keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kure Bazaar 2012 Collectionin esittely sekä kynsilakka-arvonta

Pääsin pari viikkoa sitten Nudgessa tutustumaan ensimmäiseen luonnon raaka-aineista valmistettuun Kure Bazaar - nimiseen kynsilakkasarjaan. Tilaisuus oli monella tapaa ainutlaatuinen.

Photobucket

Oli suuri kunnia tavata tilaisuudessa kynsilakkasarjan luoja Kartika Luyet joka on myös yksi Ranskan tunnetuimpia malleja. Hänen kanssaan oli mukava jutella rennosti samalla syöden, juoden ja kynsiä lakaten :). Hän oli luonnonkaunis, rento ja todella hauska! Hänestä paistoi ennen kaikkea maanläheisyys ja kuinka hän lämpimästi jutteli kaikille ihmisille ja kyseli että keitä kaikki ovat ja mistä ovat tulossa tai miten on päivä mennyt.

Kynsilakkakokoelma ei ole aikaisemmin ollut kertaakaan ikinä missään esillä - ei edes kotimaassaan Ranskassa. Pääsin siis ensimmäisten joukossa näkemään lakkasävyt livenä (niistä ei ole julkaistu juurikaan edes valokuvia) ja lakkailemaan niillä kynsiäni! Oli huikeaa :)!

Photobucket

Uutta teknologiaa edustava kynsilakka syntyi pitkän kehittelytyön tuloksena. Vähemmän petrokemiantuotteita mutta ei kompromisseja laadun suhteen.

Kynsilakkojen raaka-aineista 85% on peräisin luonnosta. Raaka-aineina ovat mm. puuvilla, maissi, selluloosa, peruna ja vehnä. Loput 15% ovat synteettisiä aineita (värit) jotka takaavat lakan pysyvyyden ja nopean kuivumisen. Liuotin on lakoissa luonnollista ja peräisin rypäleistä. Tämän ansiosta lakat eivät käryä kuten tavalliset kynsilakat vaan haju ikään kuin käväsee kerran kevyesti nenällä ja "katoaa" sen jälkeen takaisin pulloon.

Havahduin hajuttomuuteen itsekin vasta hieman myöhemmin. Juttelin Kartikan kanssa ja koin samalla melkoisen erikoista makuelämystä syöden rullia ja vasta syödessäni havahduin kynsilakkojen hajuttomuuteen. Vieressäni istunut kynsilakkauksia tehnyt henkilö oli siihen mennessä lakannut ainakin kahden ihmisen kynnet ja vasta toisen henkilön kohdalla huomasin hajuttomuuden. Lakkahaju tosiaan käväisi ehkä kerran ilmassa mutta ei jäänyt huoneistoon leijailemaan. Myös muut paikallaolleet pistivät merkille lakan lähes olemattoman hajun. Täysin hajutonta kynsilakkaa on mahdotonta valmistaa, mutta jo tällaisesta edistymisaskeleesta täytyy kyllä jo nostaa hattua.

Photobucket

Lakat eivät sisällä:
* formaldehydiä (btw ihan järkkyä myrkkyä)
* tolueenia
* ftalaatteja (dibutyyliftalaatteja)
* synteettistä kamferia

Photobucket

"Kelly" oli yksi omia ehdottomia suosikkejani. En yleensä innostu kyseisestä sävymaailmasta, mutta Kellyssä oli sitä jotakin. Sormeni kynnet lakattiin kahdella kerroksella ettei lopputulos jäisi -minun makuuni- liian kiiltäväksi. Hämmästyin silti miten jo pelkkä yksi lakkakerros riitti peittämään kynnet ja miten hyvä pigmentti lakoissa on.

Photobucket

Varpaan kynnet lakkasin ainoastaan yhdellä ohuella Kellykerroksella.

