keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Aamuja ja pieni pala hemmottelua

Photobucket

Huomenta @ 08:00

Vuorokaudessa eivät riitä tunnit, kalenteri hajoaa liitoksistaan ja pitäisi tehdä sitä ja vielä tuota. Sain muuttoaikataulut toimimaan ja tämän viikon sunnuntaina alkaa ensimmäinen fyysinen vaihe eli ylimääräisten tavaroiden -jotka eivät omaan yksiööni tule- vieminen jemmaan parin sadan kilometrin päähän. Rentoudun automatkoilla eli odotan tätä muutaman tunnin istumista ihan täpinöissäni! Pääsen myös herkkuruokien äärelle ja maastonakin pussailtavaksi. Nyt kun mietin niin en ole tainnut nähdä ärsyttävän ihanaa neljällä jalalla kulkevaa sikspäkkiä moneen kuukauteen. Viimeksi jouluna? Apua.

Photobucket

Olen pakannut jo jonkin verran tavaroita joita en tällä hetkellä tarvitse arkikäytössä niin muuttolaatikoiden syövereihin. Sen vuoksi on ärsyttävää huomata että nyt kun tekisi mieli kirjoittaa ja kertoa tuotteista x niin ne ovat jo siististi pakattuina muuttolaatikoihin. OPI:n timanttiviila on kadonnt teille tietämättömille ja pahoin pelkään näin käyneen myös yhdelle ihanalle kaulakorulle, kiukku!

On turhauttavaa kirjoittaa päivittäin blogimerkintöjä mutta julkaisematta silti niistä yhden yhtäkään. Niistä puuttuvat kuvat tai käyttäjän käyttökokemuksen joka taas johtuu ihan ajan puutteesta. Jotkut saavat morkkiksen kun eivät käyneet juoksulenkillä, minä taas paikallaan junnaavasta blogista :D.

Photobucket


Kyllä tämä sitten helpottaa kun saan tavarat niille kuuluville paikoille ja pääsen sisutamaan omaa kotiani. Minulla on niiiiin iso hinku rakentamaan omaa pesää että tunnun halkeavan liitoksista. Oma rauha, oma koti ja omat tavarat. Kävin ostamassa itseasiassa pari sisustusjuttua joihin omistamaani kosmetiikkaa pääsee nätisti esille, niistä kuvia ja juttua sitten kun *syvä huokaus* tavarat ovat purettu omille paikoilleen.

Photobucket

Kävin eilen yhden työpäivän jälkeen extempore-leffassa! Oli ihan huisia, semmoisella 15 minuutin varoitusajalla. Sai nauraa ja ihailla suomalaista osaamista. Ja awww ne muutamat viittaukset mitkä menivät yli puolilta elokuvateatterissa olleilta ohi :D. Oli hienoa kuulua siihen tajuavaan ja nauravaan puoliskoon.

Olin kotona noin 02:00 ja päätin hemmoitella itseäni piiiitkästä aikaan kynsitaiteiluilla. Viime aikoina kynsiä olen tehnyt lähinnä kavereille, eli omissa kynsissä ovat olleet ihan peruslakkaukset jo monen viikon -kuukauden- ajan.

Tarkempaa lakkauskuvaa yms tulossa myöhemmin - näitä lakkoja kun en ole vielä ehtinyt pakkaamaan pois ;). Idean kynsiin sain Shinyn blogista. Hemmotteluyö venyi aamuneljään asti, mutta oli se pieni hetki sen arvoista.

Photobucket

Hiuskuvissa allekirjoittanut vastapestyn kuontalon kera. Föönillä kuivattu, ei edes pää alaspäin. Juu semmoiset perinteiset suomalaiset ohuet ja hennonhauraat hiukset.

6 kommenttia:

 1. Sulla on aivan mahtava tukka! Onko sulla joku kuva minkä kanssa oot kampaajalle marssinut vai itse selostanut mitä haluat? Mun kampaaja ei tunnu yhtään tajuavan mitä mä haluan enkä koskaan löydä vastaavia kuviakaan.

  Oisko vinkkejä mistä metsästää the tukkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).

   Ihan omin sanoin ja käsillä huitoen olen selittänyt mitä haluan ja millaisesta pidän. Olen käynyt jo hyvin hyvin monta vuotta samalla firmalla ja nuori kampaaja kuka päätäni hoitaa niin tietää ihanasti tasan tarkkaan mikä on minua ja mistä minä pidän. Eli kemiat kohtaavat täysin ja sellaisesta kampaajasta pidän kiinni kynsin ja hampain :).

   Kannattaa vaihtaa ja kokeilla muita jos oma kampaaja ei miellytä ja kemiat eivät mene yksi yhteen. Itse suosin aina nuoria kampaajia, ovat enemmän ajan tasalla ja ajan hengessä mukana kuin ehkä vanhempi sukupolvi.

   Poista
 2. Ihan epäreiluja tommoset pöyhistukat! ;)

  VastaaPoista
 3. Oi onpas nu kynnet hienot ja tosiaan sun hiukset on todella upeat :)

  VastaaPoista