sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Naamakirjaan vai ei?

Ennen kuin hilppaisen töihin niin jätän teille sunnuntain kunniaksi pienen asian pohdittavaksi ja odotan innolla että onko tänne syntynyt minkälaista keskustelua kun illalla palaan takaisin kotia :).

Mitä mieltä olette blogien "siirtymisestä" myös Facebookin puolelle? Eli että blogilla on omat Facebook-sivut. Mitä niillä tekee, mitä siellä haluaisitte olevan ja onko se nyt yksi ja sama löytyykö se oma lemppariblogi sieltä?


Aurinkoista sunnuntaita kaikille <3.

10 kommenttia:

 1. No...perustin sivut facebookiin mutta ei mulla kyllä riitä paukkuja ylläpitää kahta paikkaa. Niinpä luulen, et poistan tuon fb -sivuni ja keskityn blogiin.

  Se on kyllä kiva, että näkee heti jos joku on päivittänyt mutta postaukset ja uutiset luen kuitenkin täältä bloggerista.

  VastaaPoista
 2. En ole Facebookissa ja kaikki postaukset ym. lukisin kuitenkin Bloggerin kautta, joten yksi lysti mulle. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan turhia fb sivut, en minä ainakaan kenenkään naamista seuraa.

  VastaaPoista
 4. Niin no Facebook sivuthan ovat hyvä jos sen sisältö ei ole sama, kuin blogin. Eli eri kuvia, lyhyita "uutisia" jne vaikka asioista/tapahtumista mistä ei riitä blogitekstiksi asti juttua. Jos sivuille linkataan vain tekstit ovat ne aika turhat minusta.

  VastaaPoista
 5. Komppaan Mirppua, eli juu seurailen blogeja naamakirjassa, mutta ne on ärsyttäviä joista tulee vain niitä linkkejä. On kivempi lukea tuleeko postausta sittenkään huomenna ja mitä on saattanut tapahtua bloggaajalle irl. :)

  VastaaPoista
 6. En seuraa blogien apinakirjasivuja. Asia on minulle henk.koht. melkoisen yhdentekevä siis. ;)

  VastaaPoista
 7. Blogien seuraamisen hoidan bloggerin syötteenlukijan kautta. Naamakirjasivun avulla saattaisin tykätä näyttääkseni muillekin, mistä tykkään, mutta toisaalta sen näkee blogin sivupalkistakin.

  Eipä se ole minulta pois, jos haluaa bloginsa naamakirjaan laittaa :) En vain itse seuraa asioita sitä kautta.

  VastaaPoista
 8. Meikälle on kyllä se ja sama onko facebookissa blogien sivuja vai ei, ku en tosiaan itsekään sieltä löydy niin ei tuu sieltä seurattua mitään :D

  VastaaPoista
 9. Kyllä kiitos. Sinne vois laittaa kaikkee sellasta, mistä ei oo ihan postaukseksi asti. Miksei sulla jo ole sellaisia!

  PS. VITUN SANAVAHVISTUS

  VastaaPoista
 10. Komppaan useita edellisiä eli OK jos päivittää pieniä asioita, joista ei ole postausta tulossa. Olen muutaman blogin "tykkääjä" Facebookissakin mutta olen ajatellut irtautumista yksinkertaisesti siitä syystä että ärsyttää se linkkitulva olemassaoleviin postauksiin.

  VastaaPoista