Lakkaus pysyi sormissa hyvänä hieman yli viikon. Olin putsausvaiheessa varautunut hankaamaan lakkoja pidempääkin sillä käytössäni oli hieman huonompi kynsilakkaputsari. Suureksi yllätyksekseni lakat lähtivät muutamalla hankausvedolla jopa huonollakin kynsiputsarilla \0/. Luulen että kiinnikeaineet ovat heikommat luonnollisten raaka-aineiden takia (sisältäen enemmän vettä) eli siksi kynsilakka saattoi lähteä niin näppärästi putsarilla irti verrattuina muiden merkkien kynsilakkoihin. En siis todellakaan ole kemisti ja väitä että asia on näin, mutta uskallan heittää tällaisen villin arvauksen ilmaan. Hyvä ominaisuus se kuitenkin on, johtuipa se sitten mistä tahansa :).

Nyt pääsette tekin ennakkokatsomaan kaikki Kure Bazaar 2012 Collectioniin kuuluvat sävyt olkaapa hyvä:

Photobucket

Bohemian, Afrika, Hippie Chic, Urban 14

Lämpöiset Afrika ja Hippie Chic olivat näistä sävyistä omat suosikkini.

Joku voisi pitää minua helppona ja että olisin ihastunut näihin lämpöisiin lakkasävyihin kaikista eniten - wrooong! Alapuolelta löytyvät lakat saivat minun osaltani eniten hypistelyjä ja ihailua:

Photobucket

Catwalk, September, Kelly, Fabulos

<3

Catwalk oli hankala sävy tallentaa kameraan juuri oikeanlaisena. Sävy on todella todella kaunis violetti eikä laisinkaan noin musta mitä se lakka- ja kynsikuvissa antaa ymmärtää. September ja Fabulos ovat myös upeita ja Kellyä kehuinkin jo :).

Photobucket

Sofisticato, Cappuccino, Essenziale, Corso 22

Näistä sävyistä minua eniten ihastuttivat Sofisticato, Cappuccino ja Essenziale.

Photobucket

Rock Star, Mon Bleu, Hipster, Stone Wash

Farkku Collectioniin kuuluvat siniset tyypit menivät taas minulla mukavuusrajan ulkopuolelle, mutta rohkaistuin silti valitsemaan kynsiini pullossa erikoiselta näyttävän Hipsterin. Sävy yllätti ja oli lopulta aika hauska eikä laisinkaan paha :).

Photobucket

Scandal, Cherie, Stiletto, Rouge Flore

Punaisista "rouvasävyistä" ihastuttivat Cherie ja Rouge Flore.

Photobucket

Macaron, Rose Milk, Beige Milk

Herkimmistä sävyistä Rose Milk ihastutti söpöydellään :).

Photobucket

Fuji, Sakura, Kerria

Japanilainen Yoshiki Hishinuma esitteli Pariisissa kevätkokoelmansa joka on yksi ensimmäisistä täysin luomuraaka-aineista valmistettu haute couture -mallisto. Yoshikin vaatemalliston väripaletti antoi alkusysäyksen Limited Edition -pastellilakkojen synnylle :).

Photobucket

Vaatemalliston kuvat täältä.

Photobucket

Kysyin Kartikalta mitä uutuussävyjä on tulossa myöhemmin lanseerattavaan syksymallistoon ja odotettavissa on hänen mukaansa ainakin savuisia violetteja sekä erilaisia harmaita, oijoijoi <3.

Photobucket

First Base, Final Touch, Clean

Sarjaan kuuluvat myös pohjustus-ja aluslakka sekä yksi vaalea lakka esimerkiksi ranskalaisen manikyyrin tekemiseen.

***************************************************************

Toivoin että yhdellä lukijoistani olisi myös mahdollisuus päästä kokemaan ekokynsilakan ihanuus ja kiitos Nudgen nyt yhdellä ihanista lukijoistani on mahdollista voittaa yksi Kure Bazaar 2012 Collectionin lakkasävy omakseen :).

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa minulle mikä lakkasävy ihastutti sinua eniten ja miksi?

