myös silmämeikkiin tulevien sävyjen valitseminen on ollut vähän erilaista viimeaikoina. Minulle myös käyvät ihan erityyliset vaatteet nyt, kaikki hippityyliset ja ehkä jopa hieman naisellisemmat kuteet lolapua. Syksyllä palaan luultavasti takaisin tummaan - tai paloautonpunaiseen saa nyt nähdä.

Miltäs näyttää punapäätön panda :)? Porvoossa pääsin ravintolassa esittelemään ihan henkkareitani... Ei tätä babynaamaa kai saa mitenkään näyttämään ikäiseltään - ei edes silmälasit päässä 8).


Uudesta hiuspidennystekniikasta on tulossa juttua making of-kuvien kera. Samalla päivittelen tietoa hiustuotteista mitä voi pidennyksille käyttää (päivittelen käyttämiäni tuotteita yms mitä käytin jo teippien aikaan) ja kerron eräästä harjasta jota on haukuttu maailman parhaimmaiksi hiusharjaksi. Määä en usko ihan noin helposti joten pitihän sitä mennä tilausta naputtelemaan brittein saareille. Postipoikaa odotellessa ^^.

// Kynsilakka-arvonnan voittajan julkaisu on vuorossa dindindin huomenna!

4 kommenttia:

 1. ihan mahtavaa, nää on nätskät! ja hei oot sä silti punertava, vaikkei ois ihan punaset.. ;) u know.. :) otitko kylmäkeratiinit, miltä tuntuu?

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi oudolta kun on tottunut siihen vanhaan, mutta ihanat nuo on silti! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat !(: Ja sopii mun mielestä sulle tosi hyvin !

  VastaaPoista
 4. Älyttömän hyvä sävy, sopii sulle täydellisesti. Oot kyllä kaunis:)

  VastaaPoista