lauantai 28. huhtikuuta 2012

Taikinan kevätlook

Hytisin helmikuussa pakkasessa ja kerroin teille parhaimmasta laukkuystävästäni Taikinasta. Yhteistä taivalta on kertynyt nyt kohta jo kolmen kuukauden verran ja voin kertoa olevani yhä vieläkin ihastunut.

Photobucket

Minusta on herttaista miten tyyppi saa yhä vieläkin huomiota niin tutuilta kuin myös täysin vierailta ihmisiltä :). Taikina on saanut kommentteja ja ihasteluita enimmäkseen nipsumekanismista ja kuinka se muistuttaa isoa pennikukkaroa ^-^. Muun muassa eräskin tuntematon mieshenkilö tokaisi minulle bussissa: "sulla on vissiin aika paljon rahaa kun tarviit noin ison kukkaron ;D?".

Huomiota tulee paljon etenkin juuri miehiltä. Moni mies on tunnistanut tutun pienen rinkulayksityiskohdan ja on alkanut sen jälkeen muistelemaan omien armeija-aikojen painavia varustesäkkejä ja niihin liittyviä tarinoita sekää hauskoja muistoja. Taikina napataan jopa rohkeasti ihan syliin asti ja tuttua materiaalia aletaan tunnustelemaan. Seuraava liike on ollut laukun aukaiseminen ja sen loputtoman koon ihmettely.

Nyt ollaan mutanan päivän päästä aloittelemassa toukokuuta ja lämpöasteita on auringossa vilahtanut jo kahden luvun verran. Taikina on ollut kolmen kuukauden ajan käytössäni lähes päivittäin.

Photobucket

Kevät näkyy myös Taikinassa ja tyyppi onkin saanut kaverikseen muotoilijoiden Elina Aalto & Saara Renvallin suunnitteleman tuplasulan joka on kaunis kuin koru <3.

Heijastimen päässä olevat hauskana yksityiskohtana olevat punotut inkkarisolmut yhdistyvät hopeansävyiseen papukaijalukkoon joka on helppoutensa ansiosta näppärä vaihtaa laukusta/takista toiseen eikä se tee kankaisiin reikiä.

Photobucket


Photobucket

Ai pimeä vuodenaika meni jo? No näkeevätpähän autot nyt keväälläkin mihin törmäävät ;).

5 kommenttia:

 1. Olisin minäki ihastunut tuohon laukkuun jos mulla olis tommonen. Ei vaan mun rahoilla tommosta hommata :( Ja toi heijastin on ihana. Kelpais mullekin, varsinki ku nykynen heijastin alkaa oleen jo tiensä pääs.

  VastaaPoista
 2. Toi heijastin, mistä saa? Mitä maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin suoraan Saintexilta ilman välikäsiä :).
   www.heijastinkauppa.fi

   Poista
 3. Ihana tuo Taikina, mutta kesäks ois ihana joku vaaleampi! Onko niitä muun värisenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreänä ja hyvin tummansinisenä (kuin musta). Mutta Globe Hopelle on tullut nyt kesämallisto myyntiin ja sieltä löytyy eri kokoisia ja -mallisia "Taikinoita" värikkäillä printeillä ja sävyillä :)!

   Poista