Arvonta suoritetaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittaja palkitaan hänen valitsemallaan lakkasävyllä.
:: Osallistumisohjeet ::
* kommentoi blogikirjoitusta kertomalla oma sävysuosikki + perustelut suosikille
* oma arpalappu on mahdollista tuplata linkittämällä arvonta omaan blogiinsa - muistakaa kertoa mahdollinen linkitys kommenttiboksissa
* anonyymien lukijoiden tulisi keksiä itselleen nimimerkki
* muistakaa jättää osallistumiskommenttiinne sähköpostisosoite jotta pystyn olemaan voittajaan yhteyksissä.

Arvonta sulkeutuu sunnuntaina 3.6 klo 23:00.

Kynsilakat lanseerataan myyntiin sekä Suomessa sekä Ranskassa lähipäivinä. Suomessa kynsilakkoja voi käydä kysymässä esimerkiksi Nudgesta.

// Kure Bazaar -kynsilakat ovat lanseerattu nyt myyntiin :)! Virallinen lanseerauspäivä oli 24.5 ja seuraavilta jälleenmyyjiltä voi lakkoja kysellä:
www.jolie.fi  (uusi ecokosmetiikan nettikauppa aukeaa 7.6)

51 kommenttia:

 1. Sävy Rock Star. En ole koskaan noin upeaa sinistä nähnyt, vau! Ja sinisiä ei vain voi olla koskaan liikaa ;)

  lindajuulia@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Vähänkö söpön näköisiä. :D Ja muutenkin kiinnostavan oloisia.
  Olen ehkä sen verran "tylsä" nyt, että sävy olisi Macaron, sillä en omista vaaleanpunaista kynsilakkaa. :D

  serratedb@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Hipster, näytti erikoisimmalta mitä löytyy (: Muuten pitkälti melko perussävyjä, joita omistan jo Helmerillisen.

  ine_91@msn.com

  VastaaPoista
 4. Monia kauniita sävyjä osuu silmiini, mutta jos oikeasti voittaisin, haluaisin valita pohjalakan (first base), koska sehän se sivellään kynsien pintaan ensimmäisenä ja jos sillä voin välttää myrkkyjä imeytymästä muutenkin hauraisiin kynsiini, niin se on ehdottomasti miun valinta :)

  katjamarian (at) gmail (dot) com

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita sävyjä, tosin Rose Milk näyttää täydelliseltä vaaleanpunaiselta - juuri sellaista joka sopii esim ranskalaiseen manikyyriin.

  cosmeticsconfessions@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oi oi oi! Oranssi sävyiset ovat ah <3 Kesäkynnet <3

  linnuleidi@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kyllä se suosikki taitaa olla tuo Bohemian, sen verran nätti paahteinen tiilenpunainen näyttäisi pullossa olevan. Myös nudenelikko näyttää pirun kivalta rinnakkain.

  justme-xATluukku.com

  VastaaPoista
 8. Kivoin noista onpi Catwalk, koska on aivan upean värinen violettilakka!

  rosesnails@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Jee! Osallistun tosi harvoin arvontoihin, mutta nyt haluaisin yrittää :-) Tuolla on todella paljon kaikkia ihania sävyjä (tosin värinäkörajoitteisena erotan ainoastaan todella kirkkaat värit toisistaan, heh) mutta tuo Hipster olisi omiaan täydentämään köyhää lakkavalikoimaani :D Mä ihastuin tuohon luultavasti siksi, että pidän yleisestikin kaikesta kiiltävästä. Mikä lie harakkageeni..

  Niin, linkkasin tänne:

  http://kettujakauris.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Macaron, aivan ihana! Oon pitkään etsiskelly just tollasta lakkaa! :)

  enni94@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Nuo kaikki ovat järjettömän ihania, joten valinta on vaikea. Tosin kynsilakkahamsterina multa löytyy todella paljon todella erivärisiä lakkoja, joten monet näistä karsiutuivat jo olemassa olevien miltei samansävyisten lakkojen takia. Sanotaan siis Cappucino, kahviholistille sopiva väri :) ja osoite on r_i_i_k_k_a_93@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mainitsin, http://riikka-itsmylife.blogspot.com/

   Poista
 12. Hippie Chic näyttäisi täydelliseltä kevät/kesä sävyltä. Kaikki oranssihtavat, persikkaiset ja koralliset värit on ollut minun mieleen tänä keväänä!
  Tosi kivan kuulosia lakkoja muuten nämä lakat. Inhoan kynsilakan hajua, joten tuo hajuttomuus vaikuttaa aika lupaavalta.

  kosmetiikkakaaos@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tuo keltainen Kerria! Olen niin hullaantunut keltaiseen väriin, mutten omista yhtään (käyttökelpoista) keltaista lakkaa! Essenziale miellyttäisi myös, kaipailen tuollaista nude-lakkaa ja tuossa on jotain muutakin mikä pistää silmään. Mutta kyllä se on se Kerria.

  sonjatervonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Cappucino näyttäisi kaikista ihanimmalta, varsinkin näin kesän tullessa ruskettunutta ihoa vasten. Värin lisäksi myös sävyn nimi on erittäin herkullinen.. :)

  starlight@live.fi

  VastaaPoista
 15. Pitkän pohdinnan jälkeen Afrika on ehkä kaikkein himottavin. Oranssi sopii hyvin ihooni ja tuo sävy näyttää vallan uniikilta ja sopivan räiskyvältä kesälakaksi.

  sani-ma(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. catwalk, kun kaikki mikä on violettiin viittaavaa on tälle harakalle kultaa :)
  ruuruli@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Toi Fuji on ihana ! Vaalee lila on vaan ihan paras kynsilakkasävy meikästä :3

  VastaaPoista
 18. Ehdottomasti keltainen Kerria! Mikä sävy muka sopisi alkavaan kesään paremmin kuin pirtsakka keltainen? Se tuo hyvän mielen hieman alavireisempinäkin päivinä :)

  mus.su@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Miuuu ! Afrika on suosikkini ! Kerrassaan kaunis oranssin sävy. ..Olen yrittänyt etsiä kaupoista oranssin sävyisiä kynsilakkoja, mutta ei, ei niitä vain löydy. :'o Oranssiksi ajattelin lettinikin värjätä, niin kyllä kynnetkin olisi kivat, jos nolis saman väriset. <:

  Meooowww, miten kauniita värejä.

  Psst. sanni-1992@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Kerria voisi olla Se Oikea täyttämään keltaisen lakan tyhjiöni <3

  Nailsfirst@hotmail.fi

  VastaaPoista
 21. Mon Bleu täyttäisi oivallisesti lakkakokoelmastani puuttuvan tummansinisen, koska en omista muita kuin metallisia tummansinisiä.

  Julkinen lukija nimellä Meikin Loppu ja mainostin arvontaa http://meikinloppu.blogspot.com/2012/05/arvontoja.html

  meikinloppu@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Heips!
  I H A N I A sävyjä! Himoitsen kaikkia mutta sävyä Afrika ehkä ylitse muiden. Mielikuvani poltetusta savesta ja lämmöstä kohtaavat täysin sävyn kanssa. Ah, mikätkä kesäkynnet sillä loihtisikaan!

  Olen lukija bloggerin puolella nimellä Oona, ja mikäli sattuisin voittamaan minut tavoittaa osoitteesta oona.helenius@helsinki.fi

  VastaaPoista
 23. Ihania! Ja Kelly olisi söpö naisellinen kesäkynsilakka :)

  VastaaPoista
 24. Tuo hajuttomuus on kyllä tosi hieno juttu! Suosikkini on Fuji. Se olisi kiva kesäksi ja tyttökin varmasti tykkäisi! :)

  VastaaPoista
 25. Todella kauniita sävyjä kaikki! ..fabulos vain kiinnitti ensimmäisenä huomioni. tällaista täydellisyyttä minulla vain ei vielä ole! ensimmäiset konadlaatatkin tilattu (tulisjotulisjo) ja nään jo silmissäni kuinka täydellisesti helmenvalkoiset kiekurat erottuis tän lakan päältä..nyt en pääse tästä ikinä yli :/

  uppeli@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Oli kyllä kauniita sävyjä ja hankala päättää mikä olisi kaikkein kaunein. September saa kuitenkin ääneni. Jos arpaonni suosii, yhteyttä voi ottaa mailitse mirvamet@hotmail.com.

  VastaaPoista
 27. voi ihanainen Panda! Olit niiiin söötti ja eläväinen, kun bongasin sut tänään Glitterissä. Muistatkos? "oii ihana kun joku sanoo" ^_^ ei villatakista eikä pismista tai hiuksista voinut erehtyä :D slmämeikkikin oli tunnistettava :)

  kynsillä oli ehkä September, joka kirkkkaiden värien innostuksesta huolimatta nousi suosikiksi.

  laraslovelylife@gmail.com

  Olisin enemmän kun kiitollinen, jos katsoisit blogini: laraslovelylife-lara.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 28. Olen kovin yrittänyt selvittää, mistä näitä ekologisempia lakkoja saisi Suomessa. Herkullisia sävyjä, yksi suosikkini on ehdottomasti kesäinen Urban 14. Fingers grossed, että voitan, koska tänään on synttärini. :)

  tuuuli@hotmail.com (kolme u:ta)

  VastaaPoista
 29. Pitkän pohtimisen jälkeen päädyin lopputulokseen, että lämpimänoranssi Urban 14 mielyttää silmääni eniten. Tällä hetkellä tuollaiset lämpimät ja pirteät sävyt houkuttelevat, sillä lakkakokoelmastani puuttuu kokonaan lämpimänsävyinen lakka. Lisäksi olen jostain syystä muutenkin ihastunut oranssiin viime aikoina.

  marika.tuovinen[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 30. Stone Wash. Olen sitä omituinen, että siniharmaan sävyt ovat aina olleet lempparivärejä - miksei siis myös kynsissä!

  Vaikuttaa ihanalta sarjalta :)

  laura.pihlaja@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Cherie ja Sofisticato molemmat ihania. Mutta jos voitan, valitsen Sofisticaton, koska se on ihana myös arkena :)

  petra.poernull[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 32. Oijoijoi! Kynsilakkoja!

  Aivan liikaa ihania värejä, mutta onneksi yksi erottui heti joukosta ja se on "Hipster".

  Olen kovasti hurahtanut sinisävyisiin ja mustiin lakkoihin. Mikä lie kapinallinen leikin olevani. Hipster on kuvissa ihanan erilaisen näköinen. Ei voi olla huono! Tuskin tosin yksikään lakoista on, vaikka ei itelle sopisikaan.

  Enkä voi kyllä enää mennä katsomaan yhtään noita kuvia, koska niin monta ihanaa itselle sopivaa sävyä siellä oli.

  Sisäinen pieni viherpiipertäjäni kujertaa <3

  Mahotonta!

  hjuvitus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 33. Onpas upea ja kiinnostava uutuus, olisi kyllä tosi kiva päästä kokeilemaan näitä.

  Mielestäni nimenomaan kynsilakkojen voimakas haju on tosi ongelmallinen, hienoa jos siihen on löytynyt joku hyvä ratkaisu!

  Suosikkisävyni noista on Urban 14, hieno, kirkas oranssi. Pirteä, kuin auringon säde. :)

  Upeita kuvia myös, näitä oli ihana katsella! :)

  pumpulipupupupu@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Todella loistavalta sarjalta kuulostaa, pitää ehdottomasti tilailla näitä heti palkan saavuttua :) eniten ehkä kaipaisin sävyä Rose Milk, en omista yhtään kyseistä sävyä, tummempia punaisia sitäkin enemmän!

  VastaaPoista
 35. Mielenkiintoisilta vaikuttavat nuo lakat ja pakko noita on varmasti päästä testaamaan! Pitkään arvoin kumman haluaisin Hippie Chic'n vai Hipsterin, mutta Hipster näyttää niin jännältä pullossa, että se ei voi olla kuin upea lakka, joten sen ottaisin, jos voitan. :)

  charmedtaisan at hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Afrika todellakin piristävä vaihtoehto kesään, vähän räväkkyyttä ja sipaus glamouria :)

  mariestrange(At)hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Fabulos on suosikkini:)Ihastuttava vadelmainen ja samalla kesäinen väri.
  sanna.heiska@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Hipster on ehdottomasti upein. Metallinhohtoiset ja monokromaattiset sävyt on ehdottomasti mun tyyliin sopivia ja eniten mun mieleen! Ja usein niistä joutuu maksamaan aivan liikaa...

  senja.ukkonenATgmail.com

  VastaaPoista
 39. Ehdottomasti Macaron! Näyttää mansikkamaisen syötävän söpöltä ja olis vaan pakko saada!

  memmaliini@hotmail.com

  ja keksisin nimimerkin, mutta olen niin tumpelo netin käyttäjä, etten tajua miten se nyt tähän tehdään.. :D

  VastaaPoista
 40. Mahtavaa että vihdoinkin on ekoja lakkoja saatavilla! Ja kiitos perusteellisesta postauksesta. :) Osuinkin Nudgeen vahingossa juuri julkistamispäivänä ja pääsin testaamaan lakkaa yhdelle kynnelle. Tykästyin kovin, kyllä oli tosiaan myös hajutonta. En silti vielä raaskinut omaksi ostaa, mutta jos nyt tärppäisi! :)

  Ihania sävyjä kaikki, mutta suosikkini taitaa olla Cappuccino, tuo mainio nudesävy. Mukavan luonnollinen makuuni, ei ollenkaan räväkkä, eli täydellinen minun kesääni! :)

  marskituom (at) gmail.com

  VastaaPoista
 41. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 42. Mun värimaailmaan sopisi parhaiten Afrika; ihana väri, josta huokuu lämpöä ja kuumaa aurinkoa! paivi(AT)virkkuset.com

  VastaaPoista
 43. Äää niin paljon kaikkia ihania! Oli tuskan ja työn takana päättää näistä vain yksi lempparein. :D Päädyin kuitenkin Catwalkiin, joka pisti heti silmään pullokuvia selaillessa. Näyttäisi olevan tuollainen voimakas violetti kivalla shimmerillä ja niitä ei voi koskaan olla liikaa! :)

  blogisonnela@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Kauhean vaikea päättää sävyä! Ihania värejä oli aivan liikaa! Päädyin kuitenkin monien "tämä! eiku tämä!" -arvontojen jälkeen ihkun pastelliseen kausisävy FUJIin. Jostain syystä tänä keväänä ja alkukesästä on nimenomaan pastellisävyt ihastuttaneet ja koska vaaleanpunaisia mulla jo on aika monia, keltainen taas ei oikein ole mieleeni, oli luonnollista valita vaaleanliila FUJI, liiloja sävyjä mun lakkakokoelmasta ei ihan liikaa vielä löydy ja tuo näyttää niin söpöltä!

  sensaisti@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Upeita värejä kaikki, mutta kyllä Hippie Chic vei voiton tällä kertaa...poikkeaa aiemmista kynsilakan väreistäni täysin ja on kauniin lämmin väri.

  turrimurri@netti.fi

  VastaaPoista
 46. Jo oli vaikea päätös, mutta Kerrie se on! Ihanan aurinkoinen ;)

  mirjalepisto@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Catwalk. Violettia lakkaa ei kukaan voi vastustaa :) Harvoin wau- ilmiötä lakoissa tulee, etenkin violettien kohdalla, mutta tuon voisin kyllä kotiuttaa itselleni.

  minna_kurki@suomi24.fi

  VastaaPoista
 48. En taida enää ehtiä mukaan, mutta Kellylle olisi käyttöä, sillä en omista pinkkiä lakkaa ennestään. :)

  VastaaPoista
 49. Kiitos kaikille osallistujille <3.

  Suoritan arvonnan sunnuntaina illalla 10.6 :)

  VastaaPoista